Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 239
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja, tak jak napisałam wczesniej, jestem za tym, zeby nie dawać im żadnej kasy.
To, że idzie za tym biznes jest oczywiste! To dorosły pies i chcą za niego 400 zł, podczas gdy na giełdzie w Słomczynie szczeniaki "kaukaza" chodzą po 200 zł....

Posted

Piromanka napisał(a):
Ja, tak jak napisałam wczesniej, jestem za tym, zeby nie dawać im żadnej kasy.
To, że idzie za tym biznes jest oczywiste! To dorosły pies i chcą za niego 400 zł, podczas gdy na giełdzie w Słomczynie szczeniaki "kaukaza" chodzą po 200 zł....

Tez tak myslę, że on ze Słomczyna :-(
Kto był na tej giełdzie ten wie. Kto nie był to w dwóch słowach mogę napisać - maja tam wszystkie "rasy". Do wyboru do koloru. Brać, wybierać, płacić. Marzy mi się żeby na to całe towarzystwo napalm jakiś spuścić.

Posted

ja uważam że pokazać gotowke w rece dużo mniejszą i potraktowac akcje jako tu i teraz to pdziała, dyskusja bez widoku mamonki na wyciągniecie paluchów może pomóc. spróbować zabrać jednak suńke..Mozna tez spokojnie postraszyć delikatnie, Strażą dla zwierząt może podziała. ależ to ciemnogród.

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):

Mozna tez spokojnie postraszyć delikatnie, Strażą dla zwierząt może podziała. ależ to ciemnogród.

Jakich niby argumentów użyć do straszenie?!? Tereso, nie zapominaj, że to ci państwo są póki co prawowitym właścicielem psa. O żadnym straszeniu nie może być mowy, i nawet tego tu głośno nie sugeruj. Ponadto pies nie jest bity, głodzony, krzywda mu się nie dzieje, więc po co straż dla zwierząt?

Posted

dokladnie...straszyc nie ma co bo pies nie jest zaglodzony, bity, widocznych oznak znecania nie ma...moze miec tylko psychiczne przez zamykanie...
powiedzialam im tylko ze duzo chca jak za psa nierasowego...i nie szczepionego...a oni ze to pies rasowy...ratlerek...i sprawdzali po ile chodza ratlerki i chodza szczeniaki po 600-700 zl wiec i tak u nich tanio..a szczepic nie trzeba bo on w domu siedzi...

Posted

Kinia, ja Cię rozumiem, bo to jednak jest dylemat, ale weź pod uwagę, że nie zbawisz całego świata. Jest tyle bid w schronach, przytuliskach, że głowa mała. A takich piesków z kokardką, co to u właścicieli są, i póki co przeszkadzają tylko szczekaniem jest mnóstwo. Na Allegro zatrzęsienie. Wiem, bo przeglądałam. Teraz dasz im 400 zł, no, niech będzie, że 350. Jaką masz gwarancję, że za pół roku, rok, nie odezwą się ci sami lub inni z podobnym problemem? Na mennice nie napadniesz. Sorry, ale jest prawda stara jak świat: kto ma miękkie serce, ten musi mieć twardą dup**

Posted

Kinia pisze żę nie zna ludzi co tą suczkę mają a pytanie skąd wie jakie ma warunki no moze z allegro ale takich ogłoszeń na pęczki no i Kinia nie zaragowała nA moje pytanie.A pieniadze tak w ciemno -chyba że ktoś zna Kinie.to ok.

Posted

Mariastefciu - wybacz ale mnie wystarczy na numer postow spojrzec...
. - moze Cie Twoja ilosc troche usprawiedliwia ale...daj na luz.

Kinia - jak wyzej, wszystkim nie pomozesz a.....to niestety moze zadzialac jak zacheta do nastepnych na Allegro :(

Ty mam bide ktora probuje rozruszac, pomoze ktos?

http://www.dogomania.pl/threads/137914-Ratujcie-mnie-jak-chcAE-jeszcze-A-yAE-Czasu-mam-niewiele

dzieki :(

Posted

nie strażą postraszyć, a urzędem skarbowym:) najlepiej poczekać do końca aukcji - nikt jej raczej nie kupi, to kundelek, nie ma papierów, takich pod dostatkiem w schroniskach... Jak jej nikt nie kupi, to ktoś z forum zadzwoni do nich, powie, że chce dla dziecka, ale nie ma pieniędzy na kupno, więc może niech zlitują się i dadzą dobre życie i dla psa i radość dla dziecka (ktoś będzie musiał "pożyczyć" dziecko;))

Posted

mariastefciu napisał(a):
Kinia pisze żę nie zna ludzi co tą suczkę mają a pytanie skąd wie jakie ma warunki no moze z allegro ale takich ogłoszeń na pęczki no i Kinia nie zaragowała nA moje pytanie.A pieniadze tak w ciemno -chyba że ktoś zna Kinie.to ok.

Kinię znamy i nie zbiera dla siebie, czy wierzysz w to czy nie...kilka piesków dzięki niej mieszka już w kochających domkach, przecież nikt nie zmusza Cię do pomocy, a cały czas podważasz jej wiarygodność....na moje konto wpływają pieniążki dla dwóch piesków, ludzie mi poprostu zaufali i już, na tym to polega...różni są ludzie, ale zaczerpnij info zanim zaczniesz kogoś podejrzewać o bóg wie co...wie jak żyje sunia, bo rozmawiała przez telefon z właścicielami, jeśli będziesz spokojniejsza to przy mnie....

Posted

mariastefciu napisał(a):

Ja akurat Kinie znam i jakbym miała to dałabym Jej nawet 1000zł na wykupienie psa. Ponadto dziekujemy bardzo za troskę o nasze pieniążki, ale dopóki Ty ich nie wykładasz ze swojej kieszeni, nie musisz sie martwić. ;)

Posted

kurde przykre sluchac takich rzeczy...zwlaszcza od osoby ktora tylko 7 razy sie udzielila na tym forum i nie wypowiada sie zanim spojrzy w historie np moich postow...
a czy ktos moglby do nich zadzwonic i na dziecko sprobowac sunie wyciagnac? moj numer juz zapisali bo powiedzialam ze oddzwonie dzis...

Posted

obraczus87 napisał(a):
dziekujemy bardzo za troskę o nasze pieniążki, ale dopóki Ty ich nie wykładasz ze swojej kieszeni, nie musisz sie martwić. ;)

Za podobny teks na innym watku prawie po pysku dostalam :)

Ale sie obronilam .. :mad::mad::mad: a co?

Buzka Obraczus ;)

Posted

Emigrantka napisał(a):
Za podobny teks na innym watku prawie po pysku dostalam :)

Ale sie obronilam .. :mad::mad::mad: a co?

Buzka Obraczus ;)

A niech walą w pysk, oddam im :D

Kinia, czym Ty sie dziewczyno smucisz?? Przykro Ci sie zrobiło?? Powinno Ci sie miło zrobić, że takie ładne rzeczy o Tobie pisze ;)

Posted

wydawalo mi sie ze jestem asertywna ale widocznie nie do konca...a wpasc to chetnie wpadne ...tylko powiedz ze w londynie lepiej jeszcze placa niz w polsce bo mam dosyc tego ze pracuje za marne grosze ktore mozna nazwac jalmuzną nawet...:)