Randa Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Havanka gratulacje, no to teraz Gucio będzie musiał się postarać Quote
Pipi Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 [quote name='Havanka']Z bazarku wielkanocnego, nasz Gucio otrzyma[B] 197 zł !!!! [/B]na dofinansowanie wczasów u Jamora !!!! Bardzo dziękuję wszystkim, którzy brali w nim udział za hojność i przesympatyczną atmosferę.[/QUOTE] [B]Havanko,bardzo dziękuję. Wszystkim,którzy dbacie o Gucia,bardzo dziękuję.[/B] Quote
Szarotka Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 No Guciu widze, ze trafiles w dobre rece :):) Quote
Pipi Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 [quote name='Szarotka']No Guciu widze, ze trafiles w dobre rece :):)[/QUOTE] Oj tak!koniec buzi,buzi. . . . Ciekawe jak im tam idzie.U jamora tyle atrakcji,ciągle coś się dzieje.Na wszystko jest czas i pora.Gucio przyglądając się temu,powinien załapać,że trzeba wziąć się w garść.Chyba,że jest chory?. . . .. Quote
Nadziejka Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 [COLOR=DarkOrchid]Witajcie :multi:Pipiniu u Gucinka pewno zmiany zachodza ze hohoooooooooo:loveu:[/COLOR] Quote
enia Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 [quote name='Pipi']Oj tak!koniec buzi,buzi. . . . Ciekawe jak im tam idzie.U jamora tyle atrakcji,ciągle coś się dzieje.Na wszystko jest czas i pora.Gucio przyglądając się temu,powinien załapać,że trzeba wziąć się w garść.[B]Chyba,że jest chory?.[/B] . . ..[/QUOTE] a niby na co pani doktor??? :) wklejam cytat z jamorowego wątku bo dotyczy Gucia: [INDENT] [IMG]http://www.dogomania.pl/threads/138231-Hotel-dla-psA-w-JAMOR/images/misc/quote_icon.png[/IMG] Napisał [B]Randa[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/138231-Hotel-dla-psA-w-JAMOR/showthread.php?p=14186819#post14186819"][IMG]http://www.dogomania.pl/threads/138231-Hotel-dla-psA-w-JAMOR/images/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL] Może Tolę z Guciem zapoznać, taka trochę pierdołowata para by była... zdecydowanie. Lepiej niech sie nie poznają. Tola szybko wyjdzie, jest rozwojowa. dzis jadła mi juz z ręki, no, prawie z reką. [B]Gucio tez, porcje mięsa trzymałem w dłoni a on obryzał. Tola znacznie szybciej sie socjalizuje[/B]. W sobote Tola zacznie uzywac smyczy. [B]Z Guciem jeszcze sie zastanowie. Mam plan jak to zrobic, bo nie bedzie w sumie łatwo. Obydwoje jak tez dzikie mustangi. iiiaaaa iiiaaa. Na wybiegi na razie nie sa wypuszczane. Tola oglada psy , jest ciekawa co sie dzieje na wybiegu. Gucio w dzien zachowyuje sie jakby ogladał cały czas telewizje. siedzi w budzie z pilotem i przeskakuje programy, za to w nocy rozbiera bude. jak tak bedzie dalej robił to usune mu przednie zeby , zupy same bedzie jadł [/B][IMG]http://www.dogomania.pl/threads/138231-Hotel-dla-psA-w-JAMOR/images/smilies/icon_wink.gif[/IMG] [/INDENT] Quote
Nadziejka Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 :evil_lol::evil_lol::loveu:[COLOR=DarkOrchid]ach Gucinek , napewno jeszcze teskni za Pipinia nasza! ...ale jak juz ....z paluszkow wujaszkowych wyjada to beda z niego ludzie ihaaaaaaa [/COLOR] Quote
Pipi Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Enia,ma się rozumieć,że on zdrowy jak koń.Miałam na myśli,że może blokada psychiczna zbyt silna,że chory psychicznie,np.jakś depresja,czy coś w tym rodzaju. . . .:lol: Quote
enia Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 [quote name='Pipi']Enia,ma się rozumieć,że on zdrowy jak koń.Miałam na myśli,że może blokada psychiczna zbyt silna,że chory psychicznie,np.jakś depresja,czy coś w tym rodzaju. . . .:lol:[/QUOTE] Ahaś - bo już sie bałam.....;) dla niego świat przewrócił sie do góry nogami - i teraz jamor układa mu wszystko od nowa ( a to musi potrwać ), a my jego ukochane cioteczki mu kibicujemy i kochamy jeszcze bardziej:multi::loveu: Quote
elik Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 [I]"Gucio w dzien zachowyuje sie jakby ogladał cały czas telewizje. siedzi w budzie z pilotem i przeskakuje programy, za to w nocy rozbiera bude. jak tak bedzie dalej robił to usune mu przednie zeby , zupy same bedzie jadł"[/I] Świetnie ujęte :evil_lol: A w jakim celu Gucio był poddany narkozie ? Quote
