Nadziejka Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 [COLOR=DarkOliveGreen]pozdrawiam serdecznie psiaczkowo:loveu::loveu:[COLOR=Purple][SIZE=3]ciopteczki dzis wplacilam 15 zetkow dla Gucinka , wiec jeszcze zostalo 5 zl ktore postaram sie w przyszlym tygodniu . Pipiniu twoj Gucinek staje szaleje na laczkach jamorkowych :multi:[/SIZE][/COLOR][/COLOR] Quote
agaciaaa Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 [B]Zapraszam wszystkich na bazarek dla Misia, psiaka z okolic Pipi:[/B] [URL]http://www.dogomania.pl/threads/182106-Misz-masz-rA-A-noA-ci-dla-psa-podgrzewacz-usb-sudoku-i-inne-na-Misia-do-28-03-10[/URL] Quote
asl Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 [B]Ewcia Gonzales[/B] :) :) :) przesłała do mnie rzeczy na bazarek abym go zrobiła z przeznaczeniem dla Gucia i dla Jacka z innego wątku. Tutaj adres: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/182120-RA-A-ne-perfum-ubrania-bransoletka-i-nie-tylko-do-26-marca-2010-dla-Gucia-i-Jacka?p=14322004#post14322004[/URL] Ewuś dzięki ogromne :) Quote
Pipi Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 [B]Ewa Agata asl dziękuję [/B]:buzi::buzi::buzi: :multi::multi: Quote
Nadziejka Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 :loveu:[FONT=Century Gothic][COLOR=DarkOrange]to my dziekujemy :buzi::iloveyou::klacz::klacz::ylsuper:postokroc dziekujemy, ze taka dzielna Anielice odrobinke wspomoc mozemy[/COLOR][/FONT] Quote
Evelin Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 Gucio to bogaty chłopak...wklejam rozliczenie za marzec,całościowe- w drugim poście.Wczasy w pensjonacie u jamora za marzec juz oplacone...I oby tak wszystko szło dalej :) Zresztą zobaczcie sami jak wyglada Guciowe konto..Jestem przyjemnie zdziwiona,ze tak wszystko się składa... [B][U][COLOR=#ff0000]Marzec [/COLOR][/U][/B][COLOR=#0000ff]Randa150zł asl 5zł evagonzales 5zł Havanka 210zł Li1 60zl (marzec,kwiecień maj) asl 100zł elik 25zł asl 21,50 Asiaczek 30zł evagonzales 20zł Evelin 100zl evagonzales 15zł olga7 10zl [/COLOR][B][COLOR=#ff0000][COLOR=red][U]Stan konta[/U][/COLOR] +954,50zł[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000][U]Opłata za wczasy u Jamora[/U] [COLOR=blue]-403zł[/COLOR] (marzec)[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000][U]Pozostało[/U] : +551,50zł[/COLOR][/B] Quote
kmurdz Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 biedaczek :( jaka jest obecnie sytuacja?czy wiecej deklaracji jest potrzebne,zeby go przeniesc? daj prosze znak na maila, jesli tak, pozdrawiam! Quote
kmurdz Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 sorry za wczesniejsze pytanie..! dopiero teraz widze ostatnie posty i info,ze jego sytuacja jest ok :) Quote
Nadziejka Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 :multi::multi::multi:[FONT=Century Gothic][COLOR=Olive]juhuu Gucinek jest debesciak i bogaty w dodatku:loveu:[/COLOR][/FONT][COLOR=Sienna]cioteczko kmurdz witamyyyyyyyyyyyyy:multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu:[/COLOR] Quote
