Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Anna_33 napisał(a):
A o co chodzi z tymi bebcikowym czarami? bo ja, jak zwykle, nic nie wiem :-)))

Bebcik proponowała dom tymczasowy dla TTB ze Szczecina oraz innym bullkom również i każdy psiak, którego chciała zabrać do siebie - jakimś dziwnym trafem znajdował szybciutko dom :) To muszą być czary!!!

Bebcik, koniecznie musisz chcieć zabrać do siebie Baronka :diabloti::diabloti::diabloti:

• Replies 491
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hej, psy wyjezdzaja do Szwajcarii :) do Brigitte z zaprzyjaznionej Fundacji :) dzisiaj pojechala dziesiatka (7 do Szwajcarii, a 3 pod Gorzow Wlkp). Juz 3 kolejne psiaki zostaly wypatrzone przez Szwajcarow, wiec jak wybiora kolejne 7, to robimy transporcik, a potem upajamy sie zdjeciami i historiami z nowych domow :) /Agnieszka

Posted

agnieszka32 napisał(a):
Bebcik, koniecznie musisz chcieć zabrać do siebie Baronka :diabloti::diabloti::diabloti:

żeby to tylko od chcenia zależało to ja je wszystkie chce :)

Posted

prepraszam za offa
pietrucha 204:
"[FONT=MS Shell Dlg 2]PILNE!! DO ODDANIA SZCZENIAKI AMSTAFA!! PO RODOWODOWYCH RODZICACH!! ZA DARMO!!!!! INACZEJ ZOSTANĄ UTOPIONE PRZEZ WŁAŚCICIELA PISZCIE PROSZĘ JEŚLI KTOŚ CHCIAŁBY PRZYGARNĄC I URATOWAC W TEN SPOSÓB PSIAKI...INFORMUJCIE TEŻ KOGO SIĘ DA PROSZĘ!!!!"

[/FONT]
Telefony:

• 609 825 376
  • 601 328 267

okolice Wrocławia/Legnicy

Posted

Cos mi sie to nie podoba :shake: kto chcialby utopic rodowodowe szczeniaki...taki los zwykle kundelki spotyka((
Jesuu, pewnie znowu jakis kant.
Bebcik, dzwonilas tam moze? ktos dzwonil juz?
Skad jest to ogloszenie? masz moze link?

Posted

Anna_33 napisał(a):
Cos mi sie to nie podoba :shake: kto chcialby utopic rodowodowe szczeniaki...taki los zwykle kundelki spotyka((
Jesuu, pewnie znowu jakis kant.
Bebcik, dzwonilas tam moze? ktos dzwonil juz?
Skad jest to ogloszenie? masz moze link?

myśle ze szczeniaczki są bezmetrykowy ...tzw chów domowy :roll:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Bebcik, tym razem dla jego dupki szykuje sie mega wypasione lozeczko, w Kanadzie.
Pani, ktora chce go adoptowac juz odzywala sie w tym watku. Zalatwila juz wszystkie formalnosci, kupila specjalna klatke do transportu o przyjedzie po Popka 30 czerwca:-)
Mamy staly kontakt, czesto rozmawiamy, mailujemy i moge smialo stwierdzic, ze nieczesto mozna zobaczyc zeby ktos z takim zaangazowaniem staral sie o psa.
Mam tylko nadzieje, ze Popek zachowa sie elegancki facet i wstydu nam nie przyniesie ;-)

Posted

Mam nadzieje, ze uda mi sie wyslac wiadomosc..jestem na wakacjach i net mam momentami))
Popek wczoraj zostal odebrany przez nowa Pania z Boguszyc:-)
Doslownie w domu, to jeszcze nie jest. Spedzi 3 tygodnie w Polsce, bedzie oswajany, bedzie mial juz tutaj osobistego trenera, ktory wytlumaczy mu, ze klatka nie gryzie..
Ze swoja nowa Pania dojechal szczesliwie do Tarnowa, spal jak zabity cala droge, do Pani sie przytula, cieszy sie z zabawek.
Przytyl jeszcze bardziej, tak ze piekna nowa obroza zostala zastapiona boguszycka)))
W Kanadzie czeka go przede wszystkim dieta i nowy trener, ktory bedzie staral sie pomoc Popkowi zaprzyjaznic z sunia asta, ktora jest na miejscu.
Popek jeszcze w Boguszycach zostal wykapany, Agnieszka ma zdjecia, jak mi je wysle mailem, to od razu wkleje( tzn jak net pozwoli).

Malgosia ( nowa wlascicielka) wymacala na szyi Popka jakis guz, ale jeszcze w Polsce zostanie to sprawdzone, Popek ponownie odwiedzi Warszawe i bedzie mial wszystkie badania.
Teraz trzymajmy kciuki zeby pieknie sie zaklimatyzowal, zeby byl grzeczny i elegancki;-)

Posted

:)Żałujcie, że nie widzieliście miny Popcia w kąpieli. Zdjęcia tego nie oddadzą . Trzeba przyznać, że był bardzo grzeczny . Pani Małgosia, nowa właścicielka, nieco przerażona jego wielkością a zwłaszcza wagą. E/A