Evelin Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 [QUOTE]A w jakim celu Gucio był poddany narkozie ?[/QUOTE] Żeby dało się Go wpakować do klatki..Bez uspienia nie dało rady..Sedalin zupełnie nie podziałał... Był wybór- albo zostawić Go tam gdzie był,albo przewieźć... a ile zabawy miał wet zanim Guciowi zastrzyk podał... Quote
holly101 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 :) Twardy Chłopak Najważniejsze, że się udało. Guciu jest sobowtórem mojego Dingusia, później wrzucę zdjęcie, kochany Psiurek :) Quote
Nadziejka Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 [quote name='enia']Ahaś - bo już sie bałam.....;) dla niego świat przewrócił sie do góry nogami - i teraz jamor układa mu wszystko od nowa ( a to musi potrwać ), a my jego ukochane cioteczki mu kibicujemy i kochamy jeszcze bardziej:multi::loveu:[/QUOTE]:loveu:[FONT=Fixedsys][COLOR=RoyalBlue][SIZE=4]ajusci ze kochamyyyyyy i to bardzo kofamyyyyyyyyyyyyy:multi::multi::multi::multi:[/SIZE][/COLOR][/FONT] Quote
elik Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 [quote name='Evelin']Żeby dało się Go wpakować do klatki..Bez uspienia nie dało rady..Sedalin zupełnie nie podziałał... Był wybór- albo zostawić Go tam gdzie był,albo przewieźć... a ile zabawy miał wet zanim Guciowi zastrzyk podał...[/QUOTE] Biedny Gucionek, co musiało się dziać wtedy w jego biednej głowince. No niestety czasem tak bywa, że zwierzątko zanim pozwoli sobie pomóc, przeżywa traumę :-( Quote
Evelin Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 Zleciałam przelew za pobyt Gucia u Jamora od 20-28 lutego. Wyszło 117zł. Dokładne rozliczenia wkleję później. Nie wysłałam jeszcze nr konta do 2 osób,ale to naprawię -dzisiaj :) Quote
asl Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Z bazarku uzbierało się 112,50 zł :) :) I tu prośba do Cioć aby mi któraś przesłała nr konta do przelewu. Pieniądze chciałabym zebrać na swoje konto a następnie zbiorczo przelać na konto Gucia. Mam też wciąż moją drobną deklarację do przelania i 5,00 zł od Cioci Gonzales. Quote
holly101 Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Trzymaj się Guciu! Cioteczki pomagają :) Quote
Evelin Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 Rozliczenie Guciowego konta w drugim poście.Nr konta powysyłałam już do wszystkich,którzy sobie tego życzyli.. Nawet wygodne jest oddzielne konto do wpłat (i wypłat) tylko na Gucia... Gutowski nie przebywa u Jamora na krechę,ma opłacony pobyt do końca lutego... Quote
Pipi Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 :calus::calus::calus::calus::Rose: [COLOR="#ff0000"][SIZE="5"]BARDZO BARDZO BARDZO DZIĘKUJĘ:multi:[/SIZE][/COLOR] Quote
mtf zalesie Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 dawno tu nie zagladalm i jestem zaskoczona - moze gucio jakas kariere jeszcze zrobi Quote
enia Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 [quote name='mtf zalesie']dawno tu nie zagladalm i jestem zaskoczona - moze gucio jakas kariere jeszcze zrobi[/QUOTE] fajnie by było nie? :) Quote
Ellig Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 U Gucia wszystko w porzadku to bardzo mnie cieszy:) Quote
Olga7 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Odwiedzam dziś znów Gucia i czytam wieści z ostatnich dni . Będą jeszcze "psy" z naszego dzikuska -aż się zdziwimy ,jak się tam zmieni .Juz mu tam nie popuści Jamor i zrobi z niego faceta -prędzej czy pozniej.:p Evelin -dziękuję za przeslanie nr konta dla Gucia. A Pipi -nie martw się niepotrzebnie-bo i tak b.dużo zdrowia i czasu poświęclilście na tę gromadkę Guciową u was. No i serca też .:loveu:.Bez was i Ciebie -one by juz chyba dawno zginęły wcześniej. Albo nieco pozniej. Nie tucz tylko już resztki guciowej trójki -czyli teraz Nory i Saby -goń ich trochę do roboty !;) Albo jakaś dietka wiosenna -więcej warzyw i jarzyn ,bo inaczej nigdy nie ruszą dupsk z twego podwórka -tak im tam za dobrze.:evil_lol::razz: Quote
Recommended Posts