Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jezu, dopiero to zobaczyłam. Moja też ciągle szczeka, do tego rzuca się do psów, czasem podskakuje do ludzi. Zamienie na cichszą i spokojniejszą. Chetnie na rybki gdyż posiadam akwarium. Albo sprzedam, juz po sterylce, to taniej będzie bo nie da szczeniaków. Pinczery są hałaśliwe i mają adhd. Do tego jest fatalna bo nie załatwia się na gazetę, tylko na dworzu. Trawi bez ustanku, po 4 kupy dziennie. Czekam na propozycję.

• Replies 239
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='obraczus87']Nie wiem czy mam sie smiać czy płakac :( [B][URL]http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Witam-przygarne-pieska-rasy-york-W0QQAdIdZ185321547[/URL]

[/B][/QUOTE]

Ludzie są popier.....doleni.
Dlatego wole zwierzęta !!

Posted

Kochani Ja przeprosiłam Kinie mogłam się mylić ale doświadczenie i w tym wiek dają mi prawo być niedowiarkiem,ostatnio sprawa z Yorkiem w Bydgoszczy i nie raz próbowano mnie oszukać.Ja nie znam Wy piszecie że znacie i chwała Kini.

Posted

[quote name='mariastefciu']Kochani Ja przeprosiłam Kinie mogłam się mylić ale doświadczenie i w tym wiek dają mi prawo być niedowiarkiem,ostatnio sprawa z Yorkiem w Bydgoszczy i nie raz próbowano mnie oszukać.Ja nie znam Wy piszecie że znacie i chwała Kini.[/QUOTE]

Każdy człowiek sie myli. Ale zanim podda sie czyjąś wiarygodność w wątpliwość należy dwa razy sie zastanowić.

Posted

to ja jutro jeszcze zadzwonie i zapytam się, może wrzucił obraczus87 Twój numer w wyszukiwarkę i jakieś ogłoszenie z psiakiem wyskoczyło?
Z tym filmikiem to śmieszne posłuchać, ale to bardzo biedny człowiek, manipulowany przez cwaniaków (ale można ich śmiało inaczej określić).

Posted

hej, słuchajcie szybka decyzja....chcecie pomóc Kini, składacie się na wykup??bo jeśli nie to temat trzeba zamknąć i zapomnieć o suni. Kini jest przykro, że nie ma na to, żeby bez proszenia się wykupić psinkę i dyskutowaniem nie pomagamy jej. Zostało 170 zł do uzbierania...

Posted

ogłoszenie jest nadal aktualne, pani może spuścić 50 zł na szczepienia, bo piesek nie był szczepiony, odbiór w Ciechanowie, dowozu do Warszawy nie mają możliwości, piesek był prezentem dla małego dziecka, prezentem z Niemiec, dlatego nie chcieli już załatwiać papierów (????!!!!!).

Posted

kłamią słychać po głosie. Bardzo perfidny sposób na pozbycie się dorosłego psa. Mam nadzieję, że nie czytają forum. Kinia masz możliwość pojechania do tego Ciechanowa? może odczekajmy jeszcze kilka dni, zadzwonię do nich w niedzielę lub poniedziałek, powiem, że się zdecydowałam, ale za 150 zł, bo sprawdzałam i na giełdzie mogę mieć takiego pieska za 50 zł, a tu jeszcze chce pomóc pozbyć się im kłopotu i dać dobre życie psu? Płatność oczywiście przelewm i od razu do US, żeby mieli nauczkę.

Posted

[quote name='tripti']kłamią słychać po głosie. Bardzo perfidny sposób na pozbycie się dorosłego psa. Mam nadzieję, że nie czytają forum. Kinia masz możliwość pojechania do tego Ciechanowa? może odczekajmy jeszcze kilka dni, zadzwonię do nich w niedzielę lub poniedziałek, powiem, że się zdecydowałam, ale za 150 zł, bo sprawdzałam i na giełdzie mogę mieć takiego pieska za 50 zł, a tu jeszcze chce pomóc pozbyć się im kłopotu i dać dobre życie psu? Płatność oczywiście przelewm i od razu do US, żeby mieli nauczkę.[/QUOTE]

wiesz co wydaje mi się, że nie zejdzie tyle z ceny...z 50 zł miała kłopot, ciekawe jaka jest prawda i o co w tym wszystkim chodzi...najlepiej byłoby pojechać na miejsce zobaczyć tego psa i pogadać na żywo z właścicielami

Posted

[quote name='tripti']dodając do tego konie, o ile były ich to przekroczy[/QUOTE]
No ale kto kupi konie..? By był dowód? Allegro teoretycznie działa na innych zasadach..

Posted

[quote name='Piromanka']Ja, tak jak napisałam wczesniej, jestem za tym, zeby nie dawać im żadnej kasy.
To, że idzie za tym biznes jest oczywiste! To dorosły pies i chcą za niego 400 zł, podczas gdy na giełdzie w Słomczynie szczeniaki "kaukaza" chodzą po 200 zł....[/QUOTE]

za cztery stówki można jakąś bide z klembowa wyciągną i dt wsadzić