Jump to content
Dogomania

Tarnobrzeg , Stalowa Wola , Dębica - REAKTYWACJA

Recommended Posts

Posted

[quote name='Luzia&Funia']Ta widziałam na spacerze jaki jest akontaktowy :diabloti::diabloti::diabloti:
[/quote]Bo mi pies sie popsuł i dlatego, ale w sumie to nie wiedziałam że będzie potrafił się z 6 psami skumplować :evil_lol:

• Replies 321
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Paulina_mickey']Bo mi pies sie popsuł i dlatego, ale w sumie to nie wiedziałam że będzie potrafił się z 6 psami skumplować :evil_lol:[/quote]

Hehe musisz Go do naprawy oddać :razz:

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']No dziewuszki zrobi sie spacerek zrobi:)
Mówcie kiedy, a ja sie zjawię z moim olbrzymim diabłem :diabloti:[/quote]

Moment moment najpierw ja muszę Pamira nauczyć przychodzić na zawołanie :eviltong:

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']Ja mam Zibi zaledwie 1 dzień a już przychodzi na zawołanie :D
Spoko weź mu linke i będzie dobrze:D[/quote]

Bo Zibi była już tego nauczona :eviltong:A Pamir nie:evil_lol:
Mam niby linkę 15m ale szkoda mi go ograniczać ale na pewno wróci :razz:

[quote name='Marlena:)']No z Teddym sie zakumplować baranek nie chciał :mad: ..
ale wyrobimy go Luzik,wyrobimy :diabloti: ... do sierpnia musi być jak w zegarku![/quote]

Jak to nie przecież się ostatnio bawili :diabloti:
My? :eviltong: Chciałaś powiedzieć że ja :diabloti::diabloti::diabloti:

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 6 months later...
Posted

Witam.
Jak wygląda kwestia wspólnych spacerków w naszej okolicy?? Odbywają się jakieś?? My chętnie dołączymy :) a z nami na pewno nasza koleżanka ze swoją suńką :). Więc od nas 2 zwariowane szczeniorki :p.

Posted

[quote name='Monka-stw']Witam.
Jak wygląda kwestia wspólnych spacerków w naszej okolicy?? Odbywają się jakieś?? My chętnie dołączymy :) a z nami na pewno nasza koleżanka ze swoją suńką :). Więc od nas 2 zwariowane szczeniorki :p.[/quote]

Koleżanka z suńką oczwyiście nie wpadła na genialny pomysł, żeby sama napisać :eviltong: Boshhhh... [B]Monka-stw[/B] dobrze, że z nas dwóch choć Ty masz głowę na karku :p

Posted

Ja jestem ZA. W pierwszy tydzień ferii pasuje mi każdy dzień.
Marlena dasz rade??
Jeszcze zakręcimy Luizę, może Kasia ze swoją watahą??:evil_lol:

Ja proponuję Tarnobrzeg na miejsce spacerku:D pasi??

Posted

Mi poniedziałek odpada bo Chester będzie miał RTG, no chyba, że obejdzie się bez usypiania to jak najbardziej :) A macie tam jakieś fajne tereny, żeby psa puścić?? W razie czego zapraszamy też w nasze okoliczne lasy :)

Posted

O 9 mam wizytę u weta i będe robić swojemu psu prześwietlenie w kierunku dysplazji...jak się uda bez usypiania mu zrobić to moge jechać w poniedziałek, jak będzie usypiany to poniedziałek raczej odpadnie więc ja w poniedziałek 50% na 50%. A którą godzinę bierzecie pod uwage??

Mój numer gg w razie czego to: 4562924