Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Halo! Nikogo już nie interesuje Miecio :-( ?

Cioteczki pomóżcie, sama nie dam rady finansowo go utrzymywać....:-(

I na dodatek filmik mi się nie otwiera w pracy :angryy:

Posted

fergilka napisał(a):
Halo! Nikogo już nie interesuje Miecio :-( ?

Cioteczki pomóżcie, sama nie dam rady finansowo go utrzymywać....:-(

I na dodatek filmik mi się nie otwiera w pracy :angryy:

Masz blokadę w robocie tak jak ja :razz:

Posted

Ja na razie muszę kupić wyprawkę Enigmie no i opłacić dt (250 zł) bo deklaracji stałych, jednorazowych tylko sztuk 1... Ale jak się coś zmieni, zwiększę swoją deklarację stałą z 20 na więcej, obiecuję. I chętnie oddam na bazrek DLA MIECZYSŁAWA (only ;)) takie krótkie kozaki czarne rozmiar 39 (cienki obcas) i coś tam się jeszcze znajdzie...filmy Bollywood ? :D :D :D jeśli ktoś lubi np.Iza, wpadnij kiedyś na tę odkładaną kawę :pepsi: , to dam ci rzeczy.

Posted

Nie mam na razie kasy na ogłoszenia, bazarek torebkowy kończy się w niedziele, zakładam, że pierwsze pieniądze wpłynął w połowie przyszłego tygodnia, wtedy wykupie ogłoszenia...:-(

Nie wiem co będzie dalej, deklaracji brak, nie mam pomysłu skąd wziąć kasę, a sama nie dam rady Miecia utrzymać, mam też innych deklarowiczów na dogo na okrągłą kwotę 100zł...z tego wszystkiego mam od miesiąca nie zapłacony rachunek za telefon
i nie moge dzwonić..masakra jakaś...

Do tego coraz więcej TTB, wszyscy zapchani podopiecznymi, deklaracjami...

W ogóle jestem już załamana i powoli widze bezsens tych wszystkich poczynań...

Posted

fergilka napisał(a):
Nie mam na razie kasy na ogłoszenia, bazarek torebkowy kończy się w niedziele, zakładam, że pierwsze pieniądze wpłynął w połowie przyszłego tygodnia, wtedy wykupie ogłoszenia...:-(

A tekst jestes w stanie napisac?

Posted

Sandra ma plakat Miecia, do tego teksu można coś dopisac, zredagowac. Tylko ja nie dostałam jeszcze tego plakatu :-(

Poprosze o plakacik :-) cioteczka katlis chyba też ma :cool3:

Posted

fergilka napisał(a):
Sandra ma plakat Miecia, do tego teksu można coś dopisac, zredagowac. Tylko ja nie dostałam jeszcze tego plakatu :-(

Poprosze o plakacik :-) cioteczka katlis chyba też ma :cool3:

Ma i wyśle

Posted

Tekst ogłoszenia, proszę:

MIETEK TO PIES, KTÓRY WIDZI TYLKO SERCEM
GDYŻ JEST PSEM ZUPEŁNIE NIEWIDOMYM

Ma około 5 lat, jest zdrowy, zadbany, zaszczepiony, ma czip.

Mimo braku wzroku, bardzo dobrze radzi sobie w życiu codziennym,
potrzebuje tylko cierpliwego i wyrozumiałego przewodnika.

Może Ty nim zostaniesz?

Najlepiej, gdyby Mietek zamieszkał w domu z ogrodem. Opieka nad nim nie jest kłopotliwa. W zamian Mietek, który kocha ludzi, podaruje całe swoje psie serce.

Jest przyjazny, uwielbia kontakt z człowiekiem, pieszczoty, ale jest nieco zaborczy, więc lepiej, aby był jedynym psem w domu.

Mietek ma w sobie coś z owczarka (collie oraz niemieckiego), jest niewysoki, ale masywny, waży ok. 20 kg. Jego piękne futro wymaga częstego szczotkowania.

Posted

katlis napisał(a):
Mam prośbę jak macie na zbyciu jakieś kocyki, to chętnie wezmę je dla Miecia do zabawy.
Iza już wiem z kim się umawiałam na sobotę:thinkerg:
Zbieramy się z ludźmi w stajni i przerabiamy kojec Mietkowi. Oczywiście jak wszyscy dojadą:p.

Czy przerabianie kojca jutro aktualne??:cool3: Podjechałabym z moim TZ do pomocy, tylko, nie ma auta, podjechalibyśmy pociągiem :diabloti: 12:56 odjazd co daje 13:16 przyjazd.

Daleko z dworca do tej stajni??

Posted

Cudak napisał(a):
A kontakt do ogłoszeń, do kogo?

No właśnie może do katlis ?jak się zgodzi:Rose: ona jak na razie najlepiej zna Miecia.
Może dopisać coś do tego tekstu??

