Saphira Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Nie wiem za wiele o Dusi, ale możecie dodać mój nr telefonu 605 87 07 68. Quote
Cajus JB Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 [quote name='__Lara']Znowu 1 obserwator, ma sporo wyświetleń :)[/QUOTE] Na razie nie było żadnego telefonu. [quote name='Saphira']Nie wiem za wiele o Dusi, ale możecie dodać mój nr telefonu 605 87 07 68.[/QUOTE] Możemy Tobie podrzucić Dusię w celu zapoznania :lol:. Na pewno będzie ciekawie. :cool3: Quote
__Lara Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Ludzie, dzwońcie!!!! Saphira, dodam telefon ;) chociaż jak nie wiesz za dużo o Dusi, to jest w sumie sens? Quote
Cajus JB Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 Mam nadzieję, że mój numer został. Chciałbym wiedzieć, że wy adoptowałem Dusię :lol:. Quote
__Lara Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 [quote name='Cajus JB']Mam nadzieję, że mój numer został. Chciałbym wiedzieć, że wy adoptowałem Dusię :lol:.[/QUOTE] Nie no, Twojego na pewno nie usunę ;) Quote
ilon_n Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 EDIT Dusia dziś wykąpana i pachnąca. Okazało się, że ma więcej bieli niż przypuszczałam. I takie rude kropeczki na łapkach :) Quote
ilon_n Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 EDIT Czekamy niecierpliwie na telefon od pewnej Pani, która rozważa adopcję Dusi. To nic pewnego, bo ta Pani wolałaby dorosłego pieska, takiego co już nie urządza demolki w domu :) Ale szanse nie są zerowe a Dusia miałaby tam naprawdę dobrze. Trzymajmy kciuki, żeby Pani się zdecydowała. Quote
ilon_n Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 EDIT Ach, dodam, że Pani jest znajomą Saphiry, więc może Saphira trochę ją jeszcze pourabia :) miłego długiego weekendu!! dobranoc wszystkim. Quote
Cajus JB Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 Miałem dziś telefon z Twojego allegro [B]__Lara[/B] ( Wielkie dzięki ). Państwo mieli się zastanowić bo mieli upatrzonego jeszcze jednego pieska. Ich niedawno odszedł. Przed chwilą dzwonili, że zdecydowali się na Dusię. [B]Pilnie szukam transportu na jutro po 16-ej[/B]. Trasa Toruń - za Włocławek ([B] __Lara na Twój mail z allegro powinny przyjść namiary. Proszę prześlij mi je [/B]). Domek jednorodzinny. Trawnik na pewno i pewnie ogród. ogrodzony teren. Daleko od szosy. Dorosłe dzieci. Dusia spałaby w domu i mogła wychodzić kiedy by chciała. Wizyta od razu z Dusią na miejscu. To dla Niej wielka szansa na dom. Państwo są bardzo zdecydowani i są po rodzinnych rozmowach. Quote
Agata69 Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='Cajus JB']Miałem dziś telefon z Twojego allegro [B]__Lara[/B] ( Wielkie dzięki ). Państwo mieli się zastanowić bo mieli upatrzonego jeszcze jednego pieska. Ich niedawno odszedł. Przed chwilą dzwonili, że zdecydowali się na Dusię. [B]Pilnie szukam transportu na jutro po 16-ej[/B]. Trasa Toruń - za Włocławek ([B] __Lara na Twój mail z allegro powinny przyjść namiary. Proszę prześlij mi je [/B]). Domek jednorodzinny. Trawnik na pewno i pewnie ogród. ogrodzony teren. Daleko od szosy. Dorosłe dzieci. Dusia spałaby w domu i mogła wychodzić kiedy by chciała. Wizyta od razu z Dusią na miejscu. To dla Niej wielka szansa na dom. Państwo są bardzo zdecydowani i są po rodzinnych rozmowach.[/QUOTE] Radzę raczej najpierw sprawdzić dom bez psa. Ludzie na naszych terenach tacy sobie, zwłaszcza na wsi... Quote
