agnieszka32 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Szykuj, bebcik, szykuj ;) Jestem przekonana, że dasz sobie świetnie radę, a dla tego psa to jedyna szansa... To normalny pies, nie żaden potwór i morderca dzieci. Asty to normalne, chociaż nadzwyczajne psiaki - kto raz je pokocha, pokocha na zawsze. Decyzja należy do dziewczyn ;) czekam z niecierpliwością... Quote
bebcik Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Lamanie stereotypów to moje hobby :) mit psa mordercy krążący wród "ciemnego ludu" odczuwam codziennie na spacerach z Bunia, ten lek w oczach i usuwanie się z drogi gdy idę chodnikiem :) ale "szacun" mam u "ziomków na dzielni" itp :) A może moje szczęście się odezwało? he, he :) Quote
Anna_33 Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Wykastrowany i z chipem.Przepraszam, ale nie doczytalam, w ktorym miejscu Polski dt?:-) Dodam, ze Pani z Kanady o ktorej wspomnialam wczesniej jest caly czas zdecydowana na psa. Zdecydowana to malo powiedziane, juz sprawdzila przepisy, chce wystepowac o jakies pozwolenia, szuka polaczen, ktore pozwola na przewoz psa na pokladzie, nie w luku ( podobno takie sa). Przed chwila skonczylysmy rozmawiac. Powiedziala, ze jesli pies znajdzie dom w Polsce, to oczywiscie odpusci, ale bardzo jej zalezy. Ma suke, ktora jest prawie identyczna, tylko jasniejsza. Suka zjadla jej posciel i polowe mebli, ale najwyrazniej nie zrobilo to na Pani wrazenia. Dzis wieczorem mam miec nastepny telefon od Pani. Pani mieszka pod Toronto. Mamy tam kogos? :-)) to wclae nie jest glupie pytanie, cos mi chodzi po glowie, ze kogos z Kanady mamy na dogo. Tak, czy inaczej sadze, ze dobry dt jest wskazany. Opcje z Pania z Kanady trzeba na spokojnie rozwazyc, ale poki co Popek powinien nabierac oglady poza Boguszycami. Quote
marlenka Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Z kanady jest Ingrid44 i ona chyba mieszka niedaleko Toronto ( jak sie oreintuję) A DT jest z Ostrołęki ... Quote
andzia69 Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Bebcik jest chyba z Ostrołęki o ile dobrze kojarzę;) Quote
Anna_33 Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 No to trzeba lapac Ingrid...Pomozecie dziewczyny? ja musze wyjsc zaraz, wroce pewnie ok 20 dopiero. Quote
marlenka Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 [quote name='Anna_33']No to trzeba lapac Ingrid...Pomozecie dziewczyny? ja musze wyjsc zaraz, wroce pewnie ok 20 dopiero. Tutaj jest profil http://www.dogomania.pl/members/97306-Ingrid44 napisz do Ingrid wiadomość .... i tyle . Quote
ewatonieja Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 wiem że coronaj jest z U.S.A. może ma kontakty w Kanadzie Quote
agnieszka32 Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 A nie mówiłam, że czary bebcik działają? Trzymam kciuki :) Quote
bebcik Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 he, he, coś w tym jest :) jak dobrze ze szykuje się domek prawdziwy :) a ja z Ostrołęki jestem tej pomiędzy Warszawa a Olsztynem No to wiec jak? W sobotę chciałabym pomoc trochę dziewczynom przy stoisku bo mamy festyny radosne z okazji Dni miasta i stowarzyszenia i schronisko bedzie sie pokazywać. Niedziele mam wolną więc co robimy? Quote
