Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zawsze tez lubili zwierzeta i zostalam tak wychowana;D Ale jak to rodzice - uslyszalam -"ty po nich sprzatasz ;p>
Ps Zawsze były 2 dobermany i jakis mniejszy piesek wiec takie male im nie robia roznicy ;p

Posted

W obie strony mozemy tylko gdybac a wszystko zalezy od ludzi......
Moga sie otworzyc albo zamknac w sobie.....
Jesli bedzie DS i odpowiednie podejscie to obie wyjada szybko na dobre;D

Posted

kuba123 napisał(a):
może się nie zgodzicie, ale uważam że po rozdzieleniu suczki szybciej otworzą się na ludzi

Zgadzam się po całości i za przykład daję Demi i Cynię - mixy belgów, które po rozdzieleniu w ciągu 2 miesięcy zsocjalizowały się i już są w nowych, cudownych domkach ;)

Posted

Byłam dziś na wizycie poadpcyjnej u suni ze schroniska, która mieszka dwa piętra wyżej od rudej z koszyczka, a raczej od Misi, wpadłam na chwileczkę, sunia ogonkiem jeszcze nie macha, ale już nie była taka przerażona jak mnie widziała, podchodzi do ręki i nie ma ogonka pod pupą, nawet go czasami podnosi do góry, wydaje mi się że to znaczne sukcesy jak na tak krótki okres czasu. Opiekun powiedział, że to nie piekarnia i spieszyć się nie zamierza, ale jeszcze będzie machać ogonem z radości na jego widok...

Posted

Blood - ale Ci się podublowało!
Dogo szaleje.....

A dla rudej Misi - przesyłam ciepłe myśli.
Dla jej opiekunów - też. Oby byli szczęśliwi ze sobą.

Posted

Blood - myślę ze najlepiej będzie jak po schronisku przyjedziemy z agą do Ciebie z psami . Musimy poza wszystkim podpisać umowę domu tymczasowego i umowę stałą. To nie brak zaufania tylko konsekwencja.
BARDZO BARDZO Ci dziękuje za dom dla całej szajki ale najbardziej za slepotkę!