Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
  • Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

z dziećmi będzie najtrudniej.. kto poświęci dziecko dla takich testów? .. ;)
Z innymi psami podobno OK, z kotami.. kontrowersyjnie. Ino on podobno opanował sztukę otwierania plastikowych okien.. (okien, a nie drzwi.. bystrzak musi być, ponadprzeciętny...)

(w innym temacie: znacie jakieś sensowne forum miłośników wyżłów? jeśli tak, błagam o info na prv)

Posted

Zapisuję :)

Aleksandra, na wątku ogólnym Przytuliska wstawilam kilka ogloszen Big Doga, Ty równiez. Jak znajdziesz chwilke, to znajdź je i wklej tutaj :) żeby było wiadomo, gdzie ogłoszenia już sa wykonane :)

Posted

tak, tak, dokładnie. Wyżły to całkiem inna sprawa. Big Dog na rodezjana zakrawa, że ho ho.. Może on się jeszcze jakimś championem okaże? :)

Posted

Drogie cioteczki!

W ogłoszeniach możecie umieścić 2 informacje:

a) Big Dog NIE TOLERUJE KOTÓW. Absolutnie nie toleruje. Definitywnie.
b) jest bardzo, bardzo łagodny dla dzieci :) To już sprawdzone :)
Podziękowania dla DIF oraz Łukaszka i Kingusi :)

Posted

I jeszcze dwa:

:loveu::loveu::loveu:

A kota rzeczywiście chciał zjeść. Poświęciłam swojego Songa. Wzięłam kota na ręce a Aga trzymała psa. Jak tylko zobaczył kota znieruchomiał jak posąg, uszy po sobie, oczy zmrużone. I tak stał, napięty do granic. Tylko tylne łapy mu drżały. Już wiedziałam, że nie jest dobrze, ale postanowiłyśmy pójść o o krok dalej i kotecek poszedł do transporterka, żeby pies mógł go obwąchać. I to był błąd, bo mam teraz wyłamane drzwiczki od transportera:diabloti:.

Słuchajcie!
To nie jest pies dla każdego!!! Wg mnie wymaga silnej ręki i szkolenia.
Był u nas przez chwilę. W tym czasie biegał po domu, wlazł na stół jak dzieci jadły kanapki, skakał na 200 l akwarium i szafkę w kuchni, chciał wyjść przez zamknięte okno, w związku z tym żaluzje wymagały po jego wyjściu lekkiej konserwacji ... itd.
Wielka energia i ruchliwość!
I teraz pytanie: czy dlatego, że taki po prostu jest czy dlatego, że jest napakowany testosteronem? Psa trzeba bezwzględnie wykastrować... Może wtedy się wyciszy trochę!

Ale jest naprawdę wspaniałym psem. Przytulaśny, przymilny i zero agresji! :loveu: