Jump to content
Dogomania

Tarnobrzeg , Stalowa Wola , Dębica - REAKTYWACJA

Recommended Posts

• Replies 321
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wstępnie tak, choć bardziej mi pasuje poniedziałek. Bo prawdopodobnie (nie na 100%) od wtorku nie będzie mnie w pl.
Ale jak psiak Moniki nie będzie miał narkozy to myślę że poniedziałek będzie dobry.

Marlena możesz dogadać się zresztą brygady czy by mogły??

Posted

Luiza raczej tak,ale trzeba się dokładniej umówić.Co do mnie to moich piesów zabrać raczej nie dam rady.Kasia napewno odpada,ale moze jakiegoś psa mi użyczy :evil_lol:,moze nawet więcej niż jednego,kto wie :roll:.

Posted

Jeśli Wam odpowiada poniedziałek to proponuję może 13 lub 14...
Marlena jak stoisz z czasem??
Piszcie bo poniedziałek tuż tuż.

Na miejsce spacerku proponuję teren nad Wisłą.
Jeśli dziewczyny ze SW nie wiedzą gdzie to jest, możemy spotkać się na dworcu PKS....

Posted

byłam tam kilka razy... ostatnio w zeszłym roku na meczu Polska - Niemcy, więc powinnam trafić... tylko jak śnieg topnieje to jak tam z podłożem?? Nie będzie bardzo błota??

Ps. Na 100% dopiero jutro będę wiedzieć czy mi pasuje, bo nie wiem co z tą narkozą i jak Chester ją przyjmie :shake: i nie wiem jak tam Indi Wishiny, bo jutro idą do kontroli do weta z małą... :shake:

Posted

Podłoże jak to wszędzie w taką pogodę. Ale nie jest źle.
błota raczej nie ma bo to łąka.

To jutro się wszystko okaże, a moim zdaniem lepiej umówić się na wtorek wtedy każdy będzie mógł...
Marlena uwinie się do wtorku może z tymi swoimi jazdami...Co Wy na to?

Posted

To wstępnie umawiamy się na jutro koło godziny 14 nad Wisłą tak??
Choć jak trzeba będzie Moniki psiakowi dać narkozę, to jak dacie nam znać że Was nie będzie?? Może lepiej umówić się na wtorek i będzie bez zamieszania

Posted

O 9 mam być u weta to tak ok 10 już będę w domu i mogę się odezwać, ale może lepiej faktycznie na wtorek?? A tak 13, 13:30 nie lepsza godzina?? Bo ja muszę o 16 z pracy TZ-a odebrać :roll: :oops:

Ps. A ktoś wie jaką pogodę zapowiadają na te najbliższe dni??