Jump to content
Dogomania

Dylanka (*) odeszła szczęśliwa i biega z innymi tyszakami za TM.......

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moniko, to bardzo duuużo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dziekuję !!!!!!!!!!!!!!! Dylanka dziekuje. Ja dałam 5zł. ,bo naprawde wiecej nie moge póki co.Moze jak opłacę bazarki,to trochę dołoże. Jeszcze raz bardzo,bardzo dziekuje w imieniu Dylanki:multi::multi:

Posted

[quote name='Monika z Katowic']:loveu: Mogę dać Dylance od marca 15 zł stałej deklaracji.
To niezbyt dużo, ale choć tyle pomogę...[/QUOTE]
Moniko to baaaaaaaaaaardzo dużo:multi::multi::multi:. Bardzo dziękujemy!!!!!!!!! Moje konto masz - to samo co na Mikę;).

[B]Mamy już 160 zł. deklaracji;)[/B]. [B]JESZCZE TYLKO 190 ZŁ. I WYJAZD DO HOTELIKU:lol:[/B]

Posted

Jak czytam o tych bidulach w potrzebie i oglądam ich zdjęcia to tak jakby mi ktoś nóż w serce wbijał. Człek by najchętniej je wszystkie przygarnął, ale tyle miejsca ma się tylko w sercu.

Posted

[quote name='filcant']Juhuuuuuu! Mamy 50 złotych! Stała deklaracja! Od pana z Goldenline :)
Przesyłam nr konta, pierwsza deklaracja pójdzie 1 marca :))))[/QUOTE]

O jejku jaka cudowna wiadomość!!!!!!!! :crazyeye: Bardzo Panu dziękujemy:multi::multi::multi:

[B]To teraz mamy 210 zł. deklaracji to jest ponad połowa[/B]. Jak tylko będziemy mieli 250 zł to zaraz piszę do Nikusa z pytaniem czy nie ma ochoty na wycieczkę do ZuziM:diabloti:.

[COLOR="#ff0000"]BRAK NAM JUŻ TYLKO 140 ZŁ.:multi: MUSI SIĘ UDAĆ!!!! MUSI SIĘ UDAĆ!!!!!!!!!![/COLOR]

Filcant Tobie też dziękujemy :lol: bo nie wiem czemu ale mam wrażenie że "maczałaś w tym palce".:evil_lol:

Posted

[quote name='AlfaLS']O jejku jaka cudowna wiadomość!!!!!!!! :crazyeye: Bardzo Panu dziękujemy:multi::multi::multi:

[B]To teraz mamy 210 zł. deklaracji to jest ponad połowa[/B]. Jak tylko będziemy mieli 250 zł to zaraz piszę do Nikusa z pytaniem czy nie ma ochoty na wycieczkę do ZuziM:diabloti:.

[COLOR="#ff0000"]BRAK NAM JUŻ TYLKO 140 ZŁ.:multi: MUSI SIĘ UDAĆ!!!! MUSI SIĘ UDAĆ!!!!!!!!!![/COLOR]

Filcant Tobie też dziękujemy :lol: bo nie wiem czemu ale mam wrażenie że "maczałaś w tym palce".:evil_lol:[/QUOTE]

:)

[url]http://www.goldenline.pl/forum/pies-moj-przyjaciel/1480010/s/1#28781274[/url]

Posted

Filcant jesteś niesamowita - czułam że maczałaś w tym palce:evil_lol: Bardzo dziękuję za umieszczenie na tym forum naszej starowinki, może jej smutne życie poruszy wrażliwe serca:lol:

A dziś konto Dylanki się zwiększyło:multi: Wpłynęło: od [B]milci17[/B] 5 zł, od [B]maciaszek[/B] 14 zł.i od[B] fergilk[/B]i 10 zł. :multi: Nasza panienka ma już [B]na koncie 39 zł.[/B]:multi::multi::multi:

Posted

Oczom nie wierzę...:multi::multi::multi:

Najpierw Monika z Katowic . Monika, gdyby codziennie nam przybywało tyle, co Twoja "skromna deklaracja", to Dylana za dziesięć dni mogłaby jechać z kompletem deklaracji. To wcale nie jest więc skromnie...:lol::lol::lol:

