majqa Posted May 12, 2011 Author Posted May 12, 2011 [quote name='Smyku']No oczywiscie Ty bochaterko , takiej odpowiedzi się naleźało spodziewać .[/QUOTE] Ty :loveu: już dziś podpadłaś podliczeniem bazarkowym! Może i ja jestem głupia ale nie ślepa. Jak Ci wyszła suma 60zł na Zorana i Niunię w głowę zachodzę. :-o Seee rób jaja dalej... Szaleńcu Kochany. :loveu: Pszszszegłaś! Quote
Smyku Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 O nie , nie , na gremlina i w dodatku złośliwego się nie zgadzam . Moje ukochanie ciocia przytulinka i pociesza . Quote
Smyku Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Kocie kochany bo mnie znerwujesz . Jak się mam czuć przy Twoich bezpłatnych tymczasach ? Cacol , Cześka , Łoker , Pako . Mam wyliczać ile Ciebie to kosztuje ? To o czym Ty ze mną kobieto rozmawiasz ? Quote
Asior Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 [quote name='emilia2280']haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. wygláda lepiej niz Cacek! toz to gremlin (ten zlosliwy typ)- nie pies! [/QUOTE] [IMG]http://i.wp.pl/a/f/jpeg/21446/fantastyka_09.jpeg[/IMG] no no dokłądnie :) Majuś, czy ty wiesz co się dzieje z Isadorką??? nie widziałam jej ostatnio na dogo :( Quote
majqa Posted May 12, 2011 Author Posted May 12, 2011 Migały mi Jej wpisy na wątkach, na których nie bywam ale niestety, nie mam pojęcia. Coś się stało? Quote
majqa Posted May 12, 2011 Author Posted May 12, 2011 [quote name='Smyku']Kocie kochany bo mnie znerwujesz . Jak się mam czuć przy Twoich bezpłatnych tymczasach ? Cacol , Cześka , Łoker , Pako . Mam wyliczać ile Ciebie to kosztuje ? To o czym Ty ze mną kobieto rozmawiasz ?[/QUOTE] Jakie tymczasy? Tylko Cacek i to pytanie, jak długo (= kiedy go wciągnę na stan, żeby nie pchać osobnego wątku). ;-) Reszta to w pełnym tego słowa znaczeniu moje psy tylko, że chcę się ich pozbyć, bo: - Po co mi połamana sunia = Czesia? - Na co starszy, niewyjściowy, agresywny wobec innych Łoker? (- Pako już jest smutnym wspomnieniem.) Nie kocham ich, są paskudne, podłowate, nie da się ich wydoić, uskubać z piór. Poza tym jestem przez nie notorycznie zmęczona, a poza tym słono kosztują i nigdy, jak tak dalej pójdzie, nie kupię sobie platynowego pierścionka z ceeerwonym oczkiem, czyli szczyt moich marzeń. Smyku, one są na wylocie, a Ty mi tu wyskakujesz z szumnym określeniem tymczas. :shake: To są typy dobrych stróżów, idealnie wpasują się w łańcuch więc spoko, spoko, dom się dla niech znajdzie. Jeszcze chwila... Jutro pozbywam się Miśki tylko znajdę dubeltówę dziadka. Czara się przepełniła. Wczoraj Cacek, a dziś Miśka mnie popieściła. Na szczęście mini draśnięcie. Może i leciwa jest ale głowę ma szybką a zęby na 100% zdrowe. Ośmieliłam się ją podmywać, przemywać i podcinać sierść. Misia miała inny plan więc pokazała mi, gdzie moje miejsce. Nie zdziwię się, jeśli jutro napadnie mnie gang wiewiórek. :roll: Tak czy owak nie potrzeba mi żadnej pomocy, stać mnie na śrutę i wodę, zapas leków po terminie ważności tesh mam. :lol: Quote
Marycha35 Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 hi, hi, Izuś na Prezydenta!!!!!!! Za takim bym w ogień polazła:) Quote
Mariat Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Iza, dalej wypisuj o tych tu dubeltowkach, srucie i lekach, a napadnie Cie nie gang, a brygada i nie wiewiorek, a borowikow lub antyterrrrr...:evil_lol: Quote
majqa Posted May 13, 2011 Author Posted May 13, 2011 [quote name='Mariat']Iza, dalej wypisuj o tych tu dubeltowkach, srucie i lekach, a napadnie Cie nie gang, a brygada i nie wiewiorek, a borowikow lub antyterrrrr...:evil_lol:[/QUOTE] Przystojne chłopy (na ogół są) więc niech napadają. Specjalnie bronić się przed nimi nie będę. ;-) Quote