Anna_33 Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Powiem tak, padam juz na nos dzisiaj i z mysleniem tez nie najlepiej. Porozmawiam jutro z Zarzadem i musimy podjac decyzje. Na razie sytuacje wyglada tak. Skonczylam wlasnie dluga rozmowe z Pania z Kanady. Przyjechalaby po psa w polowie czerwca.Pies musialby w tym czasie miec zrobione wszystkie wymagane badania.Wyrobione dokumenty itd. Pani spedzilaby w Warszawie 2 tygodnie zeby pies troszeczke sie oswoil przed podroza. Rozwazana jest opcja lotu biznes klasa na pokladzie, nie w luku. Dosc duze przedsiewziecie i sadze, ze bardzo kosztowne. Zobaczymy co dalej. Acha, Pani juttro zaloguje sie na dogo, ma juz link do tego watku i przyjdzie tutaj sie przedstawic :-) Zaprezentujemy tez zdjecia suni. Sadze, ze dom tymczasowy na ten miesiac to bardzo dobry pomysl. Ale dotarlo do mnie, ze przeciez trzeba zrobic te badania i dokumenty. Uczciwie mowie, jeszcze nie wiem jak to ogarnac. Porozmawiam z Ewa i Agnieszka, zobaczymy co o tym sadza. Druga sprawa, jesli zdecydujemy sie na wyjazd do dt, to pozostaje kwestia transportu. Mamy jakies propozycje? bo moze mi cos umknelo, czy trzeba szukac? Quote
bebcik Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 hmm, dokumenty, badania? Teoretycznie mogłabym to zrobić ale.. nigdy żadnych nie wyrabiałam wiec nie wiem nawet jakie i gdzie :) no i pies byłby u mnie ok 3 tygodnie. I kolejna zmiana. Nie wiem sama czy to byłoby dobre dla niego bo, przypominam, mam sunie rozpieszczoną jedynaczkę, kolejne nowe zupełnie miejsce, zupełnie nowi ludzie :). Ale wy znacie go lepiej i wiecie dobrze czego potrzebuje. Domku, domku kochającego :) a domek juz przylatuje niebawem. jejku jak dobrze :) Podtrzymuje propozycje i czekam na decyzje:) Quote
Anna_33 Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Bebcik, bardzo Ci dziekuje za cierpliwosc. Tak jak pisalam wyzej, pogadam z dziewczynami jutro. MGIE, prosze oczyscic skrzynke, bo pw stoja deba.:diabloti: Quote
lady10 Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Witam wszystkich jak wczesniej mowila Anna33, to jajestem Malgosia z Kanady, i jestem bardzo zainteresowana Popkiem. Quote
marlenka Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 lady10 napisał(a):Witam wszystkich jak wczesniej mowila Anna33, to jajestem Malgosia z Kanady, i jestem bardzo zainteresowana Popkiem. Witam u Popka ...:Rose: Quote
Alicja Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Dziewczyny o badania to chyba zapytac u weta , tylko nie wiem czy nie jakiegoś wyższego rangą , albo na str konsulatu Quote
Anna_33 Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Witam Lady :-) Na powitanie wkleje zdjecia astki Lady. Quote
Anna_33 Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 I jeszcze jedno: Sliczna masz sunie Lady1 :-) W sobote Agnieszka obiecala zrobic sesje spasionego Popka....bo podobno mocno przytyl robaczek (( Quote
agnieszka32 Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Przepięknie umaszczona jest sunia Lady10 :) Trzymam mocno kciuki... Quote
bebcik Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Ja widzisz agnieszka32 moje czary działają :) to już numer 5 :) :) Quote
ostatniaszansa Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 uff, jestem mega zakrecona dzisiejszym wyjazdem psow z Boguszyc, wlasciwie ciagle wydzwaniam do schroniska czy to juz, czy pamietaja, ze psy maja miec wygodnie, nie za mocno zalozone obroze, ksiazeczkie ble ble ble, juz mnie chyba maja dosyc :) Popkowi faktycznie "troszke sie spuchlo", ale to jakas dziwna przypadlosc boguszyckich psow...ograniczylismy dostawy jedzenia do Boguszyc, ale na efekty trzeba jeszcze troche poczekac /Agnieszka Quote
agaga21 Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 bebcik napisał(a):Ja widzisz agnieszka32 moje czary działają :) to już numer 5 :) :) bebcik, to teraz czas dać tymczas naszemu baronkowi lub dixonowi, bo sie chłopakom zasiedziało w hotelikach:evil_lol: trzymam kciuki za popka.:lol: Quote
Anna_33 Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 A o co chodzi z tymi bebcikowym czarami? bo ja, jak zwykle, nic nie wiem :-))) Quote
ostatniaszansa Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 a moze ktos Zwirka poczarowac? bo tak siedzi i siedzi .../ Agnieszka Quote
Recommended Posts