Filcant, Ty chyba podobnie, jak ja, bardzo polubiłaś tyskie bidy. Alfa to wiadomo - sama ma dawną tyską bidę, która zmieniła się nie do poznania...:lol::lol::lol:

Bardzo Dziękujemy za wsparcie całej chyba Twojej rodziny i akcję propagującą los Dylanki...
Dziękujemy Serdecznie też nowemu wielbicielowi Dylanki...:loveu::loveu::loveu:

Uwierzyć nie mogę: [FONT=Arial Black]Zostało do zebrania jeszcze tylko 140 zł. deklaracji. Musi się udać!!! Bo jeśli nie teraz, to kiedy???[/FONT]

Posted

AlfaLS przecież moja deklaracja co do przejazdu była jasna:) jak będziemy mieć deklaracje i miejsce to w drogę:razz: a z tego co widzę:crazyeye: to brakuje nam coraz mniej:)

Posted

Jejku,wchodze i co widze.....? Jaka euforia.:multi::multi: Nie na darmo wznosiłam modły do św. Franciszka..;) Jestem pewna,ze się uda...........Dziekujemy z całego serca Tobie Filcant i oczywiscie panu z Goldenline.:):):) jeszcze troszkę,jeszcze troszke ........

Posted

[quote name='AlfaLS']Filcant jesteś niesamowita - czułam że maczałaś w tym palce:evil_lol: Bardzo dziękuję za umieszczenie na tym forum naszej starowinki, może jej smutne życie poruszy wrażliwe serca:lol:

A dziś konto Dylanki się zwiększyło:multi: Wpłynęło: od [B]milci17[/B] 5 zł, od [B]maciaszek[/B] 14 zł.i od[B] fergilk[/B]i 10 zł. :multi: Nasza panienka ma już [B]na koncie 39 zł.[/B]:multi::multi::multi:[/QUOTE]

AlfaS: Podałam nr. konta współartystom z Pakamery - będą wplaty, jeszcze nie wiem, czy stałe deklaracje :) ale pięknie :)))

Posted

[quote name='filcant']AlfaS: Podałam nr. konta współartystom z Pakamery - będą wplaty, jeszcze nie wiem, czy stałe deklaracje :) ale pięknie :)))[/QUOTE]

no przepięknie się robi:) dziękujemy:)

Posted

[SIZE=3]A Dylanka duma w schronie,[/SIZE]
[SIZE=3]Miłe ją dochodzą wonie,[/SIZE]
[SIZE=3]Wiara silniej w suni rośnie:[/SIZE]
[SIZE=3]"Może wnet zobaczę wiosnę?".......[/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
[IMG]http://lh3.ggpht.com/_egcqc76ndII/ScFD9ONxfoI/AAAAAAAABgg/4y1or1W053s/DSC_0220.JPG[/IMG]
[SIZE=3][/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
[FONT=Arial Black][SIZE=2]Staruszce Dylance po 12 latach schronu teraz brakuje tylko 140 złotych deklaracji do szczęścia w hoteliku. To już naprawdę niewiele. Każde kilka złotych na wagę szczęścia dla naszej kochanej Dylanki.........[/SIZE][/FONT]

Posted

[FONT=Arial Black]Deklaracje miesięczne...[/FONT]

[COLOR=#0000ff]UBOCZE 25 zł. od marca[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]AlfaLS 20 zł. od marca[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]filcant 20 zł.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]Nikus 10 zł.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]Javena 5 zł.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]Agata51 10 zł. od marca[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]córeczka filcant 10 zł.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]Grosziwo 30 zł. od marca[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]milcia17 5 zł.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]fergilka 10 zł.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]Monika z Katowic 15 zł. od marca[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]Pan z Goldenline 50 zł. od marca [/COLOR]

[COLOR=#0000ff][B]RAZEM 210 ZŁ. Brakuje 140 złotych............[/B][/COLOR]

[FONT=Arial Black]Kto jeszcze chce dołożyć się do uwolnienia kochanej, poczciwej Dylanki po dwunastu latach odsiadki w schronie???[/FONT]

