Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

cudownie,że sunieczka wróciła do swoich właścicieli!
Tez sie ciesze, tym bardziej jak dzis zadzwonilam to sie pani bardzo ucieszyla;) Sunia podobno juz sie ponownie zainstalowala, obszczekuje. Powiedzialam, ze bede co jakis czas telefonem czy odwiedzeniem i pani nie widziala zadnych przeszkod.:) Wiec pewnie niebawem sie wybiore do dziewczyny zobazcyc czy mnie choc troche bedzie pamietac...

• Replies 206
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kochani dostałam meila o naszą poprzednią kolaczkę Tessi..Pani jest z poznania miała wcześniej owczarki szkockie...chciałabym coś zaproponować,ale nie orientuje się w adopcjach collie:oops:

Posted

[quote name='divia_gg']Tez sie ciesze, tym bardziej jak dzis zadzwonilam to sie pani bardzo ucieszyla;) Sunia podobno juz sie ponownie zainstalowala, obszczekuje. Powiedzialam, ze bede co jakis czas telefonem czy odwiedzeniem i pani nie widziala zadnych przeszkod.:) Wiec pewnie niebawem sie wybiore do dziewczyny zobazcyc czy mnie choc troche bedzie pamietac...[/QUOTE]
Daj znać, jak odwiedzisz Państwa, jak się ma panienka:)
Mam tez nadzieję, że rana zagoi się bez zbędnych komplikacji!

Posted

Mam tez nadzieję, że rana zagoi się bez zbędnych komplikacji!

O to sie wcale nie martwie. Juz jak u mnie byla to rana sie ladnie zastrupkowywala, wiec pewnie juz sie goi. I jak pani wet powiedziala "ziarnina juz idzie", co chyba oznaczalo, ze juz sie nowa tkanka tworzy;)No i bylo naokolo juz takie rozowiutkie. Dobrze ze dostala antybiotyk, bo przydal sie tez na atak mojej Zuzki i nie trzeba bylo dodatkowo nic dawac;)
No a dam znac jak sie wybiore do Panstwa;)

• 4 weeks later...
Posted

No i nie wiem czy ktos jeszcze pamieta i czy przeczyta, ale se napisze. A co?;) Otoz jakis czas temu napisalam artykulik do mojej lokalnej gazety opisujacy cale wydarzenie;) Ukazal sie niedawno w tej gazetce i dzis pani dzwoni mi podziekowac za artykul, bo sie wzruszyla i jeszcze raz za wszystko. Wiec od razu ja tez przekazuje podziekowania, bo bez Was na pewno bym nie dala rady pomoc;) Poza tym naszlo mnie na odwiedzenie dziewczyny. Wiec prosto po pracy podjechalam do panstwa. Nie bylam dlugo - chwilke tylko, ale obejrzalam rane- a wlasciwie miejce gdzie byla. Bo moze nie uwierzycie, ale juz zaroslo. Nie moge uwierzyc ze taka rana okropna tak szybko zagoila sie nie mowiac juz o porosnieciu sierscia. Diana zdawalo sie ze mnie poznala, bo nastawiala sie na pieszczoty;)
Poza tym wszystko ok. No tylko stala sie mniej ufna, jak pani stwierdzila. Jak gdzies gwaltowniej sie ruszy to jest taka pokorna bardzo czy glosniej cos powie. No ale chyba ten miesiac tulaczki tak mogl zrobic, bo na pewno nie raz byla gdzies goniona. Poza tym zdarzylo jej sie capnac za reke sasiadke. Co do tej pory tam glaskala ja czasem przez plot to teraz ja capnela...No ale to sa niegrozne rzeczy.
Wiec ogolnie wszytko w jak najlepszym porzadku:)