Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 459
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie wróciliśmy od weta. Dusia dostała zastrzyk na odrobaczenie. Za 20 dni zacząć trzeba szczepienie. Nie wiem czy była szczepiona w schronisku.
Wydatki dziś to 30 zł
Poprzednie ( uzupełnię posty ) To 94 zł, 50 zł, 15 zł. Razem 189 zł. Do tego doszły szelki i smycz. Ale nie pamiętam cen. chyba 22 lub 24 złote.

Posted

Cajus JB napisał(a):
Właśnie wróciliśmy od weta. Dusia dostała zastrzyk na odrobaczenie. Za 20 dni zacząć trzeba szczepienie. Nie wiem czy była szczepiona w schronisku.
Wydatki dziś to 30 zł
Poprzednie ( uzupełnię posty ) To 94 zł, 50 zł, 15 zł. Razem 189 zł. Do tego doszły szelki i smycz. Ale nie pamiętam cen. chyba 22 lub 24 złote.

szczepienie w schronisku przeszła, były z Zosią na kwarantannie przez 2 tygodnie po zaszczepieniu.
szelki+smycz to 13,50+13,00 pln/szt

Posted

ilon_n napisał(a):
szczepienie w schronisku przeszła, były z Zosią na kwarantannie przez 2 tygodnie po zaszczepieniu.
szelki+smycz to 13,50+13,00 pln/szt

To daje 26,50 zł. poszły wtedy dwa komplety co daje 53 zł. Do tego wszystkiego trzeba doliczyć drugie szczepienie Pajkiego 24 zł.

Zsumuję to wszystko jutro na pierwszej stronie.

Posted

Nie wiem czemu u mnie Dusia jest taka grzeczna, a u ilon_n rozrabia. Ktoś może mi to wytłumaczyć.

Edit

Chyba w złą godzinę to napisałem. Zaczęła mi tu broić z Elą.

Posted

U Ciebie tak nie rozrabia, bo::
primo - nie ma takiej fajnej dużej ciotki do szaleństw i szarpania,
secundo - wszystko co nadawałoby się do rozrabiania jest u Ciebie upakowane wysoko pod sufitem .. a to zasługa postrzelonej Eli ..

:lol:

Dusia to w końcu dzieciak .. musi się gdzieś wyszaleć ..

Posted

Na razie rozdrabnia mi mało cenne fanty :) ale obawiam się, że nie zdąży poznać całego katalogu wartości zanim schrupie coś potrzebnego... ehhh ...