Faro Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 bardzo chciałabym, by miał zabezpieczony pobyt do 9 lipca , jednak moja wpłata zabezpiecza hotel tylko do 9 czerwca . Mosii zmień 07 na 06 (chyba , ze ktoś zasponsorował ten miesiąc) ;) Quote
Wyjątek Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Ja niestety będę mogła wpłacić coś dopiero pod koniec czerwca. Jesli (oby) do tej pory ktoś zasponsoruje to ja obiecuje, że dalej to będę ja :) Quote
mosii Posted June 3, 2006 Author Posted June 3, 2006 niestety chyba nie uda mi sie dojechac dzis na dni boksera :( Quote
Aganiok Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 ja jestem w tym miesiącu spłukana i moge dac kaskę dopiero po 25 czerwca :( HELP!!!! Quote
joaaa Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Mosii?! :cool1: Trzymać kciuki??????????? To trzymamy. :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
Faro Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Poznałam dziś osobiście Pelusia - to NORMALNY pies , ani cienia agresji, jedyne czego w nim nie znalazłam, to spontaniczność w stosunku do obcych, ale to narmalne biorąc pod uwagę, co ten pies przeszedł i pamietając o tym, ze dopiero w hotelu nauczył sie, że towarzystwo człowieka może sprawiać przyjemność. Swego opiekuna UWIELBIA i w stosunku do niego jest TYPOWYM boksiem (wulkan radości ) Z pewnościa w ten sam sposób zaakceptuje nową osobę - musi mieć tylko czas, by nabrac zaufania i poczuć sie bezpiecznie. Nie potrafie sobie wyobrazic, co ci jego własciciele musieli mu zrobić, że ten pies sie "postawił" , jesli on nawet nie jest typem "dominanta" !!!!!!:shake: :shake: :shake: :shake: . Ktoś kto poświęci troche czasu na pracę z nim , da mu czas na zaufanie i akceptacje będzie miał wiernego przyjaciela. Chciałam też podziękowac uczestnikom dzisiejszej wystawy(zorganizowanej w ramach Dni Boksera), którzy "dołozyli grosik " dla Pelego. Dzięki nim Pele ma opłacone kolejne 12 dni w hotelu (tj. do 21.VI). Quote
Wyjątek Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Faro co do literki zgadzam się z tym co napisałaś!! Poznałam tego kochanego psiaka i mam o nim dokładnie takie zdanie jak Ty :) I nawet niewiecie jak niesamowicie sie cieszę, że hotelik opłacony do 21.06:multi: Quote
mosii Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 Faro przepraszam Ciebie i Wszystkich ze nie dotarłam, ale zwalilo sie na mnie sporo spraw osobistych........... :shake: :shake: :shake: Quote
andzia69 Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 i co tam Peluś u Ciebie? Nikt nie dzwoni, nie pyta???? Quote
mosii Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 nikt, byłam obejrzec jeden domek tu na miejscu, taki znajomy znajomego. Wzięlam Lakiego aby zobaczyc jak państwo traktuja psiaki, oni ok ale maja dwoje malutkich dzieci, ktore nie maja pojecia o co chodzi w kontakcie z psem...... Zastanawiałam sie i niestety nie jest to dobry domek dla Pelusia.... Quote
mosii Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 ach nie wiem co dalej robić........ moze napisac do Mojego Psa?? Macie jakies namiary? Quote
mosii Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 ogłoszenie ze zdjeciem bylo w Krakowie, było tez w "Kundlu" moze teraz na Warszawe rzut?? macie jakies namiary? Quote
andzia69 Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 a anonse??? www.anonse.com (świętokrzyskie, radomskie, lubelskie, podkarpacie) lub www.anonse.pl (wielkopolska i inne) lub www.oferta.com pl - wyd. w-wskie i sląskie Quote
mosii Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 dzieki Andzia 9 ukaze sie w wyd warszawskim oferty 14-slaskim a z www.anonse.com czekam na rejestracje :) Quote
mosii Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 13 06 ukaze sie w wielkopolskim wyd. anonse.pl w prasie i internecie, ze zdjeciem. gdzie jeszcze? Quote
mosii Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 ... w anonsach swietokrzyskim, podkarpackim, radomskim, lubelskim....(ukaze sie 9.06) Quote
Recommended Posts