Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oj, raduje się serce moje, raduje!
Nigdy nie można tracić nadziei...

Wizyta poadopcyjna jest jak najbardziej wskazana - moim zdaniem. Mimo wszystko trzeba "trzymać rękę na pulsie". A potem spać spokojnie.

• Replies 864
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ania i Kajber']Kornel mieszka w miejscowości Lubliniec, między Częstochową a Opolem, Państwo to ludzie młodzi z trójką dzieci, Kornel oczywiście mieszka w domku z ogrodem.
Wypatrzyli Kornela na stronie schroniska i przyjechali po niego- zmarł im prawie identyczny psiak, wziety kilka lat temu jako staruszek z Józefowa.
Niestety wydawali moi koledzy wolontariusze, mnie nie było, bo dzień wcześniej miałam mały wypadek.[/QUOTE]

Nie martw się Aniu, myślę że trafił w dobre ręce.Pokazałam psiaka,gdy ten jak królewicz leżał rozłożony na swojej budce.Sama wiesz jak dostojnie wyglądał w tej pozycji.Państwo byli zachwyceni Kornelkiem,spodobał im się bardzo. Widać, że kochają psiaki.
Zwłaszcza zachowanie pana świadczy, iż uwielbia pieski, najbardziej takie ogromne i kudłate jak Kornel.
Powodzenia Kornelku:lol:

Posted

ale numer...podczytywałam watek Kornelka po cichu, bardzo sie ciesze, ze ma domek :):) tym bardziej, ze jestem z Lublińca i ostatnio podczas pokazu Psów Rasowych i Nierasowych poznałam Państwa osobiście...byli wtedy jeszcze z dwoma psami...na pewną są to ludzie, którzy kochają psiaki - dzieci bardzo fajne, zżyte z psami i mające z Nimi bardzo fajne relacje

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']ale numer...podczytywałam watek Kornelka po cichu, bardzo sie ciesze, ze ma domek :):) tym bardziej, ze jestem z Lublińca i ostatnio podczas pokazu Psów Rasowych i Nierasowych poznałam Państwa osobiście...byli wtedy jeszcze z dwoma psami...na pewną są to ludzie, którzy kochają psiaki - dzieci bardzo fajne, zżyte z psami i mające z Nimi bardzo fajne relacje[/QUOTE]

Podobno ma ktorejś z takich wystaw jeden z Państwa psów ( albo biała Saba, albo ten nieżyjący już z Józefowa) zajął drugie miejsce :-) .

Posted

[quote name='Ania i Kajber']Podobno ma ktorejś z takich wystaw jeden z Państwa psów ( albo biała Saba, albo ten nieżyjący już z Józefowa) zajął drugie miejsce :-) .[/QUOTE]

noo teraz to bylo - byłam szefem jury;):evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Ania i Kajber']To w następnym roku prosimy "po znajomości" o 1-sze miejsce dla Kornelka ;).[/QUOTE]
Pierwsze miejsce Kornel zajmie bez znajomości :lol:.
Bardzo się cieszę z domku dla Kornelka :multi:, takie wieści pozwalają wierzyć, że na każdego z naszych psiaków gdzieś czeka dom.

Posted

[quote name='Ania i Kajber']To w następnym roku prosimy "po znajomości" o 1-sze miejsce dla Kornelka ;).[/QUOTE]Pierwsze miejsce? Kornel jest poza konkurencją:lol:Ja i tak się dziwię że jeszcze nie mamy opłat za oglądanie fotek Kornela:lol: bo to model z najwyższej półki:multi:.Pogłaskania dla psinki prosimy.

Posted

Gdy przeczytalam, ze Kornelek ma dom,o malo nie rozbilam glowy o sufit.:jumpie:
Mowiac szczerze, balam sie, ze go nikt nie wypatrzy i ten przepiekny pies do konca zycia bedzie siedzial w tym schronisku.
Teraz nie dosc, ze znalazl dom, to jeszcze cudowny dom.:loveu:
Powodzenia Kornelku!!:lol:

Posted

Witamy jesteśmy rodziną która zaadoptowała Kornelka.Kolnelek jest bardzo grzeczny i posłuszny, szybko został gospodarzem w naszym domu z Sabą. Gdy otworzy się auto jest pierwszy na siedzeniu obok kierowcy lubi biegać w parze z Sabcią a co do wystawy napewno przyjdziemy. Pozdro dla wszystkich fanów Kornela :bye:

Posted

[quote name='korni&saba']Witamy jesteśmy rodziną która zaadoptowała Kornelka.Kolnelek jest bardzo grzeczny i posłuszny, szybko został gospodarzem w naszym domu z Sabą. Gdy otworzy się auto jest pierwszy na siedzeniu obok kierowcy lubi biegać w parze z Sabcią a co do wystawy napewno przyjdziemy. Pozdro dla wszystkich fanów Kornela :bye:[/QUOTE]

Bardzo serdecznie witamy Panią Ewelinę, Pana Marka i Córeczki.
Dziękujemy za danie Korniemu dobrego domu, mizianki dla niego i Sabci kochanej :-).

Cioteczka Lu_Gosiak, to pierwsze miejsce mamy załatwione, rozumiem ;-) ?

Posted

Witam serdecznie rodzinę Kornelka i Sabci i cieszę się z dobrych wiadomości.A jak układają się relacje pieska z sunią?Polubili się?W jakim stanie jest lub była sierść Kornelka?Chyba sporo pracy przy niej będzie,ale chłopak jest przepiękny.Proszę o wieści i jak się uda to o zdjęcia pięknej pary.Pozdrawiam serdecznie i mizianko dla futrzaczków.

Posted

Niechcemy obcinać tych kołtunów dlatego są wyczesywane został jeszcze tylko brzuszek i łapy, poniewarz z pleców mu bardzo ładnie zeszło. Kornelek jest bardzo aktywny na spacerach:painting:.Z Sabcią dogaduje się bardzo ładnie choć na początku Sabcia była bardzo zazdrosna.Teraz fajnie razem się bawią:multi:

Posted

:lol:Bardzo serdecznie witamy rodzinkę Kornelka!!!:lol:
Dziękujemy za domek dla naszego ulubieńca !
Będziemy wdzięczni za mizianie,głaskanie i inne pieszczoty dla Don Kornela odemnie i od mojej żony:loveu::loveu::loveu: Wieści o psinie super!Oczywiście będziemy wdzięczni za każdy wpis z Własnego domku Kornela a jeśli to możliwe to i jakieś foto:lol:

Posted

Dostałam od Państwa filmik na e-maila, ale nie za bardzo mogę otworzyć i wsyawić- moj komp nie ma odpowiedniego programu do otworzenia i zapisania filmiku, traktuje go jako plik o nieznanym formacie.
Szkoda, bo jesteśmy bardzo ciekawi szaleństw Kornelka i Saby......:lol:.

Może któraś z cioteczek spróbuje, podeślę na maila.....