Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gdzie ten wątek Żabki? ja mayśle ze nie ma co czekać, jedzenie trzeba zostawiać, klatke jak zobaczy to sie chyba nie wystraszy, jakoś się ja opancerzy zeby nie widziała krat (bo moze jej sie kojazyc ze schroniskiem?), a jak się złapie, to będzie złapana raz i porządnie, mysle ze takie urządzenie nie zawodzi..

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
Ola, Ty nie zakładałaś wątku na transportowym? Bo ja mogę założyć tylko nie chcę dublowac niepotrzebnie

odnośnie transportu klatki jeszcze nie, zaraz zamierzałam to robic :) To zakładaj Ty, ja pisze PW do osob z mapy dogomanaikow..

Posted

Ja cały czas zaglądam tu na wątek Chanell, niestety w transporcie klatki nie mam jak pomóc, bo w naszym samochodzie nie składają się siedzenia, bagażnik mały, a żeby było jeszcze ciekawiej to ja nie prowadzę, tylko mój Radek - a On z kolei wraca do domu bardzo późno, więc i tak tylko weekendy wchodzą ewentualnie w grę.

Ale wpadł mi do głowy Nikus - pisał ktoś do Niego?
On już wile razy pomógł w transportach, jest ze Śląska
Przewozi psiaki z zwrot kosztów paliwa.

Może faktycznie jakoś udałoby się połączyć ten transport z transportem Rico ze schroniska w Jamrozowiźnie koło Częstochowy - nowy dom zaoferował się pokryć koszty benzny

a odnośnie patentów na klatkę własnej roboty, to może taka opcja ze sznurkiem by była do zrobienia?

http://www.varident.pl/teledart/klatki.php

Posted

Nikus tez dostał PW ode mnie, pamietałam o nim :)

Jest jeszcze takio facet, z Katowic, pamietam jak szukalismy transportu dla Olka, mogl jechac odrazu za zwrotem kosztow, ma duzy dsamochód, do niego byl gdzies numer na watkach transportowych..

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
Jaste jeszcze Adam - papatkiole - on co prawda z Łodzi ale a nuż jakoś będzie w okolicach. Zaraz Ci Olu dam na niego namier, co?

EDIT: Biedny Nikus, trzy baby go dręczą :diabloti:

No Nikus w takim razie nie moze odmówić hehe. A nie ma gdzies numeru do niego? Czas nagli..

dawaj namiary, nie pytaj. ;)

Posted

Ja oczywiście kontenerek mogę udostępnić, tutaj go widać w tle. W tamtym momencie ukrywała sie w nim sznaucerka ale jak ją zabrałam domek przejęła Chanelka.

Posted

Dziewczyny, koniecznie jakiś ciuch pachnący Wami! Dla niej wasz zapach = bezpieczeństwo, mizianie i pełny brzuszek! To ją uspokoi i zachęci do wejścia do klatki!

Telefonu Nikusa nie mam. Ja w ogóle mało telefonów mam, bo i tak nie bardzo mam jak dzwonić...

Posted

To posłanko szare na którym ona leży już zapakowałam do reklamówki co by nie wietrzało. Drugi dzień chodzę w tym samym podkoszulku, od razu mówię majtek nie dam

Posted

ULKA12 napisał(a):
To posłanko szare na którym ona leży już zapakowałam do reklamówki co by nie wietrzało. Drugi dzień chodzę w tym samym podkoszulku, od razu mówię majtek nie dam

No wiesz, nawet w tak szczytnym celu jak złapanie Chanelki? Dawaj dawaj, a my poprosimy potem Majuskę, żeby zrobiła bazarek z majtkami i Ci odkupimy ze składek.

Posted

fizia, tak to ten, dzwonic czy czekamy na kogos kto pojdzie bez zwrotu? ja mysle zeby dzwonic..

Florentynka daj mi adres, moze jeszcze dzisija uda mi sie wysłac coś pachnącego do Ciebie..;)