Aira Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Myślę,że tak najlepiej byłoby w poniedziałek. Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 O kurde, niby jutro ma byc ten spacerek ? ja nie wiem czy będę mogła :( Quote
Dark Lord Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Szkoda, że wy nie z Wrocławia albo z Węgier, poszlibyśmy na dłuuugi spacer:cool1: . Quote
kinga.l Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 Witam. Powróciłam po roku na froum ;) Ja ja jestem z Tarnobrzega a konktetnie Mokrzyszów, mieszkam przy głównej drodze na Stalową Wolę . Pozdrawiam :) Quote
Paulina_mickey Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='kinga.l']Witam. Powróciłam po roku na froum ;) Ja ja jestem z Tarnobrzega a konktetnie Mokrzyszów, mieszkam przy głównej drodze na Stalową Wolę . Pozdrawiam :)[/quote] hey w mokrzyszowie mam babcie:eviltong: ten psiaczek na avatarze to benuś?śliczny:loveu: Quote
Marlena:) Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 JEstem....po dłuugiej nieobecności na tym wątku..Niestety znacie moją obecną sytuację...Tofficzka nadal nie ma :placz: ... Marzy mi się spacerek...:loveu: ..ale jakoś niewychodzi ta organizacja :razz: ... Byłoby ok,gdyby nie sprawa z Toffikiem..:-( :-( POZDRO DLA WSZYSTKICH!!!! Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Tak, z organizacją nam nie wychodzi ale moze w końcu sie uda ?? Marlena.... przykro mi :( Quote
kinga.l Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 [quote name='Paulina_mickey']hey w mokrzyszowie mam babcie:eviltong: ten psiaczek na avatarze to benuś?śliczny:loveu:[/quote] OOooo fajnie, może znam :P ? :cool3: Tak to mój beniuś ;) Ja chętna na spacerek ale bez pieska niestety :shake: Tylko może jak się trochę ociepli? :razz: Quote
Paulina_mickey Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='kinga.l']OOooo fajnie, może znam :P ? :cool3: Tak to mój beniuś ;) Ja chętna na spacerek ale bez pieska niestety :shake: Tylko może jak się trochę ociepli? :razz:[/quote] Ty pewnie mojej babci nie ale ja kojarze mniej wiecej benki w mokrzyszowie bo to jedna z moich ulubionych ras:D wiec jak jade zawsze do wiem gdzie ktory jest:cool3: Quote
kinga.l Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 To jak kiedyś będziesz na wakacjach u babci to daj znać :) Chętnie się spotkam ;)) Quote
Paulina_mickey Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='kinga.l']To jak kiedyś będziesz na wakacjach u babci to daj znać :) Chętnie się spotkam ;))[/quote] powiedz mniej wiecej w której części mieszkasz a może czasem okarze sie że sie znamy:cool3: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Ciotki kiedy idziemy na spacerek?? prosze dawać jakiś termin i szyscy mają sie dostosować !! :D Quote
kinga.l Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 [quote name='Paulina_mickey']powiedz mniej wiecej w której części mieszkasz a może czasem okarze sie że sie znamy:cool3:[/quote] No ja niestety mieszkam przy głównej drodze na Stalową Wolę, Stale, Grębów.. 2 domy za motelem Złoty Dukat ;) Hej dziewczyny a może w dzień wagarowicza,1 dzień wiosny i przy okazji urodziny Nerusa? :cool3: Kto jest za? :lol: Quote
Paulina_mickey Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 [quote name='kinga.l']No ja niestety mieszkam przy głównej drodze na Stalową Wolę, Stale, Grębów.. 2 domy za motelem Złoty Dukat ;) Hej dziewczyny a może w dzień wagarowicza,1 dzień wiosny i przy okazji urodziny Nerusa? :cool3: Kto jest za? :lol:[/quote] a tam:cool3: to kojarze ale moja babcia mieszka jeszcze przed mostem wiec Twoich rejony znam mniej:eviltong: a w dzień wagarowicza to ja mam egzaminy:evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 kurde no to moze w ten wekeend ?? w sobote? tak np. o 13.... nad wisła. Albo nie wiem gdzie ale moja Tina nie lubi długich spacerow. tak do 15- 16 spacerek... co wy na to ?? Quote
kinga.l Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 Dziewczyny, ja będę sie mogła z domu wyrwać dopiero po 12 kwietnia.. :/ Ale nie przejmujcie się, wiosan się dopiero zaczyna! :) Wakacje, długi weekend w maju, i potem po 12 kwietnia będę wolna, więc nie ma co się przejmować :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Buu tak długo.... no ale jakoś wytzrymamy :) Quote
kinga.l Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 Pozatym do nas chciałaby się dołączyć koleżanka z yorkiem :) Oczywiście jeśli się zgodzicie ;) Tylko że teraz ona leży w szpitalu i odpoczywa po operacji kolana a w maju będzie w pełni zdrowia ;).. Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Oczywiście że ja sie zgadzam im nas wiecej tym lepsza zabawa :bigcool: Quote
Luzia Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Kurde co wy pomarłyście wakacje mamy może wkońcu byśmy się spotkały a nie w domu siedzieć i tyć :shake: Ale z was leniuchy :diabloti: jak cos to piszcie na kome 603-061-476 czeka z niecierpliwością i mam nadzieje że wkońcu nam się uda:multi: Quote
Paulina_mickey Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 [quote name='luzia']Kurde co wy pomarłyście wakacje mamy może wkońcu byśmy się spotkały a nie w domu siedzieć i tyć :shake: Ale z was leniuchy :diabloti: jak cos to piszcie na kome 603-061-476 czeka z niecierpliwością i mam nadzieje że wkońcu nam się uda:multi:[/quote] Luiza może Ty znasz kogoś kto chce psiaka lub kociaka?? Quote
Marlena:) Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Noo...ja tyż już jestem-nareszcie:lol: ... Ja tównież szukam domku dla słodkiej onkowatej suni (ma około miesiąca).. Ale mam też chętną na goldenka...więc jeśli coś macie-to zapraszam na "przygarnę psa" :eviltong: :eviltong: ... Quote
Marlena:) Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 hmm..mogę pojechać to Tbg na parę dni-chętnie Was poznam...:cool3: Powiedzcie tylko kiedy:lol: -może już po niedzieli:roll: ...tylkoo-będę musiała zostawić psiuchy w domu:placz: ... Razem z siostrą-Esterą będziemy chodzić do Mokrzyszowa-na stadninkę- może wybierzemy się razem:cool3: ,jakieś ognicho,czy cuś:p . Quote
Paulina_mickey Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 [quote name='Marlena:)']Noo...ja tyż już jestem-nareszcie:lol: ... Ja tównież szukam domku dla słodkiej onkowatej suni (ma około miesiąca).. Ale mam też chętną na goldenka...więc jeśli coś macie-to zapraszam na "przygarnę psa" :eviltong: :eviltong: ...[/quote] u nas jest multum kotów...po prostu masa :( Quote
Marlena:) Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Dla kociąt napewno coś znajdę...Stalowa ma darmowe sterylki dla swoich bezdomniaków, moze i w Tbg istnieje cos takiego.Może zapytajcie..moze uda się posterylizować kociczki,zeby kicurkow nie przybywało??:) Quote
Recommended Posts