Awit Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Jezu, dopiero to zobaczyłam. Moja też ciągle szczeka, do tego rzuca się do psów, czasem podskakuje do ludzi. Zamienie na cichszą i spokojniejszą. Chetnie na rybki gdyż posiadam akwarium. Albo sprzedam, juz po sterylce, to taniej będzie bo nie da szczeniaków. Pinczery są hałaśliwe i mają adhd. Do tego jest fatalna bo nie załatwia się na gazetę, tylko na dworzu. Trawi bez ustanku, po 4 kupy dziennie. Czekam na propozycję. Quote
Awit Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Żal mi tej suni, maleństwo takie. Oby nie trafiła do rozmnażalni:-( Quote
obraczus87 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Nie wiem czy mam sie smiać czy płakac :( [B][url]http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Witam-przygarne-pieska-rasy-york-W0QQAdIdZ185321547[/url] [/B] Quote
Gryzelda Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 [quote name='obraczus87']Nie wiem czy mam sie smiać czy płakac :( [B][URL]http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Witam-przygarne-pieska-rasy-york-W0QQAdIdZ185321547[/URL] [/B][/QUOTE] Ludzie są popier.....doleni. Dlatego wole zwierzęta !! Quote
mariastefciu Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Kochani Ja przeprosiłam Kinie mogłam się mylić ale doświadczenie i w tym wiek dają mi prawo być niedowiarkiem,ostatnio sprawa z Yorkiem w Bydgoszczy i nie raz próbowano mnie oszukać.Ja nie znam Wy piszecie że znacie i chwała Kini. Quote
obraczus87 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 [quote name='mariastefciu']Kochani Ja przeprosiłam Kinie mogłam się mylić ale doświadczenie i w tym wiek dają mi prawo być niedowiarkiem,ostatnio sprawa z Yorkiem w Bydgoszczy i nie raz próbowano mnie oszukać.Ja nie znam Wy piszecie że znacie i chwała Kini.[/QUOTE] Każdy człowiek sie myli. Ale zanim podda sie czyjąś wiarygodność w wątpliwość należy dwa razy sie zastanowić. Quote
Gryzelda Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Na poprawe humoru : [url]http://www.youtube.com/watch?v=xv5bduKAJlc[/url] Quote
tripti Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 to ja jutro jeszcze zadzwonie i zapytam się, może wrzucił obraczus87 Twój numer w wyszukiwarkę i jakieś ogłoszenie z psiakiem wyskoczyło? Z tym filmikiem to śmieszne posłuchać, ale to bardzo biedny człowiek, manipulowany przez cwaniaków (ale można ich śmiało inaczej określić). Quote
Gryzelda Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 A mi się w tym filmiku podoba że prosty człowiek w prostych słowach pokazał że umie na swój sposób zadbać o zwierze. Quote
tripti Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 to co ja jeszcze jutro zadzwonię z numeru, który w sieci w żadnym ogłoszeniu nie funkcjonuje i powiem, że chcę dla dziecka? Quote
obraczus87 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Ale ja dzwoniłam z zastrzeżonego ;) więc nie mógł mnie nigdzie znaleźć! :) W mailu wysłanym też nie mógł zobaczyc imienia i nazwiska ;) Quote
Kinia1984 Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 Tripti prosze zadzwon dzis do niego...:( Quote
emilak Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 hej, słuchajcie szybka decyzja....chcecie pomóc Kini, składacie się na wykup??bo jeśli nie to temat trzeba zamknąć i zapomnieć o suni. Kini jest przykro, że nie ma na to, żeby bez proszenia się wykupić psinkę i dyskutowaniem nie pomagamy jej. Zostało 170 zł do uzbierania... Quote
Kinia1984 Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 ja mysle ze juz jest za pozno...wydaje mi sie ze ktos mogl zadzwonic spoza dogo... Quote
tripti Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 zadzwonię, ale Kina kto kupiłby dorosłego kundelka za 400 zł... ściemniają... Quote
Kinia1984 Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 mysle ze moze sie ktos trafic zwlaszcza jesli bedzie zalezalo mu np na produkcji pinczeropodobnych... Quote
tripti Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 ogłoszenie jest nadal aktualne, pani może spuścić 50 zł na szczepienia, bo piesek nie był szczepiony, odbiór w Ciechanowie, dowozu do Warszawy nie mają możliwości, piesek był prezentem dla małego dziecka, prezentem z Niemiec, dlatego nie chcieli już załatwiać papierów (????!!!!!). Quote
Kinia1984 Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 super...dziekuje tripti...zalamuja mnie ci ludzie...prezent z niemiec a najpierw mowi ze z grojca z gieldy...kazdemu mowia co innego...!!! Quote
tripti Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 kłamią słychać po głosie. Bardzo perfidny sposób na pozbycie się dorosłego psa. Mam nadzieję, że nie czytają forum. Kinia masz możliwość pojechania do tego Ciechanowa? może odczekajmy jeszcze kilka dni, zadzwonię do nich w niedzielę lub poniedziałek, powiem, że się zdecydowałam, ale za 150 zł, bo sprawdzałam i na giełdzie mogę mieć takiego pieska za 50 zł, a tu jeszcze chce pomóc pozbyć się im kłopotu i dać dobre życie psu? Płatność oczywiście przelewm i od razu do US, żeby mieli nauczkę. Quote
emilak Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 [quote name='tripti']kłamią słychać po głosie. Bardzo perfidny sposób na pozbycie się dorosłego psa. Mam nadzieję, że nie czytają forum. Kinia masz możliwość pojechania do tego Ciechanowa? może odczekajmy jeszcze kilka dni, zadzwonię do nich w niedzielę lub poniedziałek, powiem, że się zdecydowałam, ale za 150 zł, bo sprawdzałam i na giełdzie mogę mieć takiego pieska za 50 zł, a tu jeszcze chce pomóc pozbyć się im kłopotu i dać dobre życie psu? Płatność oczywiście przelewm i od razu do US, żeby mieli nauczkę.[/QUOTE] wiesz co wydaje mi się, że nie zejdzie tyle z ceny...z 50 zł miała kłopot, ciekawe jaka jest prawda i o co w tym wszystkim chodzi...najlepiej byłoby pojechać na miejsce zobaczyć tego psa i pogadać na żywo z właścicielami Quote
Soema Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 US w tej sprawie nic nie zrobi. Jest pewna kwota z dochodu, wolna od podatku.. Quote
tripti Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 dodając do tego konie, o ile były ich to przekroczy Quote
Soema Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 [quote name='tripti']dodając do tego konie, o ile były ich to przekroczy[/QUOTE] No ale kto kupi konie..? By był dowód? Allegro teoretycznie działa na innych zasadach.. Quote
AGA35 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 [quote name='Piromanka']Ja, tak jak napisałam wczesniej, jestem za tym, zeby nie dawać im żadnej kasy. To, że idzie za tym biznes jest oczywiste! To dorosły pies i chcą za niego 400 zł, podczas gdy na giełdzie w Słomczynie szczeniaki "kaukaza" chodzą po 200 zł....[/QUOTE] za cztery stówki można jakąś bide z klembowa wyciągną i dt wsadzić Quote
Recommended Posts