Jump to content
Dogomania

Zdążyć na czas...! Pseudoschronisko, Umieralnia w Dobrocinie! Ponad 40 psów czeka..!

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

boze...az zczerwienialam ile tego...ta bida bez oka mnie jakos ujela i ten malutki krecik...i te wystraszone...jak piszesz ze mega bojazliwe to az sie plakac chce ile musialy przejsc zeby sie tak zachwywac...

Posted

Ws koni i kucyków i kotów, bede wiedziała co i jak dopiero jutro.

Ula, jeśli chodzi o berneńkę to jest cieżko, bo ona jest "prywatna" Pani S. od razu też chciałam ją wziąć, ale ona mówi, ze ona stara, to fakt, i że juz u niej zostanie. Te co są w domu nie cierpią także sie nie pali, aż tak. Ale mogę jutro o nią zapytać czy by jej jednak nie oddała. Bo berneńka tylko leży i robi za dywan;)

Tak, ta tragiczna sunia chodzi normalnie, ale jest przerażona człowiekiem.

Ludzie to co ja mam robić? brać jutro te 4 dla Czerdy?
Marta, te 2 dla Czerdy były by u mnie 2 dni, nocowały by. To jak by tz mógł to mógł by je zabrać odemnie. Został by ten ślepek i ta bez oczka na te dwa dni u mnie.

Mari co z tą rudą???

Posted

no pewnie, ze brać od razu 4 jesli mogą się przespać u ciebie te 2 szt
jeśli będziesz wiozła jutro na miejsce te 2 najpilniejsze przypadki- zapytaj się pana weta -czy może ktoś w pon rano juz o 7 byc u niego. Wtedy będziesz wiedzieć czy może pojechać z nimi Grzesiek Marty

Posted

[quote name='GoskaGoska']no pewnie, ze brać od razu 4 jesli mogą się przespać u ciebie te 2 szt
jeśli będziesz wiozła jutro na miejsce te 2 najpilniejsze przypadki- zapytaj się pana weta -czy może ktoś w pon rano juz o 7 byc u niego. Wtedy będziesz wiedzieć czy może pojechać z nimi Grzesiek Marty[/QUOTE]

ok, zapytam, jak nie pozapominam tego wszystkiego!
A co z Mari i rudą?
I ten adres tego hotelu musze znaleźć. Czerdo czemu do nas nie zaglądasz?

Co do tej kudłatej to nie wiem, ale mogę sie dowiedzieć.

a wiek cziłek to ok 6 lat,

Posted

[quote name='Madallena']i dowiedz sie jeszcze o to male kudlate szare z filcai, ktore lezy na "kanapie" :)[/QUOTE]

a z tymi filcami to wszystko wiem:) są 2 takie identyczne, obie mają na imie Fisia. Jedna ma ok 8 lat, druga 1,5 -2 młoda. Fajniutkie są:)

Posted

A która jest na zdjęciu ;)?Zrobcie zdjęcie tej co nie ma fotki.
[quote name='demi']a z tymi filcami to wszystko wiem:) są 2 takie identyczne, obie mają na imie Fisia. Jedna ma ok 8 lat, druga 1,5 -2 młoda. Fajniutkie są:)[/QUOTE]

Posted

[quote name='mshume']A pinczerka nr 101, brak zdjęcia..[/QUOTE]
myślicie, ze łątwo spamietać wszystkie psiaki;> hehe;) bedą zdjecia, ja nie mam wszystkich, cześć ma Pani Ela, wyśle mi je do końca tygodnia.

Posted

[quote name='demi']Czyli rozumiem, że on ma czipa? Pawełek? Czip mogę mu sprawdzić. Chciałam go najpierw wziąć, ale wiem, jakiej apopleksji Czucz by dostał i wziełam dobermankę.
Mogę jechać jutro lub pojutrze, bardziej pasuje mi jutro.
psiaka 75 również mogę przywieźć, i w nd wieczór był by do odbioru czy ja bym go podrzuciła, jakoś byśmy sie dogadali. Mógł by u mnie przenocować w kotłowni.
Bardziej trzeba pomóc tym biednym cziłkom z góry, z pomiesczeń, niż z domu- te z domu mają jedzenia pod dostatkiem, a te na górze od przypadku do przypadku.
A Pawełek trafił do schronku jakoś z tydzien temu.[/QUOTE]

Kochane Cioteczki skąd macie te info że tydzień temu?
Ja mam takie:
Dnia 19-01-2010 o godz. 12:51 Beata napisał(a):
- Pokaż cytowany tekst -

Witam Pani Beatko
Posiadamy 2 suczki i jednego pieska
Gucio- pies ok. 6 mcy
Roti- suczka ok6 lat
Kora-to nasza seniorka ,ma ok 10 lat

[url]http://www.forum.rottweiler.sky.pl/viewtopic.php?p=67158&sid=709b915450b21241a89d1c3e8548682a#67158[/url]

Posted

przeczytalam na forum " Dlaczego karma, która zwiozłysmy do Dobrocina ( 5 workow) po dwóch dniach dalej stała w tym samym miejscu co ją zostawiłyśmy???Szkoda słów..."
[url]http://ddz.doba.pl/?s=subsite&id=11949&mod=1&gear=all#comments[/url]