Jump to content
Dogomania

Tarnobrzeg , Stalowa Wola , Dębica - REAKTYWACJA

Recommended Posts

• Replies 321
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kinga.l']Witam. Powróciłam po roku na froum ;)
Ja ja jestem z Tarnobrzega a konktetnie Mokrzyszów, mieszkam przy głównej drodze na Stalową Wolę . Pozdrawiam :)[/quote]
hey w mokrzyszowie mam babcie:eviltong:
ten psiaczek na avatarze to benuś?śliczny:loveu:

Posted

JEstem....po dłuugiej nieobecności na tym wątku..Niestety znacie moją obecną sytuację...Tofficzka nadal nie ma :placz: ...
Marzy mi się spacerek...:loveu: ..ale jakoś niewychodzi ta organizacja :razz: ...
Byłoby ok,gdyby nie sprawa z Toffikiem..:-( :-(
POZDRO DLA WSZYSTKICH!!!!

Posted

[quote name='Paulina_mickey']hey w mokrzyszowie mam babcie:eviltong:
ten psiaczek na avatarze to benuś?śliczny:loveu:[/quote]
OOooo fajnie, może znam :P ? :cool3:
Tak to mój beniuś ;)
Ja chętna na spacerek ale bez pieska niestety :shake:
Tylko może jak się trochę ociepli? :razz:

Posted

[quote name='kinga.l']OOooo fajnie, może znam :P ? :cool3:
Tak to mój beniuś ;)
Ja chętna na spacerek ale bez pieska niestety :shake:
Tylko może jak się trochę ociepli? :razz:[/quote]
Ty pewnie mojej babci nie ale ja kojarze mniej wiecej benki w mokrzyszowie bo to jedna z moich ulubionych ras:D wiec jak jade zawsze do wiem gdzie ktory jest:cool3:

Posted

[quote name='Paulina_mickey']powiedz mniej wiecej w której części mieszkasz a może czasem okarze sie że sie znamy:cool3:[/quote]
No ja niestety mieszkam przy głównej drodze na Stalową Wolę, Stale, Grębów.. 2 domy za motelem Złoty Dukat ;)
Hej dziewczyny a może w dzień wagarowicza,1 dzień wiosny i przy okazji urodziny Nerusa? :cool3: Kto jest za? :lol:

Posted

[quote name='kinga.l']No ja niestety mieszkam przy głównej drodze na Stalową Wolę, Stale, Grębów.. 2 domy za motelem Złoty Dukat ;)
Hej dziewczyny a może w dzień wagarowicza,1 dzień wiosny i przy okazji urodziny Nerusa? :cool3: Kto jest za? :lol:[/quote]
a tam:cool3: to kojarze ale moja babcia mieszka jeszcze przed mostem wiec Twoich rejony znam mniej:eviltong:

a w dzień wagarowicza to ja mam egzaminy:evil_lol:

Posted

Dziewczyny, ja będę sie mogła z domu wyrwać dopiero po 12 kwietnia.. :/
Ale nie przejmujcie się, wiosan się dopiero zaczyna! :) Wakacje, długi weekend w maju, i potem po 12 kwietnia będę wolna, więc nie ma co się przejmować :)

Posted

Pozatym do nas chciałaby się dołączyć koleżanka z yorkiem :)
Oczywiście jeśli się zgodzicie ;)
Tylko że teraz ona leży w szpitalu i odpoczywa po operacji kolana a w maju będzie w pełni zdrowia ;)..

• 4 months later...
Posted

Kurde co wy pomarłyście wakacje mamy może wkońcu byśmy się spotkały a nie w domu siedzieć i tyć :shake: Ale z was leniuchy :diabloti: jak cos to piszcie na kome 603-061-476 czeka z niecierpliwością i mam nadzieje że wkońcu nam się uda:multi:

Posted

[quote name='luzia']Kurde co wy pomarłyście wakacje mamy może wkońcu byśmy się spotkały a nie w domu siedzieć i tyć :shake: Ale z was leniuchy :diabloti: jak cos to piszcie na kome 603-061-476 czeka z niecierpliwością i mam nadzieje że wkońcu nam się uda:multi:[/quote]

Luiza może Ty znasz kogoś kto chce psiaka lub kociaka??

Posted

Noo...ja tyż już jestem-nareszcie:lol: ...
Ja tównież szukam domku dla słodkiej onkowatej suni (ma około miesiąca)..
Ale mam też chętną na goldenka...więc jeśli coś macie-to zapraszam na "przygarnę psa" :eviltong: :eviltong: ...

Posted

hmm..mogę pojechać to Tbg na parę dni-chętnie Was poznam...:cool3:
Powiedzcie tylko kiedy:lol: -może już po niedzieli:roll: ...tylkoo-będę musiała zostawić psiuchy w domu:placz: ...
Razem z siostrą-Esterą będziemy chodzić do Mokrzyszowa-na stadninkę- może wybierzemy się razem:cool3: ,jakieś ognicho,czy cuś:p .

Posted

[quote name='Marlena:)']Noo...ja tyż już jestem-nareszcie:lol: ...
Ja tównież szukam domku dla słodkiej onkowatej suni (ma około miesiąca)..
Ale mam też chętną na goldenka...więc jeśli coś macie-to zapraszam na "przygarnę psa" :eviltong: :eviltong: ...[/quote]

u nas jest multum kotów...po prostu masa :(

Posted

Dla kociąt napewno coś znajdę...Stalowa ma darmowe sterylki dla swoich bezdomniaków, moze i w Tbg istnieje cos takiego.Może zapytajcie..moze uda się posterylizować kociczki,zeby kicurkow nie przybywało??:)