wishina Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Ojej, to dla pewności zróbmy wtorek :) Co dziewczynki? Jak tam wtorek? Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Może być i wtorek. Ale jak mi wyjazd wypali to odpadam na całe ferie... Quote
Marlena:) Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Nie wiem,co z moim stawiennictwem,bo mam 5 (+2) psów i chorego kotka na głowie,ale jeszcze sie zobaczy ;) Quote
Monka-stw Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 To weźmiesz wszystkie psiaki (im więcej tym lepiej) my pomożemy :cool3: a kotek sobie przez ten czas w spokoju odpocznie od wesołej gromadki :razz: :loveu: Quote
wishina Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 To co? Jesteśmy wstępnie na wtorek umówieni? Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Wstępnie tak, choć bardziej mi pasuje poniedziałek. Bo prawdopodobnie (nie na 100%) od wtorku nie będzie mnie w pl. Ale jak psiak Moniki nie będzie miał narkozy to myślę że poniedziałek będzie dobry. Marlena możesz dogadać się zresztą brygady czy by mogły?? Quote
Marlena:) Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Luiza raczej tak,ale trzeba się dokładniej umówić.Co do mnie to moich piesów zabrać raczej nie dam rady.Kasia napewno odpada,ale moze jakiegoś psa mi użyczy :evil_lol:,moze nawet więcej niż jednego,kto wie :roll:. Quote
Marlena:) Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 A tak wogóle to od poniedziałku mam jazdy,więc jeszcze trzebaby się godzinowo umówić :eviltong: Quote
Marlena:) Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Aisha posterylkowa wiec nie wiem,czy juz bedzie mogła łazić po krzaczorach.A jesli bedzie mogła pewnie wróci do kojca,a stamtąd pożyczać będziesz miała troche dalej :lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 no to Marlena pożycz jakiegoś :) Ja jak nie pojadę to Aishę pożyczę :) Quote
Marlena:) Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Po południu raczej :eviltong: ... bo rano to ja pewnie tę jazdę będę miała :razz: i sie nie wyrobie :roll:. Quote
Monka-stw Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Hmmm to może będąc w TBG sobie egzamin umówie od razu, hmmm :roll: to tak a propos ;) tylko, że pogoda jeszcze nie za ciekawa na egzaminowanie się, hmmm Quote
Monka-stw Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 A tak czasowo, o której godzinie ten spacerek proponujecie?? :p Quote
Marlena:) Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='Monka-stw']super są te posty skaczące :multi: :lol:[/quote] Zacytuje a może nie przeskoczy:evil_lol: Quote
Marlena:) Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 O LOL .. poddaje się :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Skakajta se ile chcetaaaa :eviltong:. Quote
Monka-stw Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 super są te posty skaczące :multi: :lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Jeśli Wam odpowiada poniedziałek to proponuję może 13 lub 14... Marlena jak stoisz z czasem?? Piszcie bo poniedziałek tuż tuż. Na miejsce spacerku proponuję teren nad Wisłą. Jeśli dziewczyny ze SW nie wiedzą gdzie to jest, możemy spotkać się na dworcu PKS.... Quote
Monka-stw Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 byłam tam kilka razy... ostatnio w zeszłym roku na meczu Polska - Niemcy, więc powinnam trafić... tylko jak śnieg topnieje to jak tam z podłożem?? Nie będzie bardzo błota?? Ps. Na 100% dopiero jutro będę wiedzieć czy mi pasuje, bo nie wiem co z tą narkozą i jak Chester ją przyjmie :shake: i nie wiem jak tam Indi Wishiny, bo jutro idą do kontroli do weta z małą... :shake: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Podłoże jak to wszędzie w taką pogodę. Ale nie jest źle. błota raczej nie ma bo to łąka. To jutro się wszystko okaże, a moim zdaniem lepiej umówić się na wtorek wtedy każdy będzie mógł... Marlena uwinie się do wtorku może z tymi swoimi jazdami...Co Wy na to? Quote
Monka-stw Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Ja jestem jak najbardziej za... chociaż i tak postaram się zrobić wszystko żeby jednak się dało Chesterowi zrobić to zdjęcie bez narkozy ;) Quote
wishina Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 My też, a psiaki będą wyjatkowo aż 2. Ale będzie :painting: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 To wstępnie umawiamy się na jutro koło godziny 14 nad Wisłą tak?? Choć jak trzeba będzie Moniki psiakowi dać narkozę, to jak dacie nam znać że Was nie będzie?? Może lepiej umówić się na wtorek i będzie bez zamieszania Quote
Monka-stw Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 O 9 mam być u weta to tak ok 10 już będę w domu i mogę się odezwać, ale może lepiej faktycznie na wtorek?? A tak 13, 13:30 nie lepsza godzina?? Bo ja muszę o 16 z pracy TZ-a odebrać :roll: :oops: Ps. A ktoś wie jaką pogodę zapowiadają na te najbliższe dni?? Quote
Marlena:) Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Odwilż podobno... i ma być ciepło o ile dobrze kojarzę :evil_lol: , bo za oknem troche ten....no zimno:eviltong: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 mi to rybka czy poniedziałek czy wtorek dostosuję sie. To zrobimy tak jutro laseczki o 10 wszystkie na dogo i się umawiamy :) Quote
Recommended Posts