Jump to content
Dogomania

BOKSER PELE- warto było czekac:) ma swietny dom!!! (foty str 115!!!!)

Recommended Posts

Posted

bardzo chciałabym, by miał zabezpieczony pobyt do 9 lipca , jednak moja wpłata zabezpiecza hotel tylko do 9 czerwca .
Mosii zmień 07 na 06 (chyba , ze ktoś zasponsorował ten miesiąc) ;)

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mosii?! :cool1:
Trzymać kciuki???????????
To trzymamy.
:thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs:

Posted

Poznałam dziś osobiście Pelusia - to NORMALNY pies , ani cienia agresji, jedyne czego w nim nie znalazłam, to spontaniczność w stosunku do obcych, ale to narmalne biorąc pod uwagę, co ten pies przeszedł i pamietając o tym, ze dopiero w hotelu nauczył sie, że towarzystwo człowieka może sprawiać przyjemność. Swego opiekuna UWIELBIA i w stosunku do niego jest TYPOWYM boksiem (wulkan radości ) Z pewnościa w ten sam sposób zaakceptuje nową osobę - musi mieć tylko czas, by nabrac zaufania i poczuć sie bezpiecznie.
Nie potrafie sobie wyobrazic, co ci jego własciciele musieli mu zrobić, że ten pies sie "postawił" , jesli on nawet nie jest typem "dominanta" !!!!!!:shake: :shake: :shake: :shake: .
Ktoś kto poświęci troche czasu na pracę z nim , da mu czas na zaufanie
i akceptacje będzie miał wiernego przyjaciela.

Chciałam też podziękowac uczestnikom dzisiejszej wystawy(zorganizowanej w ramach Dni Boksera), którzy "dołozyli grosik " dla Pelego. Dzięki nim Pele ma opłacone kolejne 12 dni w hotelu (tj. do 21.VI).

Posted

Faro co do literki zgadzam się z tym co napisałaś!! Poznałam tego kochanego psiaka i mam o nim dokładnie takie zdanie jak Ty :)
I nawet niewiecie jak niesamowicie sie cieszę, że hotelik opłacony do 21.06:multi:

Posted

Faro przepraszam Ciebie i Wszystkich ze nie dotarłam, ale zwalilo sie na mnie sporo spraw osobistych...........
:shake: :shake: :shake:

Posted

nikt, byłam obejrzec jeden domek tu na miejscu, taki znajomy znajomego. Wzięlam Lakiego aby zobaczyc jak państwo traktuja psiaki, oni ok ale maja dwoje malutkich dzieci, ktore nie maja pojecia o co chodzi w kontakcie z psem......

Zastanawiałam sie i niestety nie jest to dobry domek dla Pelusia....