Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A na powanie.....

Zawalic wlascicieli telefonami o psa....

Umawiac sie na ogladanie - i nie pojawiac.. masowo

Albopojawiac sie i wybrzydzac i nie brac "bo taniej mozna"

[B]Umeczyc [/B]tak ze... cene spusci i bedzie sie cieszyl jak ktos "wezmie" za 50 zl....

:diabloti:

• Replies 239
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

młoda i piękna to w sam raz, będzie aniołeczek, ale ten czas oczekiwania nie bardzo, więc trzeba by już jakąś cioteczkę z odchowanym podstawić;) jeżdzenie tam i wyprzydzanie może być utrudnione, bo to chyba od wawy? Jak dzwonić to pytać przede wszystkim o dokumenty na tą rasowość za te 400 zł, mówić o jakiejś pseudohodowli, o próbie zarabiania na czarno, itd... tak, żeby ich zmęczyć maksymalnie, a za kilka dni zadzwonić i poprosić o sprzedaż za symboliczną złotówkę dla biednego dziecka, które zawsze marzyło właśnie o takim piesku w łatki, malutkim, ale rodzina biedna i każda złotówka się liczy, a za 400 zł to takiego pieska można wyżywić przez 4 miesiące...

Posted

Ciekawe dlaczego usunieta zostala aukcja :/
Ja dzwonić moge :) mam już lekką wprawe w takich sytuacjach a zresztą ja do Kini mimo tego że widziałam ją tylko raz w życiu mam 100% zaufania.

Posted

... i prosci o zdjecia - z profilu,z tylu, pod katem 70 stopni....

i pytac czy potrafi to czy tamto - jak nie to wybrzydzac jak tak to.. phewwwwwwwwwwwto jak kazdy iny pies ;)

nagranie szczekania maja? bo zanim przyjade obejrzec to chce uslyszec....

i fqurf na maxa

co w Polsce taniej? numer telefonu zmienic czy psa komus DAC zeby miec swiety spokoj?

heheheh

Posted

wlasnie dzwonil moj kolega z pracy ze niby dla dziecka chce i pyta dlaczego aukcji nie ma bo chcial zonie pokazac...facet powiedzial ze rano aukcja jeszcze byla i zona pozniej sprawdzi czemu nie ma... jak chcecie i mozecie to dzwoncie jeszcze...691857728

Posted

Dzwoniłam i powybrzydzałam bardzo kulturalnie na cene i brak rodowodu, a fe może mieć okropna chorobe, bo to nigdy nic nie wiadomo jeśli z pseudohodowli. Bedę dzwonić na okrągło, pani bardzo sie chce pozbyć pieska ale już za 350.,bedzie wystawiać jeszcze raz

Posted

Wykorzystaj to w przyszłości ,bo dużo aukcji ze zwierzętami można tak uwalić .Sprzedający czasem nawet nie bardzo wie dlaczego aukcja została usunięta.Po prostu zgłaszaj.No przestrzegam przed zgłaszaniem orginalności (rasy nie są opatentowane)dlatego zgłaszanie,że to nie owczarek bo brak mu rodowodu nie ma sensu.Na skandaliczne warunki też allegro zwraca uwagę więc można do nich pisać.Poczytaj regulamin tam jest sporo wskazówek.

Posted

To może być sposób z tym dzwonieniem i wybrzydzaniem. Tylko nie można przegiąć, żeby gdzieś pokątnie psa nie upłynnił. Dla mnie ten gościu to obrzydliwa hiena (proszę o wybaczenie hieny), bo nie dość, że psa chce się pozbyć, to jeszcze robi to w taki sposób. Masakra.

Posted

[quote name='TERESA BORCZ']Dzwoniłam i powybrzydzałam bardzo kulturalnie na cene i brak rodowodu, a fe może mieć okropna chorobe, bo to nigdy nic nie wiadomo jeśli z pseudohodowli. Bedę dzwonić na okrągło, pani bardzo sie chce pozbyć pieska ale już za 350.,bedzie wystawiać jeszcze raz[/QUOTE]

[COLOR=Red][B]POZWOLE SOBIE NA OT - na watku dotyczacym allegro - jest link prowadzacy do aukcji do pseudohodowcy - mase ras, zdjecia zwierzakow na lancuchach - na tle klatek, czy boksów- zastanawiamy sie, jak go ruszyc... [/B][/COLOR]
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/72221-wojna-z-allegro/page156[/URL]

[URL]http://ale.gratka.pl/szukaj/?u=1367333[/URL]

prosimy o podpowiedzi .