agnieszka32 Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Anna_33 napisał(a):A o co chodzi z tymi bebcikowym czarami? bo ja, jak zwykle, nic nie wiem :-))) Bebcik proponowała dom tymczasowy dla TTB ze Szczecina oraz innym bullkom również i każdy psiak, którego chciała zabrać do siebie - jakimś dziwnym trafem znajdował szybciutko dom :) To muszą być czary!!! Bebcik, koniecznie musisz chcieć zabrać do siebie Baronka :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
mgie Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 [quote name='lady10']Witam wszystkich jak wczesniej mowila Anna33, to jajestem Malgosia z Kanady, i jestem bardzo zainteresowana Popkiem. Witamy ;) Piękna sunia http://img41.imageshack.us/img41/2711/astkazkanady.jpg pod względem umaszczenia świetnie by do siebie pasowali. Anna33, skrzynka już odgruzowana ;) Quote
lady10 Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Nie jestem jeszcze w temacie ale gdzie psy wyjezdzaja???? Quote
ostatniaszansa Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 hej, psy wyjezdzaja do Szwajcarii :) do Brigitte z zaprzyjaznionej Fundacji :) dzisiaj pojechala dziesiatka (7 do Szwajcarii, a 3 pod Gorzow Wlkp). Juz 3 kolejne psiaki zostaly wypatrzone przez Szwajcarow, wiec jak wybiora kolejne 7, to robimy transporcik, a potem upajamy sie zdjeciami i historiami z nowych domow :) /Agnieszka Quote
bebcik Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 agnieszka32 napisał(a):Bebcik, koniecznie musisz chcieć zabrać do siebie Baronka :diabloti::diabloti::diabloti: żeby to tylko od chcenia zależało to ja je wszystkie chce :) Quote
bebcik Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 prepraszam za offa pietrucha 204: "[FONT=MS Shell Dlg 2]PILNE!! DO ODDANIA SZCZENIAKI AMSTAFA!! PO RODOWODOWYCH RODZICACH!! ZA DARMO!!!!! INACZEJ ZOSTANĄ UTOPIONE PRZEZ WŁAŚCICIELA PISZCIE PROSZĘ JEŚLI KTOŚ CHCIAŁBY PRZYGARNĄC I URATOWAC W TEN SPOSÓB PSIAKI...INFORMUJCIE TEŻ KOGO SIĘ DA PROSZĘ!!!!" [/FONT]Telefony: 609 825 376 601 328 267 okolice Wrocławia/Legnicy Quote
Anna_33 Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Cos mi sie to nie podoba :shake: kto chcialby utopic rodowodowe szczeniaki...taki los zwykle kundelki spotyka(( Jesuu, pewnie znowu jakis kant. Bebcik, dzwonilas tam moze? ktos dzwonil juz? Skad jest to ogloszenie? masz moze link? Quote
bebcik Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/186120-Szczeniaki-asta-do-oddania-z-rodowodem.-Pilne!!!-Wroclaw-legnica to informacja od pietruchy Quote
Alicja Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Anna_33 napisał(a):Cos mi sie to nie podoba :shake: kto chcialby utopic rodowodowe szczeniaki...taki los zwykle kundelki spotyka(( Jesuu, pewnie znowu jakis kant. Bebcik, dzwonilas tam moze? ktos dzwonil juz? Skad jest to ogloszenie? masz moze link? myśle ze szczeniaczki są bezmetrykowy ...tzw chów domowy :roll: Quote
marlenka Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 No i cisza u Popka . On w końcu jedzie do domku czy domek zrezygnował ???? Quote
ostatniaszansa Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Popek byl w domu - caaale dwa dni :( z tego drugi dzien to juz byly przygotowania do powrotu. W tej chwili czekamy na przyjazd ew, nowej Pani dla niego/Agnieszka Quote
bebcik Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 No nie!! biedak :( a ja myślałam że szczęśliwy dupkę w łóżeczku grzeje :( Quote
Anna_33 Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Bebcik, tym razem dla jego dupki szykuje sie mega wypasione lozeczko, w Kanadzie. Pani, ktora chce go adoptowac juz odzywala sie w tym watku. Zalatwila juz wszystkie formalnosci, kupila specjalna klatke do transportu o przyjedzie po Popka 30 czerwca:-) Mamy staly kontakt, czesto rozmawiamy, mailujemy i moge smialo stwierdzic, ze nieczesto mozna zobaczyc zeby ktos z takim zaangazowaniem staral sie o psa. Mam tylko nadzieje, ze Popek zachowa sie elegancki facet i wstydu nam nie przyniesie ;-) Quote
Piromanka Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 30 czerwca to juz niedlugo. Ogromnie sie ciesze, ze tak sie Popkowi poszczescilo! Quote
Anna_33 Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Mam nadzieje, ze uda mi sie wyslac wiadomosc..jestem na wakacjach i net mam momentami)) Popek wczoraj zostal odebrany przez nowa Pania z Boguszyc:-) Doslownie w domu, to jeszcze nie jest. Spedzi 3 tygodnie w Polsce, bedzie oswajany, bedzie mial juz tutaj osobistego trenera, ktory wytlumaczy mu, ze klatka nie gryzie.. Ze swoja nowa Pania dojechal szczesliwie do Tarnowa, spal jak zabity cala droge, do Pani sie przytula, cieszy sie z zabawek. Przytyl jeszcze bardziej, tak ze piekna nowa obroza zostala zastapiona boguszycka))) W Kanadzie czeka go przede wszystkim dieta i nowy trener, ktory bedzie staral sie pomoc Popkowi zaprzyjaznic z sunia asta, ktora jest na miejscu. Popek jeszcze w Boguszycach zostal wykapany, Agnieszka ma zdjecia, jak mi je wysle mailem, to od razu wkleje( tzn jak net pozwoli). Malgosia ( nowa wlascicielka) wymacala na szyi Popka jakis guz, ale jeszcze w Polsce zostanie to sprawdzone, Popek ponownie odwiedzi Warszawe i bedzie mial wszystkie badania. Teraz trzymajmy kciuki zeby pieknie sie zaklimatyzowal, zeby byl grzeczny i elegancki;-) Quote
ostatniaszansa Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 :)Żałujcie, że nie widzieliście miny Popcia w kąpieli. Zdjęcia tego nie oddadzą . Trzeba przyznać, że był bardzo grzeczny . Pani Małgosia, nowa właścicielka, nieco przerażona jego wielkością a zwłaszcza wagą. E/A Quote
Recommended Posts