Mariat Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 [quote name='majqa']Przystojne chłopy (na ogół są) więc niech napadają. Specjalnie bronić się przed nimi nie będę. ;-)[/QUOTE] No, nie wiem. Ci, ktorych widzialam w telewizji,nie wygladali zachecajaco. Quote
majqa Posted May 13, 2011 Author Posted May 13, 2011 [quote name='Mariat']No, nie wiem. Ci, ktorych widzialam w telewizji,nie wygladali zachecajaco.[/QUOTE] Ale na pewno mieli bogate wnętrze... :roflt::roflt::roflt: Quote
majqa Posted May 13, 2011 Author Posted May 13, 2011 Czesiowy materiał kooopny pobrany na b.parazyt., w tym test na lamblie. Klasycznie się nie udało więc ogłuszyłam tę niewinną istotę patelnią i wyjęłam, co należało pogrzebaczem. Pokaleczenia przypaliłam (widziałam, jak to robią na westernach) więc nie powinno się paprać. Aha, news. Wczoraj ekhm... Czesia wystartowała z zębami na Manię, w ramach odstraszania ale pierwszy raz było groźnie. Wprowadzone zmiany - [I]Nie, to nie, kuszasz w pojedynkę! [/I]A na podłodze pozostaje wyłącznie kurz i wspomnienia dawnej jej świetności. Biiidna Mania, misek stało do czorta, a ona akurat zapatrzyła się na Czesiową. Inna inszość - przyganiał kocioł garnkowi, Mania obwarkiwała początkowo Cześkę, gdy ta dołączyła do nas, a Czesinka widać pamiętliwa jezddd. Quote
Magija Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Poznałam Czesię i jestem pod jej ogromnym wrażeniem, to miła, wrażliwa, nieco jeszcze niepewna i wystraszona sunieczka, ale sądzę, że z czasem nabierze pewności siebie. Jest bardzo łagodna do psów i kotów, uległa, więc spokojnie można ją wprowadzać do stada, bez wiekszych obaw o to, że się w nie nie wpasuje. Jest piękna. Quote
Borówka16 Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Boże jedyny, trzymajcie mnie!! Jesooo..Magija, coś Ty im zrobiła :angryy::angryy: Takie łyse są no i jak się kolegom pokażą, no przecież to wstyd w takim wieku łysieć :diabloti: Quote
majqa Posted May 15, 2011 Author Posted May 15, 2011 Nie dało się inaczej. Łysolek Remiś zachwycony, a Cacowi to lata (z nim by inny numer nie przeszedł). Quote
Borówka16 Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 [quote name='majqa']Nie dało się inaczej. Łysolek Remiś zachwycony, a Cacowi to lata (z nim by inny numer nie przeszedł).[/QUOTE] Itam, itam...kaaaamiesz!! :shake: Na pewno się to chłopakom nie podoba i się bidulki wstydzą! :eviltong: Quote
majqa Posted May 15, 2011 Author Posted May 15, 2011 Żebyś widziała jak teraz golce śmigają. Raczej w to im graj, lepiej się w poślizgi wchodzi, sprawniej się skacze bez futra i szybciej można drasnąć przeciwnika (jak się da dogonić). :-) Quote
Magija Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 [quote name='Borówka16']Boże jedyny, trzymajcie mnie!! Jesooo..Magija, coś Ty im zrobiła :angryy::angryy: Takie łyse są no i jak się kolegą pokażą, no przecież to wstyd w takim wieku łysieć :diabloti:[/QUOTE] nie wiem jak pokażą się [I]kolegą[/I] ale kolegom pokazują się bez oporów Quote
majqa Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 Odsikane, odkupkane i kimają. U Czesi robali niet więc uff! :-) Quote
Jasza Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Witam się i nadrabiam zaległości. Gang wiewiórek, Ty masz pomysły Majqo.... Quote
majqa Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 To tylko pogoda. Ja śnięta, mama śnięta, "mamowe" ślicznoty i moje tesh śnięte. Buja nami ciśnienie, oj buja. Quote
Marycha35 Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Robali nie ma, można Czesię całować!!!:) Izuś to może dziś na luziku dla odmiany pobrykaj;) Quote
majqa Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 Buszuję w fantach, bazarkach, allegro, w międzyczasie wiszę na żelazku od 7 rano, końca nie widać. :roll: Quote
Recommended Posts