Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie znajdę, bo nie szukam.
Ale Miska też grzeczna - poza rowerami.
I skuterami.
I bażantami.
I zającami.
I myszami.
I paralotniami.

A wiecie, obcięłam jej wczoraj te farfocle za uszami..matko, jaką ma teraz małą głowę...przy grubym ciałku...chyba jak się ogarnę finansowo, to pójdziemy z Miśką do fryzjera, ( ja też!).

Posted

Młody jest?
Wygląda na młodzieniaszka ;-)

Maciaszku - oj, my z Miśką mamy podobne fryzury w tym sensie, że po pięciu minutach od ułożenia już czesane wiatrem ;-)

Posted

Teraz już mu przeszło;) , chociaż nie wygląda poważnie - bo jest chudy. ( Taki słabo rasowy mi się trafił - chudy, prawie nie chrapie, niejadek, uwielbia biegać, gryzie).
Jak Misia się nie obrazi , to zrobie mu aktualne zdjęcie i wkleje.

Posted

[quote name='ania shirley']Teraz już mu przeszło;) , chociaż nie wygląda poważnie - bo jest chudy. ( Taki słabo rasowy mi się trafił - chudy, prawie nie chrapie, niejadek, uwielbia biegać, gryzie).
Jak Misia się nie obrazi , to zrobie mu aktualne zdjęcie i wkleje.[/QUOTE]

Dawaj zdjęcia :D ja dałam Megi to Ty też :)

Posted

Pomóżcie proszę :(

Toro to psi staruszek, który pomału popada w depresję :(

Nie pozwólmy, by odszedł zapomniany w schronie :(

Dziś BUDRYSEK widziała go w schronie całego przemokniętego, bo od 2 dni pada :(

wątek: klik

Posted

[quote name='Jasza']Maciaszku - oj, my z Miśką mamy podobne fryzury w tym sensie, że po pięciu minutach od ułożenia już czesane wiatrem ;-)[/QUOTE]Tnijcie się na jeżyka ;).

Posted

W weekend próbowałam zrobić Coxowi zdjęcia. W wyniku czego mam mnóstwo zdjęć ogona, tylnej łapy, trawy ,itp. Podstępem i kabanosem udało mi się uchwycić kilka ujęć.
Cox jest obecnie na wakacjach- z moja mamą i synem (ja jestem z nimi tylko weekendowo). Jak wyjeżdżałam dziś to szczekał jakby chciał o sobie przypomnieć, że jeszcze on jest do zabrania :placz:.

(O tej porze się śpi, a nie psa TRESUJE)

(No, daj jeszcze kabanosa. Bo sobie pójdę..)

(Poszedłem sobie, ale i tu mnie znaleźli. Ci paparazzi..)

(Piłeczka? Chętnie!)

(Rzuć już tą piłkę!!)

Posted

Jest łobuzem! Wesoły , kochany i śliczny. W grudniu bardzo chorował, przez 10 dni nie pił! (trochę jadł) Nie wiedzieli co mu jest. Podejrzewali watrobę. Nie bawił się, nie chciał być z nikim, chował się za łózko (a to bardzo towarzyski piesek). 1 stycznia okazało się , że to infekcja układu moczowego. A wątroba - przy okazji. Ale od właściwej diagnozy było juz tylko lepiej. Dziś jest na stałe na lekach wątrobowych i na diecie - gotowany filet, ryż albo pszenne bułki . Ale jest wesoły.
Dziś rano zaniósł sobie mój polar na legowisko i warczał(!!!) , gdy mama chciała mu zabrać.:placz:

Posted

[quote name='ania shirley']Jest łobuzem! Wesoły , kochany i śliczny. W grudniu bardzo chorował, przez 10 dni nie pił! (trochę jadł) Nie wiedzieli co mu jest. Podejrzewali watrobę. Nie bawił się, nie chciał być z nikim, chował się za łózko (a to bardzo towarzyski piesek). 1 stycznia okazało się , że to infekcja układu moczowego. A wątroba - przy okazji. Ale od właściwej diagnozy było juz tylko lepiej. Dziś jest na stałe na lekach wątrobowych i na diecie - gotowany filet, ryż albo pszenne bułki . Ale jest wesoły.
Dziś rano zaniósł sobie mój polar na legowisko i warczał(!!!) , gdy mama chciała mu zabrać.:placz:[/QUOTE]

Tęskni za swoją Panią, a Pani za nim ;)

Posted

A w poniedziałek mieliśmy obiad z okazji 20-lecia firmy.
Przyjechał też znajomy, ktory pracował z nami i z ktorym się z trzy lata nie widziałam.
Pierwsze co mi pokazał, to zdjęcie ( w telefonie) psa Jego syna - czarnego buldożka francuskiego - Rokiego.
Identyczny jak Cox. ;-)

Cała rodina zakochana w gremlinku.
Na dodatek adoptowany z jednego ze schronisk, muszę podpytac bulwiaste ciotki ;-)