Paulina_mickey Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 [quote name='Luzia&Funia']Ta widziałam na spacerze jaki jest akontaktowy :diabloti::diabloti::diabloti: [/quote]Bo mi pies sie popsuł i dlatego, ale w sumie to nie wiedziałam że będzie potrafił się z 6 psami skumplować :evil_lol: Quote
Luzia Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 [quote name='Paulina_mickey']Bo mi pies sie popsuł i dlatego, ale w sumie to nie wiedziałam że będzie potrafił się z 6 psami skumplować :evil_lol:[/quote] Hehe musisz Go do naprawy oddać :razz: Quote
_ChiQuiTa_ Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 No dziewuszki zrobi sie spacerek zrobi:) Mówcie kiedy, a ja sie zjawię z moim olbrzymim diabłem :diabloti: Quote
Luzia Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 [quote name='_ChiQuiTa_']No dziewuszki zrobi sie spacerek zrobi:) Mówcie kiedy, a ja sie zjawię z moim olbrzymim diabłem :diabloti:[/quote] Moment moment najpierw ja muszę Pamira nauczyć przychodzić na zawołanie :eviltong: Quote
_ChiQuiTa_ Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Ja mam Zibi zaledwie 1 dzień a już przychodzi na zawołanie :D Spoko weź mu linke i będzie dobrze:D Quote
Marlena:) Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 No z Teddym sie zakumplować baranek nie chciał :mad: .. ale wyrobimy go Luzik,wyrobimy :diabloti: ... do sierpnia musi być jak w zegarku! Quote
Luzia Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='_ChiQuiTa_']Ja mam Zibi zaledwie 1 dzień a już przychodzi na zawołanie :D Spoko weź mu linke i będzie dobrze:D[/quote] Bo Zibi była już tego nauczona :eviltong:A Pamir nie:evil_lol: Mam niby linkę 15m ale szkoda mi go ograniczać ale na pewno wróci :razz: [quote name='Marlena:)']No z Teddym sie zakumplować baranek nie chciał :mad: .. ale wyrobimy go Luzik,wyrobimy :diabloti: ... do sierpnia musi być jak w zegarku![/quote] Jak to nie przecież się ostatnio bawili :diabloti: My? :eviltong: Chciałaś powiedzieć że ja :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Luzia Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Strasznie cicho tu u nas wszędzie indziej rozmowy w tłoku a tu taka cisza :razz: Quote
Marlena:) Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 [B]PAMIR ZAGINĄŁ![/B] .... Wszyscy z okolic proszeni są o pomoc w poszukiwaniach. Link do topiku w podpisie :placz::placz::placz:. Quote
Monka-stw Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Witam. Jak wygląda kwestia wspólnych spacerków w naszej okolicy?? Odbywają się jakieś?? My chętnie dołączymy :) a z nami na pewno nasza koleżanka ze swoją suńką :). Więc od nas 2 zwariowane szczeniorki :p. Quote
wishina Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='Monka-stw']Witam. Jak wygląda kwestia wspólnych spacerków w naszej okolicy?? Odbywają się jakieś?? My chętnie dołączymy :) a z nami na pewno nasza koleżanka ze swoją suńką :). Więc od nas 2 zwariowane szczeniorki :p.[/quote] Koleżanka z suńką oczwyiście nie wpadła na genialny pomysł, żeby sama napisać :eviltong: Boshhhh... [B]Monka-stw[/B] dobrze, że z nas dwóch choć Ty masz głowę na karku :p Quote
Monka-stw Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Że ona jest na karku to się kłócić nie będę ;) ktoś ją tam posadził no to siedzi :cool3: ale czy zawsze działa jak powinna to już inna bajka :eviltong:. Quote
Marlena:) Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Hejoo.. Witamy nowe dogomaniaczki :cool3:... Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Witamy witamy !! Ja na spacer jak najbardziej :) Marlena ze swoimi też się jakoś przetransportuje... :D Od jakiegoś czasu myślę o dogomaniackim spacerku.... Quote
wishina Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Fajnie, fajnie. To idąc za ciosem, co powiecie na ferie? Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Ja jestem ZA. W pierwszy tydzień ferii pasuje mi każdy dzień. Marlena dasz rade?? Jeszcze zakręcimy Luizę, może Kasia ze swoją watahą??:evil_lol: Ja proponuję Tarnobrzeg na miejsce spacerku:D pasi?? Quote
Monka-stw Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Mi poniedziałek odpada bo Chester będzie miał RTG, no chyba, że obejdzie się bez usypiania to jak najbardziej :) A macie tam jakieś fajne tereny, żeby psa puścić?? W razie czego zapraszamy też w nasze okoliczne lasy :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Jak uda się namówić Kasię na spacerek z nami uwierz, że najlepszym rozwiązaniem będzie Tbg. Terenów mamy oczywiście sporo :) Quote
Monka-stw Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Nie no ok. Pojedziemy najpierw do Was a później Wy przyjedziecie do nas :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Oki, dam znać dziewcuchom... To wstępnie umawiamy się na poniedziałek?? Quote
Monka-stw Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 O 9 mam wizytę u weta i będe robić swojemu psu prześwietlenie w kierunku dysplazji...jak się uda bez usypiania mu zrobić to moge jechać w poniedziałek, jak będzie usypiany to poniedziałek raczej odpadnie więc ja w poniedziałek 50% na 50%. A którą godzinę bierzecie pod uwage?? Mój numer gg w razie czego to: 4562924 Quote
Recommended Posts