Ja jutro jade do niego w odwiedziny, porobię fotki:-)

Posted

fergilka napisał(a):
No właśnie może do katlis ?jak się zgodzi:Rose: ona jak na razie najlepiej zna Miecia.
Może dopisać coś do tego tekstu??

Ja jutro jade do niego w odwiedziny, porobię fotki:-)

To wtedy jutro wieczorem albo w niedziele uaktualnie sie tekst, powstawia ladne zdjecia. POtem kazda z nas zlapie kilka stron i wrzuci Miecia :cool3: Co Wy na to?

Posted

Ja też uważam, że najlepiej do Kaśki - ona jest z psem na bieżąco, no i ma gadane - jeszcze nam do Mietka ludzie dopłacą, jak się za nich cioteczka katlis weźmie :diabloti:

Uważam, że podział portali ogłoszeniowych, to bardzo dobry pomysł. Ja niestety przez jakiś czas będę przy necie raczej z doskoku, więc ograniczę się do rozwieszania wydrukowanych plakacików, żeby na coś się Mieciowi przydać.

Posted

fergilka napisał(a):

Nie ma sprawy rekrutuję ludzi do roboty, to czemu nie zrekrutować nogi dla Mieczysława ;)
Dzisiaj fotek niet, bateria padła, z Izą jutro widzimy się na akcji pt: Akcja kojec.

Posted

[FONT=Times New Roman]A może taka treść?[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Po bezproblemowości wstawiłabym adjęcie?[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Proszę o opinie[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Osobom zainteresowanym prześlę plik wordowski na e-mail'a[/FONT]

[FONT=Times New Roman][/FONT]
[FONT=Times New Roman]POSZUKIWANY CZŁOWIEK!!![/FONT]

[FONT=Times New Roman]WYMAGANIA:[/FONT]

[FONT=Times New Roman]- KOCHAJĄCY PSY[/FONT]
[FONT=Times New Roman]- LUBIĄCY SPACERY[/FONT]
[FONT=Times New Roman]- GWARANTUJĄCY PEŁNĄ MISKĘ[/FONT]
[FONT=Times New Roman]- DBAJĄCY O ZDROWIE[/FONT]
[FONT=Times New Roman]- WSPÓŁCZUJĄCY NIEPEŁNOSPRAWNYM[/FONT]

[FONT=Times New Roman]JEŻELI SPEŁNIASZ TE WARUNKI, TO JESTEŚ ODPOWIEDNIM KANDYDATEM NA MOJEGO LUDZIA.[/FONT]

[FONT=Times New Roman]ZE SWOJEJ STRONY ZAPEWNIAM:[/FONT]

[FONT=Times New Roman]- DOZGONNĄ MIŁOŚĆ SERCEM*[/FONT]
[FONT=Times New Roman]- ODDANIE[/FONT]
[FONT=Times New Roman]- TOWARZYSTWO[/FONT]
[FONT=Times New Roman]- BEZPROBLEMOWOŚĆ[/FONT]

[FONT=Times New Roman]Jeżeli jesteś zainteresowany proszę o kontakt w mojej sprawie z [/FONT]

[FONT=Times New Roman]* kochający sercem = niewidomy[/FONT]

Posted

Greven napisał(a):
Ja też uważam, że najlepiej do Kaśki - ona jest z psem na bieżąco, no i ma gadane - jeszcze nam do Mietka ludzie dopłacą, jak się za nich cioteczka katlis weźmie :diabloti:

Uważam, że podział portali ogłoszeniowych, to bardzo dobry pomysł. Ja niestety przez jakiś czas będę przy necie raczej z doskoku, więc ograniczę się do rozwieszania wydrukowanych plakacików, żeby na coś się Mieciowi przydać.

Takie rady mogłoby napisać dziecko. W związku z tym, że nie chcę mieć z Tobą nic wspólnego, proszę Cię o nie zabieranie głosu na wątku Mietka. Po tym jak wyciągnęłaś go na swoją fundację (czego teraz BARDZO żałuję) nie odbierałaś telefonów, nie udzielałaś się na wątku Mietka, więc teraz też daruj sobie.

Jeżeli jest potrzebna umowa adopcyjna dla Mietka do podpisania to wypisz na mnie, wyślij a ja odeśle Ci podpisaną. Będziesz mogła dopisać go do swoich następnych sukcesów (odebrany ze schronu-adoptowany).

Za podnoszenie bazarku w sposób wulgarny też Ci dziękuję, mi chodziło o bazarek ŚWIAT ORIENTU, a nie torebkowy, co mogłaś doczytać na wątku Enigmy...bazarek torebkowy nijak się ma do całej sytuacji, więc przestań już utrudniać, i tak dużo już namieszałaś.

Katlis szykuję się w odwiedziny, jedziemy pociągiem, 13:20 gdzieś tak będziemy w Stargardzie, zadzwonię i powiesz jak dotrzeć do Ciebie :-)