gazzy Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Szarotka pomyślę nad heniem i popytam znajomych. Może coś dorzucą :) Quote
Szarotka Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 Dzieki za przybycie. Heniowi to by sie najbardziej dobry domek przydal sie. On jest psem wyjatkowym z charakteru, niestety ludzie glownie patrza na urode. Quote
auraa Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Czarujcie cioteczki, czarujcie dla wszystkich piesków . Ja zbieram dla Tolusia, u którego tez pusto a jest taki śliczny! Choć podniosę! Quote
funia Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 U mnie heniek z głodu nie zginie .Spokojnie .ALe co deklararanci się wykruszają ? Quote
Aimez_moi Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Dzieki za zaproszenie.....Henio jak nasz Ramzes....tak dlugo czeka na dom..... poprosze o numer konta, choc kilka grosikow wplace...... Quote
Szarotka Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 [quote name='__Lara']Mogę wpłacić coś jednorazowo...[/QUOTE] Bardzo dziekuje. Wysle nr. konta na pw. Podnoszenie watku tez bardzo przydatne. :):) Quote
Szarotka Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 [quote name='Aimez_moi']Dzieki za zaproszenie.....Henio jak nasz Ramzes....tak dlugo czeka na dom..... poprosze o numer konta, choc kilka grosikow wplace......[/QUOTE] Wielkie dzieki. Mam nadzieje, ze uzbieramy narazie chociaz na karme. Quote
Szarotka Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 [quote name='funia']U mnie heniek z głodu nie zginie .Spokojnie .ALe co deklararanci się wykruszają ?[/QUOTE] Troche sie wykruszylo a nigdy nie bylo kompletu. Lecielismy na jednorazowkach, torche z f.b i niektore ciotki placily na zapas, ale nas w koncu dopadlo. Quote
Aimez_moi Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Bede zagladac do Heniutka.......bedzie dobrze...:) Quote
Szarotka Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 A teraz to ja jade po jedzenie dla Mayi. Quote
Monika z Katowic Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Oj! Oj! Heniuś? Co to się dzieje? Poproszę numer konta - wspomogę zwierzaczka jednorazowo. Pomogę z przyjemnością i z serca, bo Ty też Szarotko dużo pomogłaś różnym "moim" zwierzaczkom. Trzymaj się Heniutku! Quote
conceited Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Jestem na zaproszenie, ale póki co, sama jeszcze wypłaty nie mam, więc nie mogę wspomóc finansowo. Będę odwiedzać wątek bo piesek faktycznie chwyta za serducho. Quote
Pies Wolny Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='Szarotka']Dzieki za przybycie. Heniowi to by sie najbardziej dobry domek przydal sie. On jest psem wyjatkowym z charakteru, niestety ludzie glownie patrza na urode.[/QUOTE] Witam. Uroda przemija, a charakter co najwyżej szlachetnieje. Tylko niewielu o tym wie, trzeba to rozpowiadać. Pociągnę Go po swoich ścieżkach. PS. Mogę poprosić o wymiarówkę Henia ? Quote
Szarotka Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 [quote name='andegawenka']Wczoraj poszedł przelew...[/QUOTE] To sie Henio ucieszy :):) [quote name='conceited']Jestem na zaproszenie, ale póki co, sama jeszcze wypłaty nie mam, więc nie mogę wspomóc finansowo. Będę odwiedzać wątek bo piesek faktycznie chwyta za serducho.[/QUOTE] Bardzo prosze, podnoszenie watku jest bardzo wazne. [quote name='Pies Wolny']Witam. Uroda przemija, a charakter co najwyżej szlachetnieje. Tylko niewielu o tym wie, trzeba to rozpowiadać. Pociągnę Go po swoich ścieżkach. PS. Mogę poprosić o wymiarówkę Henia ?[/QUOTE] No wiec Henio jest tak mysle do kolana, ale on jest z tych co to jest lekki, ale nie taki niski, ma stosunkowo dlugie nozki, ale chude:):) Quote
Szarotka Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 [quote name='Monika z Katowic']Oj! Oj! Heniuś? Co to się dzieje? Poproszę numer konta - wspomogę zwierzaczka jednorazowo. Pomogę z przyjemnością i z serca, bo Ty też Szarotko dużo pomogłaś różnym "moim" zwierzaczkom. Trzymaj się Heniutku![/QUOTE] Bardzo dziekuje. Musimy jakos wybrnac z tego kryzysu. :(:( Juz wysylam nr. konta. Quote
Akrum Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Heniu kochany, ciotka myślała że ma do lipca zapłacone i tylko dlatego że na wątku poruszenie dot. finansów się zrobiło i z ciekawości weszłam na post rozliczeniowy a tam, że do czerwca, więc już lecę robić przelewy, bo reszta psiaków też czeka - zawsze hurtem robię przelewy i w takiej sytuacji wszystkie psiaki jeszcze mojej deklaracji za lipiec nie dostały, eh... skleroza.... Heniuś kochany, trochę deklarowiczów widzę, że o tobie zapomniało... Jak ten domek dla ciebie wyczarować, skoro tyle ogłoszeń i nadal nic i nic... Edit: deklaracja za lipiec i sierpień poleciała :) Quote
zuzka Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Wpłynęła wpłata od ; andegawenka - 50 zł VII INGRID44 - 40 zł VII,VIII W imieniu Henia bardzo dziękuję [URL="http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://4.bp.blogspot.com/_lddFFu6s4yQ/SQz0YrNncrI/AAAAAAAAELI/a-gPpNpDdSk/s400/17.gif&imgrefurl=http://gszk.blogspot.com/2008/11/gify-kwiaty.html&usg=__mxSq-JtdH5EyjE6I3fS9LiLVXOo=&h=278&w=292&sz=82&hl=pl&start=0&zoom=1&tbnid=VjZdoWfi6m6HGM:&tbnh=132&tbnw=139&ei=p6IWTveMGsWk-gbQocEW&prev=/search%3Fq%3Dgify%2Bkwiaty%26hl%3Dpl%26client%3Dfirefox-a%26hs%3DDlk%26sa%3DX%26rls%3Dorg.mozilla:pl:official%26biw%3D1016%26bih%3D599%26tbm%3Disch%26prmd%3Divns&itbs=1&iact=hc&vpx=139&vpy=79&dur=811&hovh=219&hovw=230&tx=137&ty=116&page=1&ndsp=15&ved=1t:429,r:10,s:0"][IMG]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRJEdDCwKJyYV8FiMLahtchIjtngoG1uHtWaPlkJJD6aQd1BzKO_wrSLUXf[/IMG][/URL] Quote
zuzka Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 [quote name='Szarotka']Wysle pw. i nie jestem pewna czy dociera, bo Zuzia na dzialce..........[/QUOTE] Szarotko dociera ,dociera tylko z lekkim opóźnieniem bo nie codziennie jestem na dogo bo to mam tragiczny zasięg . Quote
zuzka Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Zamówiłam dla Henia karmę [COLOR=red]115 zł[/COLOR] Quote
Recommended Posts