Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Akrum napisał(a):
oj Heniu, z jednej strony jesteś szczęściarzem, bo jesteś bezpieczny w hoteliku - to zawsze jakiś plus, że nie czekasz na domek w schronisku.

Fakt, ale domek potrzebny bardzo...czas szybko upływa a Henio swojej kanapy jeszcze nie ma...

Posted

obraczus87 napisał(a):
Kochani..... wiem, ze zuzka była tutaj skarbnikiem. Dlatego napiszę Wam tę tragiczną informację :(

Niestety ZUZKA nie żyje :(

Matko a co się stało ??????

Posted

Znalazłam na innym wątku ,kopiuję .

Zuzka

• chorowała od dawna, ostatnio jej stan bardzo się pogorszył, ale ona niestety, bagatelizowała sprawę.
    Na cito jest do zabrania Oczka z Tomaszowa Maz i Kama. Do adopcji jest również jeden z psów zuzki mix yorka Jonik.

Dla osób z Łodzi i okolic-pogrzeb odbędzie się w ten piątek o godz 13 na cmentarzu przy ul. Szczecińskiej.

• Posted

obraczus87 napisał(a):
    Kochani..... wiem, ze zuzka była tutaj skarbnikiem. Dlatego napiszę Wam tę tragiczną informację :(

Niestety ZUZKA nie żyje :(

Nie bylo mnie od czwartku na dogo. Zuzka wplacala moje deklaracje i zeby miec spokoj wplacilam przed wyjazdem w srode 300 zl. na Jej konto, zeby powplacala deklaracje na psy, teraz to pewnie nic z tego nie bedzie i psy beda musialy zaczekac..........
    Tragicznie dla tych psow, ktore byly u Zuzki na dt:placz::placz::placz::placz::-(:-(:-(:shake::shake::shake:

No i co z Heniem i jego kasa. Musze uzupelnic watek.

Posted

funia napisał(a):
    Czy Zuzi osobiste psy zostaną pod opieką rodziny ?
    Czy Zuzia miała bliskich ?

Zuzia miala dwa swoje psy: Malego, ktory byl u Niej jakis czas i nowy nabytek Jonik. Maly zostaje u rodziny a Jonik szuka domu, Jonik to mix yorka.

Posted

matko kochana, co za wiadomość ;(;(;( nie mogę uwierzyć, przecież jeszcze wczoraj zuzka była na dogomani, pisała jakby nigdy nic, a dziś taka tragiczna wiadomość ;(;(;( Żegnaj kochana nasza DOBRA DUSZYCZKO...

Posted

funia napisał(a):
    Szarotko ,czy Zuzia miała dzieci?Męża ?

Wydaje mi sie, ze meza nie, bo nigdy nic nie wspominala. Miala natomiast corke i ziecia, tyle wiem.
    Strasznie mnie Jej smierc przygnebila.

Posted

Szarotka napisał(a):
    Wydaje mi sie, ze meza nie, bo nigdy nic nie wspominala. Miala natomiast corke i ziecia, tyle wiem.
    Strasznie mnie Jej smierc przygnebila.

P. Krysia (Zuza) była wdową, przynajmniej taki status widnieje na jej profilu na FB.