xmartix Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Demi to mogłabyś jakoś mniej więcej ocenić wiek tych cziłek dwóch ostatnich? Quote
Kinia1984 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 boze...az zczerwienialam ile tego...ta bida bez oka mnie jakos ujela i ten malutki krecik...i te wystraszone...jak piszesz ze mega bojazliwe to az sie plakac chce ile musialy przejsc zeby sie tak zachwywac... Quote
Madallena Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 KOszmar! CO z tym psem/sunia: [IMG]http://img193.imageshack.us/img193/8280/84104808.jpg[/IMG] Quote
GoskaGoska Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 jesli ta sunia jeszcze zyje jutro zabiera ją demi i fundacja proanimals ją bierze do siebie - co nie zmiania faktu, ze cała masa psow czeka na pomoc Quote
Dorothy Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 czy ona wstaje sama ta sunia?? a czy cos wiadomo w sprawie koni i kucykow? Bedzie potrzebna jakas pomoc? Quote
Reksiu21 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='Dorothy']czy ona wstaje sama ta sunia?? a czy cos wiadomo w sprawie koni i kucykow? Bedzie potrzebna jakas pomoc?[/QUOTE] Tam sa tez konie i kucyki????????????? Quote
demi Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 Ws koni i kucyków i kotów, bede wiedziała co i jak dopiero jutro. Ula, jeśli chodzi o berneńkę to jest cieżko, bo ona jest "prywatna" Pani S. od razu też chciałam ją wziąć, ale ona mówi, ze ona stara, to fakt, i że juz u niej zostanie. Te co są w domu nie cierpią także sie nie pali, aż tak. Ale mogę jutro o nią zapytać czy by jej jednak nie oddała. Bo berneńka tylko leży i robi za dywan;) Tak, ta tragiczna sunia chodzi normalnie, ale jest przerażona człowiekiem. Ludzie to co ja mam robić? brać jutro te 4 dla Czerdy? Marta, te 2 dla Czerdy były by u mnie 2 dni, nocowały by. To jak by tz mógł to mógł by je zabrać odemnie. Został by ten ślepek i ta bez oczka na te dwa dni u mnie. Mari co z tą rudą??? Quote
GoskaGoska Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 no pewnie, ze brać od razu 4 jesli mogą się przespać u ciebie te 2 szt jeśli będziesz wiozła jutro na miejsce te 2 najpilniejsze przypadki- zapytaj się pana weta -czy może ktoś w pon rano juz o 7 byc u niego. Wtedy będziesz wiedzieć czy może pojechać z nimi Grzesiek Marty Quote
leni356 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Wiecie coś więcej o tej kudłatej, nr 29, ile ma lat? jak do innych psów? [url]http://img195.imageshack.us/img195/5311/29ae.jpg[/url] Quote
demi Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 [quote name='GoskaGoska']no pewnie, ze brać od razu 4 jesli mogą się przespać u ciebie te 2 szt jeśli będziesz wiozła jutro na miejsce te 2 najpilniejsze przypadki- zapytaj się pana weta -czy może ktoś w pon rano juz o 7 byc u niego. Wtedy będziesz wiedzieć czy może pojechać z nimi Grzesiek Marty[/QUOTE] ok, zapytam, jak nie pozapominam tego wszystkiego! A co z Mari i rudą? I ten adres tego hotelu musze znaleźć. Czerdo czemu do nas nie zaglądasz? Co do tej kudłatej to nie wiem, ale mogę sie dowiedzieć. a wiek cziłek to ok 6 lat, Quote
GoskaGoska Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Oj demi zaraz zbiore dane i ci wyślę privat ze wszystkimi danymi Quote
leni356 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='demi'] Co do tej kudłatej to nie wiem, ale mogę sie dowiedzieć. [/QUOTE] Dowiedz się proszę Quote
Madallena Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 i dowiedz sie jeszcze o to male kudlate szare z filcai, ktore lezy na "kanapie" :) Quote
monikawaw Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 jutro powrzucam te czilalki,mozna tez im oddzielny temat zalozyc ,pewnie szybko znajda dom Quote
demi Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 [quote name='Madallena']i dowiedz sie jeszcze o to male kudlate szare z filcai, ktore lezy na "kanapie" :)[/QUOTE] a z tymi filcami to wszystko wiem:) są 2 takie identyczne, obie mają na imie Fisia. Jedna ma ok 8 lat, druga 1,5 -2 młoda. Fajniutkie są:) Quote
mshume Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 A która jest na zdjęciu ;)?Zrobcie zdjęcie tej co nie ma fotki. [quote name='demi']a z tymi filcami to wszystko wiem:) są 2 takie identyczne, obie mają na imie Fisia. Jedna ma ok 8 lat, druga 1,5 -2 młoda. Fajniutkie są:)[/QUOTE] Quote
Madallena Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 dwie dwie daj :) ze zdjeciami i opisem :) Quote
demi Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 [quote name='mshume']A pinczerka nr 101, brak zdjęcia..[/QUOTE] myślicie, ze łątwo spamietać wszystkie psiaki;> hehe;) bedą zdjecia, ja nie mam wszystkich, cześć ma Pani Ela, wyśle mi je do końca tygodnia. Quote
bastet1972 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='demi']Czyli rozumiem, że on ma czipa? Pawełek? Czip mogę mu sprawdzić. Chciałam go najpierw wziąć, ale wiem, jakiej apopleksji Czucz by dostał i wziełam dobermankę. Mogę jechać jutro lub pojutrze, bardziej pasuje mi jutro. psiaka 75 również mogę przywieźć, i w nd wieczór był by do odbioru czy ja bym go podrzuciła, jakoś byśmy sie dogadali. Mógł by u mnie przenocować w kotłowni. Bardziej trzeba pomóc tym biednym cziłkom z góry, z pomiesczeń, niż z domu- te z domu mają jedzenia pod dostatkiem, a te na górze od przypadku do przypadku. A Pawełek trafił do schronku jakoś z tydzien temu.[/QUOTE] Kochane Cioteczki skąd macie te info że tydzień temu? Ja mam takie: Dnia 19-01-2010 o godz. 12:51 Beata napisał(a): - Pokaż cytowany tekst - Witam Pani Beatko Posiadamy 2 suczki i jednego pieska Gucio- pies ok. 6 mcy Roti- suczka ok6 lat Kora-to nasza seniorka ,ma ok 10 lat [url]http://www.forum.rottweiler.sky.pl/viewtopic.php?p=67158&sid=709b915450b21241a89d1c3e8548682a#67158[/url] Quote
justynavege Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 przeczytalam na forum " Dlaczego karma, która zwiozłysmy do Dobrocina ( 5 workow) po dwóch dniach dalej stała w tym samym miejscu co ją zostawiłyśmy???Szkoda słów..." [url]http://ddz.doba.pl/?s=subsite&id=11949&mod=1&gear=all#comments[/url] Quote
zebra12 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Pudelek... Ojej! A ta chuda sunia leżąca, to masakra! Quote
xmartix Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 mshume są 2 pudelki nr psów: 95 i 114 z tym że 114 jest tej Pani Demi czy ona by ją oddała jak coś? jak myślisz? Quote
Recommended Posts