obraczus87 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Do góry!!!!! Prosimy o ogłoszenia w dużej ilości.............. Quote
Hotel KADIF Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='Abrakadabra']DIF - ja Ci kiedyś pomnik wystawię...., Twoim dzieciaczkom również... o TZ-cie również nie zapomnę...[/QUOTE] :megagrin::megagrin::megagrin: Dobre... A za co byś wtedy ratowała te wszystkie bidy z ulicy? Za co byś je woziła na krańce świata do domów? :buzi: Quote
paros Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Dinusiowi właśnie skończyło się allegro, zrobię mu nowe z nowymi fotkami i wkleję link :lol: ogłoszenia cwirek.pl gumtree.pl cafeanimal.pl Quote
obraczus87 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Gdzie ten Twoj domek sie podziewa co???? Quote
Aga-33-76 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 A Ty co słodziaku? Do domku pora śmigać! Quote
zoja. Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Big Dog.. no tego się po tobie nie spodziewałam! Taki mega-inteligentny pies, który umie nawet okna i drzwi w samochodzie otwierać, domu nie może znaleźć?! Bierz się w garść, ślicznochu! :) Quote
Hotel KADIF Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Aleksandra, zmień tytuł na jakiś bardziej dramatyczny! Na wątek o takim tytule mało kto wejdzie, a samym podbijaniem do góry pies nie znajdzie domu! Trzeba ściągnąć dziewczyny które robią allegra np. Isadora, Asior, selenga. Ja już nie mam odwagi ich poprosić po raz kolejny. :oops: I koniecznie trzeba zrobić psiakowi banerek (lenka13). I spamować na pw. Quote
Aleksa. Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 To jaki tytuł? Nie mam pomysłu:(O banerek zaraz poproszę:roll: Quote
lenka13 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 bannerek dla Big Doga, już podlinkowany.. Quote
Recommended Posts