koosiek Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Przepraszam za off, ale... [CENTER][B]Big jest wielki... I wielki mamy z nim problem. BIG problem.[/B] [/CENTER] Big jest stary, schorowany. Na ciele ma ślady po pogryzieniach. Mieszka w malutkim kojcu w przytulisku, z którego w każdym momencie może go czekać wywózka do Korabiewic... Prosimy o chociaż najmniejsze wsparcie! Inaczej walka o niego będzie z góry przegrana... [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/icon_frown.gif[/IMG] Wątek Biga: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/182356-prA-bujemy-walczyAE-o-Biga-starego-duA-ego-bez-szans-pomA-A-cie-proszAE"]http://www.dogomania.pl/threads/1823...-A-cie-proszAE[/URL] [CENTER][IMG]http://img682.imageshack.us/img682/5862/06032010674.jpg[/IMG][/CENTER] Quote
asl Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Tu kolejny bazarek z rzeczami od Cioci[COLOR=Red][B] Ewy Gonzales[/B][/COLOR] :) na Jacka i Gucia :) [url]http://www.dogomania.pl/threads/182617-RA-A-ne-na-Jacka-i-na-Gucia-do-8-kwietnia-br?p=14370788#post14370788[/url] A z poprzedniego, też z rzeczami od Ewci Goznales uzbierało się na Gucia 18,00 zł. Jak pieniądze wpłyną przeleję Guciowi :) Quote
Randa Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 [LIST=1] [*] [/LIST]Poprawiłem. wczoraj mustanga przełamałem. albo siadła mu skrzynia biegów albo wrescie zrozumiał, że nieopałaca sie jechac na wstecznym, bo dupa boli, powietrza brak itd. idzie za mnąna lince, 2m z tyłu. nie wolno mi sie ogladac, tak na razie sobie zażyczył. mustang gucio to takie dziwne zwierze.przekupne w kojcu na zasadzie :"jamor idzie , łomatko, pewnie dzis moja kolej pod sciane do rozstrzelania" wyskakuje z budy i ponownie chowa sie do niej. jak juz wchodze do bosku , to mamy takie umówione miejsce, pod scianą za budą . On niby sie tam chowa i czeka na wykonanie wyroku, ja siadam przy nim na podłodze, a on juz gapi sie na moja reke czy mam cos ze smakołyków. podsuwam mu blizej , on wyciaga pyska, wciaga, ale delikanie z reki . oczy przy tym wywalone jakby kto mu z boku wora kręcił.dostanie 3 lub 4 smakołyki i na niedosycie go zostawiam. wracam za 5 minut i reakcja idetyczna" o ku....wa, teraz to pewnie mnie odwali" i tak w kółko [LIST=1][LIST=1] [*][SIZE=3][B][IMG]http://img26.imageshack.us/img26/4444/banercdm.jpg[/IMG][/B][/SIZE] [/LIST] [/LIST] Quote
Pipi Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Ale się uśmiałam.Skąd ja to znam?Guciu,twoja mama już bez smyczy biega,na zawołanie wraca natychmiast,zrozumiała,że tak jest lepiej.Łapkę nawet podaje i to bez smakołyka.Bierz z niej przykład.A siostra,to taka sama jak ty.Raz jest lepiej,innym razem za wroga mnie uważa. Quote
holly101 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 :evil_lol::) Nie mogę, jak czytam relację z boksu Gucia Quote
Nadziejka Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::multi::multi::multi:boskoooooooooooooooooo poprostu bosko![FONT=Courier New][SIZE=3][COLOR=DarkOrange]Pipiniu kochana :loveu::loveu:sercem pozdrawiam i ciesze sie radosnie i ogromnie :multi::multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
marta0731 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Wybaczcie, ale szukamy wszędzie... Gryziony w schronie Buli...:( ma dt za jedyne 100zł, tak niewiele brakuje:( [url]http://www.dogomania.pl/threads/181975-Buli-odrobinAE-astowaty-GRYZIONY-W-SCHRONIE-zbiera-na-utrzymanie-w-dt-JEDYNE-40zA[/url] Quote
evita. Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Evelin- czy doszła może marcowa wpłata na Guciolka od Enii i ode mnie ?. Przelew był robiony już jakiś czas temu, ale nie ma nas chyba jeszcze w ogólnym rozliczeniu ;) Quote
