Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czarujcie cioteczki, czarujcie dla wszystkich piesków . Ja zbieram dla Tolusia, u którego tez pusto a jest taki śliczny! Choć podniosę!

Posted

[quote name='Aimez_moi']Dzieki za zaproszenie.....Henio jak nasz Ramzes....tak dlugo czeka na dom.....
poprosze o numer konta, choc kilka grosikow wplace......[/QUOTE]

Wielkie dzieki. Mam nadzieje, ze uzbieramy narazie chociaz na karme.

Posted

[quote name='funia']U mnie heniek z głodu nie zginie .Spokojnie .ALe co deklararanci się wykruszają ?[/QUOTE]

Troche sie wykruszylo a nigdy nie bylo kompletu. Lecielismy na jednorazowkach, torche z f.b i niektore ciotki placily na zapas, ale nas w koncu dopadlo.

Posted

[quote name='Szarotka']Dzieki za przybycie. Heniowi to by sie najbardziej dobry domek przydal sie. On jest psem wyjatkowym z charakteru, niestety ludzie glownie patrza na urode.[/QUOTE]

Witam. Uroda przemija, a charakter co najwyżej szlachetnieje. Tylko niewielu o tym wie, trzeba to rozpowiadać. Pociągnę Go po swoich ścieżkach.

PS. Mogę poprosić o wymiarówkę Henia ?

Posted

[quote name='andegawenka']Wczoraj poszedł przelew...[/QUOTE]

To sie Henio ucieszy :):)

[quote name='conceited']Jestem na zaproszenie, ale póki co, sama jeszcze wypłaty nie mam, więc nie mogę wspomóc finansowo. Będę odwiedzać wątek bo piesek faktycznie chwyta za serducho.[/QUOTE]

Bardzo prosze, podnoszenie watku jest bardzo wazne.

[quote name='Pies Wolny']Witam. Uroda przemija, a charakter co najwyżej szlachetnieje. Tylko niewielu o tym wie, trzeba to rozpowiadać. Pociągnę Go po swoich ścieżkach.

PS. Mogę poprosić o wymiarówkę Henia ?[/QUOTE]

No wiec Henio jest tak mysle do kolana, ale on jest z tych co to jest lekki, ale nie taki niski, ma stosunkowo dlugie nozki, ale chude:):)

Posted

[quote name='Monika z Katowic']Oj! Oj! Heniuś? Co to się dzieje?

Poproszę numer konta - wspomogę zwierzaczka jednorazowo.
Pomogę z przyjemnością i z serca, bo Ty też Szarotko dużo pomogłaś różnym "moim" zwierzaczkom.
Trzymaj się Heniutku![/QUOTE]
Bardzo dziekuje. Musimy jakos wybrnac z tego kryzysu. :(:( Juz wysylam nr. konta.

Posted

Heniu kochany, ciotka myślała że ma do lipca zapłacone i tylko dlatego że na wątku poruszenie dot. finansów się zrobiło i z ciekawości weszłam na post rozliczeniowy a tam, że do czerwca, więc już lecę robić przelewy, bo reszta psiaków też czeka - zawsze hurtem robię przelewy i w takiej sytuacji wszystkie psiaki jeszcze mojej deklaracji za lipiec nie dostały, eh... skleroza....

Heniuś kochany, trochę deklarowiczów widzę, że o tobie zapomniało...
Jak ten domek dla ciebie wyczarować, skoro tyle ogłoszeń i nadal nic i nic...

Edit: deklaracja za lipiec i sierpień poleciała :)

Posted

Wpłynęła wpłata od ;

andegawenka - 50 zł VII
INGRID44 - 40 zł VII,VIII

W imieniu Henia bardzo dziękuję [URL="http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://4.bp.blogspot.com/_lddFFu6s4yQ/SQz0YrNncrI/AAAAAAAAELI/a-gPpNpDdSk/s400/17.gif&imgrefurl=http://gszk.blogspot.com/2008/11/gify-kwiaty.html&usg=__mxSq-JtdH5EyjE6I3fS9LiLVXOo=&h=278&w=292&sz=82&hl=pl&start=0&zoom=1&tbnid=VjZdoWfi6m6HGM:&tbnh=132&tbnw=139&ei=p6IWTveMGsWk-gbQocEW&prev=/search%3Fq%3Dgify%2Bkwiaty%26hl%3Dpl%26client%3Dfirefox-a%26hs%3DDlk%26sa%3DX%26rls%3Dorg.mozilla:pl:official%26biw%3D1016%26bih%3D599%26tbm%3Disch%26prmd%3Divns&itbs=1&iact=hc&vpx=139&vpy=79&dur=811&hovh=219&hovw=230&tx=137&ty=116&page=1&ndsp=15&ved=1t:429,r:10,s:0"][IMG]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRJEdDCwKJyYV8FiMLahtchIjtngoG1uHtWaPlkJJD6aQd1BzKO_wrSLUXf[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='Szarotka']Wysle pw. i nie jestem pewna czy dociera, bo Zuzia na dzialce..........[/QUOTE]

Szarotko dociera ,dociera tylko z lekkim opóźnieniem bo nie codziennie jestem na dogo bo to mam tragiczny zasięg .