Jump to content
Dogomania

Dramatyczne warunki suczki błagamy o deklaracje na dt . Szczeniaki w ds.

Recommended Posts

• Replies 392
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jaki fajowy szorściaczek!! :evil_lol: Dawać go do ciotek od szorstkich! Rita, majuska, mamy cudo w Wołominie!
Załóżcie mu dziewczyny wątek. Ile on ma latek? Nie pytam czy kastrowany, bo pewnie nie. A jak pani z kiosku wychodzi, to gdzie on wtedy idzie?

Posted

jak sie dowiedziła że bunia jedzie do dt to płakala jak dzieciak i mówi do mnie przez łzy " czy ona napewno bedzie miła dobrze ? a czy jedzonko będzie dobre? bo pani wie ja jej z mięsnego tutaj przynosze mięsko i panie z przdszkola także donoszą jej smakołyki czy tam dobrze będzie jadła?"Teraz rozumiem dlaczego bunieczka to pączek.Ja pojechałam poniekąt z lekką awaturką a pani ze łzami w oczach mi t takim tekstami. Kluch mi stanoł w gardle zresztą do teraz myslę o tej kobiecie jest mi jej cholernie szkoda .Pokazała mi suszone uszy takie kapciuchy z zoologicznego do gryzienia wszędzie miseczki z wodą , z jedzeniem kocyki na podłodze ....

Posted

Dziewuszki Melanie i Fiona już w domku w Bydgoszczy. Dojechały o 23.00. Niestety Mela - ta z ciemnym pyszczkiem proces adaptacyjny przechodzi gorzej - chociaż nie tak tak źle jak było u mnie pierwszego dnia, kiedy siedziały obie w kącie w przedpokoju jedna wtulona w drugą. Fiona już szaleje z dziećmi Małgosi i jej siostry. Małgosia usiłuje zrobić jakieś fotki, ale Fiona jest hiperaktywna.
Całą drogę dziewczynki przespały, więc nocą było wesoło

Posted

Mela od poczatku była bardziej wycofana ale mam nadzieję, że wreszcie się trochę otworzy. Kago jeszcze raz wielkie dzięki.
Karma dla Buni kupiona 20kg za 75zł i czekamy na wieści jak tam noga naszego DT się czuje ;)

Posted

Ilka21 napisał(a):
Mela od poczatku była bardziej wycofana ale mam nadzieję, że wreszcie się trochę otworzy. Kago jeszcze raz wielkie dzięki.
Karma dla Buni kupiona 20kg za 75zł i czekamy na wieści jak tam noga naszego DT się czuje ;)

Ilka podeslij mi prosze link do tej karmy. Dobra cena jak na 20kg. :)

Posted

Ilka21 napisał(a):

Ilonka, a o co chodzi z tą nogą?