asl Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Właśnie przelałam swoją kwietniową deklarację - 5 zł na Gucia oraz w drugim przelewie 16 zł za rzeczy z bazarku, które przekazała Ciocia [B]Ewa Gonzales [/B]:loveu:. 7,50 zł - to zakup i wpłata od K-wiki 4,50 zł + 1,00 zł nadwyżki to zakup od Aguchy 3,00 zł to mój zakup Wpłacę jeszcze 3,00 zł z bazarku, jak pieniązki spłyną. Quote
Evelin Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 Halo,żeby zrobić porządek z wpłatami na Guciowe konto postanowiłam co następuje : -z Jamorem umówiłam sie osobiście,ze pieniądze mam wpłacać pod koniec miesiąca.Ponieważ pod koniec miesiąca (do 20-ego), chcąc nie chcąc (właściwie bardzo nie chcąc), muszę rozliczać się z bardzo nielubianą instytucją czyli Urzędem Skarbowym,pomyślałam sobie,że dobrze bedzie to skojarzyć z Jamorem..wtedy na 100% bedzie zapłacone.. Jamora nie chcę wkurzać sytuacją typu : wpłaci,nie wpłaci ...niech wie,że ma wpłacane do 20-ego -rozliczenie z konta bedzie w dniu kiedy wpłcam do Jamora (kto zdąży to zdązy,a kto nie to trudno :)) i w ostatnim dniu miesiąca... -wszystko będzie aktualizowane w poście nr 2 [B][SIZE=4][COLOR=darkorchid][I]REKLAMACJE PRZYJMUJĘ...DO BŁĘDÓW SIĘ PRZYZNAJĘ[/I][/COLOR][/SIZE][/B] :diabloti: I zgodnie z tym co obiecałam reszta wpłat: [COLOR=red]Enia i Evita 100[/COLOR] [COLOR=red]iza!!! 25zł[/COLOR] [COLOR=red]asl 16+5= 23 zł[/COLOR] [COLOR=red]Ronja 50zł (za 5 miesięcy)[/COLOR] [COLOR=red][B][U]Stan konta[/U][/B] : +747zł[/COLOR] No i cóż powiedzieć..jesteście wielcy..a ja tak bardzo się bałam skladkowego hoteliku... Pozostaje nam tylko martwic się o postępy Gucia...Do tej pory moim zdaniem-poczynil ogromne.. Jamor ma zapewnione niesamowite wrażenia ...Z pewnością się nie nudzi :) Quote
Havanka Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Evelin, myślę, że nie tylko Jamor ma zapewnione niesamowite wrażenia, ale i Gucio. W końcu po to tam pojechał. Każdy kolejny dzień jest wielką niespodzianką dla naszego Gustawa. Quote
li1 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 czy gucio jest wykastrowany ? moze zalapalby sie na zabieg jak pks bedzie go mial. jamor zawiozlby chlopakow do weta. Quote
enia Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='li1']czy gucio jest wykastrowany ? moze zalapalby sie na zabieg jak pks bedzie go mial. jamor zawiozlby chlopakow do weta.[/QUOTE] chyba nie jest......... Quote
li1 Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 jamor zalatwil dobra cena kastracji i zabiera gucia 15 kwietnia na zabieg. gucio bedzie mial do towarzystwa pekaesa, gapcia i jeszcze jakiegos. Quote
li1 Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 post jamora [INDENT][B]UWAGA UWAGA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B] dzowniłem teraz do vet. uzgodniłem 4 miejsca na kastracje. 15 kwiecien , godz 6.00 melduje się z psami. nie mogę Wam powiedziec co było kartą przetargową w ustalaniu ceny ( bo dzieci wątek czytają ) ale jest tak : kastracja - 250 zł szt pobyt psa po zabiegu - 30 zł doba mozliwe ze odbiore psy po drugiej dobie lub po 4 dobie- zalezne od gojenia sie miejsca po cieciu. z góry zakladam ze GoniaP bedzie zainteresowana miejscem z tych czterech [/INDENT] Quote
Recommended Posts