Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Smyku']No oczywiscie Ty bochaterko , takiej odpowiedzi się naleźało spodziewać .[/QUOTE]
Ty :loveu: już dziś podpadłaś podliczeniem bazarkowym! Może i ja jestem głupia ale nie ślepa. Jak Ci wyszła suma 60zł na Zorana i Niunię w głowę zachodzę. :-o
Seee rób jaja dalej... Szaleńcu Kochany. :loveu: Pszszszegłaś!

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kocie kochany bo mnie znerwujesz .
Jak się mam czuć przy Twoich bezpłatnych tymczasach ?
Cacol , Cześka , Łoker , Pako .
Mam wyliczać ile Ciebie to kosztuje ?
To o czym Ty ze mną kobieto rozmawiasz ?

Posted

[quote name='emilia2280']haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. wygláda lepiej niz Cacek! toz to gremlin (ten zlosliwy typ)- nie pies!

[/QUOTE]

[IMG]http://i.wp.pl/a/f/jpeg/21446/fantastyka_09.jpeg[/IMG]

no no dokłądnie :)

Majuś, czy ty wiesz co się dzieje z Isadorką??? nie widziałam jej ostatnio na dogo :(

Posted

[quote name='Smyku']Kocie kochany bo mnie znerwujesz .
Jak się mam czuć przy Twoich bezpłatnych tymczasach ?
Cacol , Cześka , Łoker , Pako .
Mam wyliczać ile Ciebie to kosztuje ?
To o czym Ty ze mną kobieto rozmawiasz ?[/QUOTE]
Jakie tymczasy? Tylko Cacek i to pytanie, jak długo (= kiedy go wciągnę na stan, żeby nie pchać osobnego wątku). ;-)

Reszta to w pełnym tego słowa znaczeniu moje psy tylko, że chcę się ich pozbyć, bo:
- Po co mi połamana sunia = Czesia?
- Na co starszy, niewyjściowy, agresywny wobec innych Łoker?
(- Pako już jest smutnym wspomnieniem.)

Nie kocham ich, są paskudne, podłowate, nie da się ich wydoić, uskubać z piór. Poza tym jestem przez nie notorycznie zmęczona, a poza tym słono kosztują i nigdy, jak tak dalej pójdzie, nie kupię sobie platynowego pierścionka z ceeerwonym oczkiem, czyli szczyt moich marzeń.

Smyku, one są na wylocie, a Ty mi tu wyskakujesz z szumnym określeniem tymczas. :shake: To są typy dobrych stróżów, idealnie wpasują się w łańcuch więc spoko, spoko, dom się dla niech znajdzie. Jeszcze chwila...

Jutro pozbywam się Miśki tylko znajdę dubeltówę dziadka. Czara się przepełniła. Wczoraj Cacek, a dziś Miśka mnie popieściła. Na szczęście mini draśnięcie. Może i leciwa jest ale głowę ma szybką a zęby na 100% zdrowe. Ośmieliłam się ją podmywać, przemywać i podcinać sierść. Misia miała inny plan więc pokazała mi, gdzie moje miejsce.

Nie zdziwię się, jeśli jutro napadnie mnie gang wiewiórek. :roll:

Tak czy owak nie potrzeba mi żadnej pomocy, stać mnie na śrutę i wodę, zapas leków po terminie ważności tesh mam. :lol:

Posted

Iza, dalej wypisuj o tych tu dubeltowkach, srucie i lekach, a napadnie Cie nie gang, a brygada i nie wiewiorek, a borowikow lub antyterrrrr...:evil_lol:

Posted

[quote name='Mariat']Iza, dalej wypisuj o tych tu dubeltowkach, srucie i lekach, a napadnie Cie nie gang, a brygada i nie wiewiorek, a borowikow lub antyterrrrr...:evil_lol:[/QUOTE]
Przystojne chłopy (na ogół są) więc niech napadają. Specjalnie bronić się przed nimi nie będę. ;-)

Posted

[quote name='majqa']Przystojne chłopy (na ogół są) więc niech napadają. Specjalnie bronić się przed nimi nie będę. ;-)[/QUOTE]

No, nie wiem.
Ci, ktorych widzialam w telewizji,nie wygladali zachecajaco.

Posted

[quote name='Mariat']No, nie wiem.
Ci, ktorych widzialam w telewizji,nie wygladali zachecajaco.[/QUOTE]
Ale na pewno mieli bogate wnętrze... :roflt::roflt::roflt:

Posted

Czesiowy materiał kooopny pobrany na b.parazyt., w tym test na lamblie. Klasycznie się nie udało więc ogłuszyłam tę niewinną istotę patelnią i wyjęłam, co należało pogrzebaczem. Pokaleczenia przypaliłam (widziałam, jak to robią na westernach) więc nie powinno się paprać.

Aha, news. Wczoraj ekhm... Czesia wystartowała z zębami na Manię, w ramach odstraszania ale pierwszy raz było groźnie. Wprowadzone zmiany - [I]Nie, to nie, kuszasz w pojedynkę! [/I]A na podłodze pozostaje wyłącznie kurz i wspomnienia dawnej jej świetności. Biiidna Mania, misek stało do czorta, a ona akurat zapatrzyła się na Czesiową. Inna inszość - przyganiał kocioł garnkowi, Mania obwarkiwała początkowo Cześkę, gdy ta dołączyła do nas, a Czesinka widać pamiętliwa jezddd.

Posted

Poznałam Czesię i jestem pod jej ogromnym wrażeniem, to miła, wrażliwa, nieco jeszcze niepewna i wystraszona sunieczka, ale sądzę, że z czasem nabierze pewności siebie. Jest bardzo łagodna do psów i kotów, uległa, więc spokojnie można ją wprowadzać do stada, bez wiekszych obaw o to, że się w nie nie wpasuje. Jest piękna.

Posted

Boże jedyny, trzymajcie mnie!! Jesooo..Magija, coś Ty im zrobiła :angryy::angryy: Takie łyse są no i jak się kolegom pokażą, no przecież to wstyd w takim wieku łysieć :diabloti:

Posted

[quote name='majqa']Nie dało się inaczej. Łysolek Remiś zachwycony, a Cacowi to lata (z nim by inny numer nie przeszedł).[/QUOTE]
Itam, itam...kaaaamiesz!! :shake: Na pewno się to chłopakom nie podoba i się bidulki wstydzą! :eviltong:

Posted

Żebyś widziała jak teraz golce śmigają. Raczej w to im graj, lepiej się w poślizgi wchodzi, sprawniej się skacze bez futra i szybciej można drasnąć przeciwnika (jak się da dogonić). :-)

Posted

[quote name='Borówka16']Boże jedyny, trzymajcie mnie!! Jesooo..Magija, coś Ty im zrobiła :angryy::angryy: Takie łyse są no i jak się kolegą pokażą, no przecież to wstyd w takim wieku łysieć :diabloti:[/QUOTE]

nie wiem jak pokażą się [I]kolegą[/I] ale kolegom pokazują się bez oporów