Saphira Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Ja z Ilon jutro przewozimy Zbyszka do DT. Nie wiadomo też czy nie Juranta ..........ciężka sprawa. Quote
Cajus JB Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 [quote name='Agata69']Radzę raczej najpierw sprawdzić dom bez psa. Ludzie na naszych terenach tacy sobie, zwłaszcza na wsi...[/QUOTE] Pewnie byłoby najlepiej. Najwyżej Dusia wróci. Chociaż Państwo sami pytali o wizytę. Quote
Cajus JB Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 [quote name='Saphira']Ja z Ilon jutro przewozimy Zbyszka do DT. Nie wiadomo też czy nie Juranta ..........ciężka sprawa.[/QUOTE] Wiem ilon_n nie może. Quote
ilon_n Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='Cajus JB']Wiem ilon_n nie może.[/QUOTE] właśnie się dowiedziałam z wątku, że transport, o który pytałeś dotyczy DUSI!!!! bez komentarza!! Quote
Cajus JB Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 Jak transport nie wypali i jak będę miał adres kto w międzyczasie może przeprowadzić wizytę przed adopcyjną? Quote
Cajus JB Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 Dziękuję bardzo _[B]_Lara[/B]. Dotarł. Wątpię czy uda mi się załatwić na jutro transport tym bardziej, ze od rana nie ma mnie przy komputerze. Jakieś pomysły co do wizyty przed adopcyjnej? Quote
__Lara Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='Cajus JB']Dziękuję bardzo _[B]_Lara[/B]. Dotarł. Wątpię czy uda mi się załatwić na jutro transport tym bardziej, ze od rana nie ma mnie przy komputerze. Jakieś pomysły co do wizyty przed adopcyjnej?[/QUOTE] Włocławek...Cajus, patrzałeś na mapę dogo? Quote
Cajus JB Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 Jeszcze nie. Zaraz zajrzę. Edit Nie odpala mi kujawsko-pomorskie. Albo w złym miejscu szukam. Mam tyle zakładek, że nie mogę się czasami odnaleźć. Quote
Cajus JB Posted May 4, 2010 Author Posted May 4, 2010 Nie będzie mnie do końca dnia przy komputerze. Mój numer 602-378-012 Quote
__Lara Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 I nic nie wiadomo, czy Cajusowi udało się coś znaleźć. Quote
Cajus JB Posted May 4, 2010 Author Posted May 4, 2010 Serwer nawala. Dusia znów Misia pojechała do nowego domku. Quote
Saphira Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Bardzo mnie cieszy ta adopcja. teraz kolej na Bambo..........:loveu::loveu::loveu: Quote
ilon_n Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Nie mogłam wcześniej nic napisać, bo serwer był wiecznie zajęty ... ehhh ... za to teraz .. Wielkie podziękowania dla Kasi z Demonem i jej koleżanki za przeprowadzenie wizyty przedadopcyjnej :) wspólny przyjazd z nowym opiekunem Dusi do Torunia i towarzyszenie Dusiaczkowi w drodze do nowego domku :) (przy okazji Kasiu, gratuluję pomyślnego debiutu ;) ) Dusia okazała się wierną kopią pieska, którego państwo wcześniej mieli i kochali, dlatego też tak bardzo zależało im na Dusi. Poprzedni piesek nazywał się Misia, więc Dusia właśnie kolejną Misią zostanie. Umowa adopcyjna została spisana. Dusia przed wyjazdem została jeszcze zaszczepiona i ogólnie przebadana w lecznicy Toruniu na nasz koszt. Pan był bardzo zadowolony, twierdził, że nie tylko wyglądem, ale tez charakterem Dusia przypomina mu poprzednią sunię. Tak więc sentymentalne podejście myślę, że będzie tu dodatkowym gwarantem Dusiowego szczęścia. Dusiaczku, niech to nowe miejsce będzie dla Ciebie rajskim ogrodem pełnym zabaw, beztroski, radości i miłości opiekunów.. ogromne ściskacze ode mnie, Mili i Twojej cioci Kairy .. Quote
Recommended Posts