Posted

ciotki i wujkowie a ja miałabym propozycję że ten kto ma konto na nk i gdzie indziej gdzie dałoby się Dylankę wepchnąć to wstawić ją do siebie. jest szansa że ktoś dojrzy i zlituje się.
sorki że tak rzadko zaglądam, ale niestety zaglądam teraz wszędzie rzadziej. mam mamę po szpitalu, umowa mi się kończy w pracy i co dalej? a do tego sesja położona na całej linii. do połowy marca muszę mieć zaliczone wszystko. będę odwiedzać ale niestety na razie troszkę rzadziej. nawet na nk nie siedzę ( to że mnie widać jako online to nie znaczy że jestem cały czas na dogo, komp włączony bo uczę się do szkoły, wszystko poodpalane ale zaglądam na razie rzadziej niż bym chciała) niestety :shake:

oj i sorki za offa:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/179616-Azor-czy-znajdzie-nowy-dom-Wlkp[/url]

proszę wejdźcie zajrzyjcie jeżeli możecie roześlijcie, pomóżcie. dziewczynka napisała do mnie z prośbą o banerki, potem rozmawiałyśmy chwilę przez fona. ona bardzo chciałaby aby znalazł się domek dla tego psiurka, już teraz pomyślała o tym a nie dopiero na sam koniec kiedy jest już "musztarda po". plissssss ja naprawdę mam kocioł.

Posted

[quote name='Nikus']AlfaLS przecież moja deklaracja co do przejazdu była jasna:) jak będziemy mieć deklaracje i miejsce to w drogę:razz: a z tego co widzę:crazyeye: to brakuje nam coraz mniej:)[/QUOTE]

Pamiętam, pamiętam ;). Chciałam tylko się upewnić czy to aktualne:evil_lol:

[B]Javena, filcant[/B], kochane robicie dla Dylanki super robotę. Myślę że ona jest Wam baaaaaardzo wdzięczna:loveu:

Witamy serdecznie nowe osoby na wątku, kibicujące wraz z nami Dylance: [B]wenia41, panbazyl[/B]:lol: Im więcej nas będzie, tym szybciej zmienimy życie naszej czarnulki:multi:

[B]Polubek,[/B] kochana Ty się teraz zajmij swoimi ważnymi sprawami - my obiecujemy niczego nie zaniedbywać, pisać na bieżąco i jak już będziesz miała dość pracy, nauki i wszystkiego a spanie jeszcze Cię nie będzie brało to przybywaj żeby sobie poczytać:lol: Daj znać kiedy egzaminy to będziemy wszyscy trzymać mocno kciuki:lol:
Na podany przez Ciebie wątek już zaglądam;)

Posted

dzięki AlfaLS. kochani jesteście. egzaminy mam już do połowy marca w każdą sobotę i niedzielę, a jakby było mało w sobotę i niedzielę zaczyna się nowy semestr więc nie wiem gdzie mam włożyć ręce i głowę :???:.
jak się to wszystko skończy to chyba będę wyglądać tak :huh: albo tak :grab:

Posted

[quote name='polubek']dzięki AlfaLS. kochani jesteście. egzaminy mam już do połowy marca w każdą sobotę i niedzielę, a jakby było mało w sobotę i niedzielę zaczyna się nowy semestr więc nie wiem gdzie mam włożyć ręce i głowę :???:.
jak się to wszystko skończy to chyba będę wyglądać tak :huh: albo tak :grab:[/QUOTE]
Polubek albo tak:sweetCyb::klacz: a my dla Ciebie tak:Rose:

Posted

Mamy kolejną deklarację :multi:
Yoannka, przekazała Dylance 10 zł. i napisała że jest to deklaracja stała:multi::multi::multi:

[B]Mamy więc 220 zł. stałych deklaracji i brak nam tylko 130 zł.[/B]

[COLOR="#800080"]DAMY RADĘ - NIE MA NA NAS MOCNYCH :mad:. SILNA GRUPA POD WEZWANIEM DYLANKI DZIAŁA :diabloti:[/COLOR]