Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 239
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kinia1984 napisał(a):
deklaracje narazie mam takie:
moj TZ - 100 zł
ja - 30 zł
emilak - 50 zł
Gryzelda - 30 zł
razem 210 zł
jeszcze troszke moglby spuscic...

przeciez napisałam ze Skarbonka pomoze w kwocie 50zł. Juz na samym początku.....

Posted

kurcze jawny handlarz zwierzętami, zobaczy, że ten pójdzie, poszpera w necie adoptuje lub weźmie za darmo kolejnego, dopnie mu kokardkę i znowu wystawi... Zobaczcie jak kłamali w kwesti pochodzenia psa...

A te kundelki z przypadku to jeden wygląda jak mała Gabi... też dobry cwaniaczek.

Posted

Ech debile !!!!!! Idealny na walentynki lub urodziny jak by sprzedawał komplet naczyń .
Za tego środkowo azjatyckiego można mu przy tyłku narobić za kopiowanie uszu i ogona.

KOMENTARZ :
marcinus160 (14) (Kupujący)Pozytywnywto 01 gru 2009 00:58:45 CET834003165Pokaż
mega pozytyw!!! piesek śliczny ;] allegrowicz wart polecenia ;] SZYBKO ,MILO,PROFESJONALNIE !!! pozdrawiam serdecznie ;)))

Posted

obraczus87 napisał(a):
Oczywiście nie chciałam urazic Kundelków ;) sama mam KUNDLA :) hihi ale się wkurzyłam... jak mozna byc takim idiotą...

Pisze prawdę... a póki ludzie kupują, to tacy będą sprzedawać... :(

Posted

może poproszę, żeby ktoś ostrzej zadzwonił podał się za pracownika TOZu, czy jakiejś fundacji czy stowarzyszenia na rzecz obrony zwierząt czy coś w ten deseń (chyba, że znajdzie się prawdziwa osoba), że mieli zgłoszenie, że handlują kundelkami, albo chcą wymieniać jak rzeczy na inne rzeczy i taka osoba powie co i tam grozi, a później za jakiś czas zadzwoni Kinia, czy ja i powie, że chce takiego pieska, ale za symboliczną złotówkę?
ja tylko mam prośbę, aby nie napędzać handlu kundelkami:(

Posted

tripti napisał(a):
może poproszę, żeby ktoś ostrzej zadzwonił podał się za pracownika TOZu, czy jakiejś fundacji czy stowarzyszenia na rzecz obrony zwierząt czy coś w ten deseń (chyba, że znajdzie się prawdziwa osoba), że mieli zgłoszenie, że handlują kundelkami, albo chcą wymieniać jak rzeczy na inne rzeczy i taka osoba powie co i tam grozi, a później za jakiś czas zadzwoni Kinia, czy ja i powie, że chce takiego pieska, ale za symboliczną złotówkę?
ja tylko mam prośbę, aby nie napędzać handlu kundelkami:(

Tripti, za handel Kundelkami nic nikomu nie grozi. Każdy może sobie handlowac do woli.
Postraszyc można tych od kopiowania....

Posted

a moim zdaniem źle robicie , ze dzwonicie i się interesujecie bo ten człowiek odbiera to jako zainteresowanie i na jego korzyść a lepiej by było jakby nikt nie dzwonił to wtedy by zainteresowania nie było i może by oddał ale ja i tak nie licze że odda a wykupowanie dla mnie to jest nakręcanie interesu ale róbcie co chcecie...