Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Widziałam Omara przelotnie w poniedziałek - wygląda bardzo dobrze:)
Jutro ok. 16.00 kastracja w LuxVecie. Zawiezie go Beata, a odbierze pani z rodziny, która adoptuje Omara.
Jeśli wszystko pójdzie dobrze - w weekend jazda do domu! Czas najwyższy:)

• Replies 208
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malibo57 napisał(a):
Widziałam Omara przelotnie w poniedziałek - wygląda bardzo dobrze:)
Jutro ok. 16.00 kastracja w LuxVecie. Zawiezie go Beata, a odbierze pani z rodziny, która adoptuje Omara.
Jeśli wszystko pójdzie dobrze - w weekend jazda do domu! Czas najwyższy:)

Szczęśliwej drogi chłopie...na całe życie już ze swoją rodzinką!!! Żyj spokojnie i bezpiecznie!!!

Posted

super! trzymam kciuki aby wszystko poszło zgodnie z planem ... a tymczasem zapraszam na

BAZAREK GRAFICZNY!
BANERKI,AVATARY,SYGNATURKI,PLAKATY,TAPETY
czyli co kto potrzebuje!
na OPERĘ

która potrzebuje na pobyt w DT, sterylizację i szczepienia

Posted

Omarku, powodzenia. Bądź grzeczny i taki kochany, jak wydałeś mi się, kiedy cię wiozłyśmy do DT. I wszystkim Wam bardzo dziękuję za leczenie i opiekę dla tego biedaka. I przede wszystkim za domek dla niego. Jak dobrze, że nie musiał błąkać się nie wiadomo gdzie.Teraz już będzie miał swojego ludzia.

Posted

Omar już po kastracji, został odwieziony do hotelu. Trochę za wczesnie wydano go z kliniki i narozrabiał w samochodzie.
Jest juz u Beaty i poszedł spać. jesli wszystko bedzie ok, to w niedziele wyjazd. Pani Dorota była ogromnie pomocna, za co serdecznie dziękujemy!

Posted

No to super ze wszystko dobrze sie skonczylo. Ciekawe czy zdejme mu nicka gwalciciel :) teraz bedzie "niezainteresowany" :P

malibo, co z pozostalymi domami, ktore byly chetne na Omara a nie dostaly go. Czy byly sensowne? czy wezma inne benki?

Posted

Jeden domek wziął biedka z łańcucha - ten z Pniewa. Reszta kontaktowała sie z Luką, sadzę, że odsyłała wszystkie do innych benków. Wczoraj dostałam jeszcze jeden e-mail. Przyznaje ze wstydem, że odpisałam, iz Omar nieaktualny. Zaraz podeślę na PW.

Posted

Gdzieś wcięło mój post.. Znowu sie zaczyna?
Domek z Pniewa wział biedaka benka z łańcucha. Inne zgłaszały sie do Luki - sadzę, że kierowała je do Was. Było zapytanie z Olsztyna. Możesz napisać do Luki, żeby podała Ci namiary?

Posted

wszystkich którzy pytają o benkiodsyłam do strony www.bernardyn.com.pl Ludzi którzy od początku wydają się beznadziejni odsyłam do diabła. Jak ktoś dzwoni i mówi że "może wziąć tego psa - to chyba bernardyn ale czy on będzie duży? a czy rodwalery macie ? bo też mogą być. najlepiej dwa" A od rozmówcy zieje alkoholem to nigdzie go nie odsyłam.

• 2 weeks later...
Posted

zadałam sobie pytanie to sobie na nie odpowiem

dzwoniłam pytałam

Omar w swoim domku ....

a teraz mozecie mnie zabić .....

nie zapytałam o nic wiecej .....co to za dom ..chyba z zaskoczenia ze szczęscia nie wiem czemu !!!!!!

Posted

luka1 napisał(a):
Omar już odjechał do nowego domu. Nikt tu tego nie napisał?

Nikt nie napisał, bo Omar nie odjechał, Lukas. Klinika Luxvet zrobiła mu kastrację w stylu doktora K. - Tragedia, zakażenie wewnetrzne, groziło zapaleniem otrzewnej. Pies nadal w hoteliku, codziennie od zeszłej soboty jest wożony do kliniki na zstrzyki i płukanie. Ma założone dreny, leje sie ropa. Pomagają nam ludzie dobrej woli, Bekka, Golf, Paweł od Mru i nowy domek Omara. Przynajmniej jeszcze tydzień będą trwały te jazdy.

Posted

o ku*** !!!
malibo, nastepnym razem, jak bedziecie mialy psiaka u Beaty to dam Wam namiary na lecznice w Bobrowcu, gdzie tna nasze benki. Jest przyszpitalny hotel, mozna miec znizki. Niech to szlag trafi! Mam nadziej, ze lekarz zostanie pociagniety do odpowiedzialnosc! co za *(#$&@$^#*@#

Posted

Nie mam zaprzyjaźnionych lecznic w tamtych okolicach - chociaż z Bobrowcem miałam już do czynienia.
Postanowiłam więc pójść w exclusiv (470,-) dla bezpieczeństwa. I tak to się skończyło:(
Tak, skarga została złożona ustnie u kierownictwa kliniki, byłam w kontakcie z panem, który dokonał tego dzieła - czekamy na obdukcję z kliniki, która teraz zajmuje się Omarem, żeby móc złożyć skargę formalnie. Tylko nie wiem, czy dostaniemy coś stosownego na piśmie, bo w wypowiedziach to wszyscy twierdzą zgodnie "niedoróba", ale napisać, to już co innego...
Domek Omara jest 100% - nowi państwo też wożą go , kiedy tylko mogą.