Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

rozumiem, no cóż, 16-tki mają swoje prawa

[quote name='Jasza']Temat kupy przegapiłam, a mogłabym coś dodać od siebie...:placz:
Może nie na temat jeleniej, ani kociej, ale sądząc po papierze toaletowym obok, była to zwykła kupa człowiecza...w środku lasu...i ja jej pierwsza nie zauważyłam...:placz:[/QUOTE]
a ja kiedyś, dostając prawie zawału serca w ostatnim momencie (a paszcza już otwierała się by wchłonąć tegoż precelka) ryknąwszy ile sił w płucach ocaliłam się od męk i tortur wdychania oddechu po ludzkim klocku

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Magija']rozumiem, no cóż, 16-tki mają swoje prawa (...) [/QUOTE]
Magduniu :loveu:, Boże broń swoim wpisem nie chciałam dać Ci do zrozumienia, że jest mi nie po drodze z Waszymi odwiedzinami! :-) A w życiu! :shake:
Moja chałupa stoi łotforem przed Wami! :loveu:
Chciałam tylko wyjaśnić, że MisioCięcioRżnięcie nie wyda. ;-)

Posted

[quote name='Smyku']No w swej łaskawości wyrażam zgodę na Irokeza u mojego ukochania .[/QUOTE]
Dzienks! :-)
Zaraz ruszam po siatkę do grodzenia roślinności, tego, co z niej ocalało...
Dziś walczyłam grabiowo - taczkowo.
Czekam mnie jeszcze reanimacja pościeli męża. Jola postarała się o hokus - pokus z guzikami. Rozmemlane niedobitki sprzątnięte z podłogi.

Posted

Jezu, a co ja taka straszna?
nie no nie jadę bo jak Miśka niedotykalska to po kiego
Remiś i Fira dają radę po moich schodkach zbiegać, to pewnie nas odwiedzą

Iza, Buba też jest Pani Guziczkowa, nawet upolowana przez mnie pościel na express (zamiast guzików) poległa - nie mogła wyrwać guzików to wygryzła dziury
nie chciałybyście widzieć moich kompletów pościelowych
nie mam juz ani jednego, który bym mogła gościom pościelić, wszystkie wyglądają jak sito

Posted

Magija przyjedzie, kiedy się tylko to Magija zamarzy. Ona i Jej Mąż to Cudeńka, b.się cieszę, że mogłam ich poznać. Wystarczy tylko, że znajdą czas, dadzą mi cynk, że mam się Ich spodziewać i już. :-) Są zaproszeni z nożyczkami, maszynkami jak i bez..., wolę chiiiba nawet bardziej "bez", bo "z" oznaczałoby jakiś interesowny/ wykorzystujący Ich mój cel, a tak, miło mi będzie z nimi pobyć, ot tak, po prostu.

Posted

[quote name='majqa']Magija przyjedzie, kiedy się tylko to Magija zamarzy. Ona i Jej Mąż to Cudeńka, b.się cieszę, że mogłam ich poznać. Wystarczy tylko, że znajdą czas, dadzą mi cynk, że mam się Ich spodziewać i już. :-) Są zaproszeni z nożyczkami, maszynkami jak i bez..., wolę chiiiba nawet bardziej "bez", bo "z" oznaczałoby jakiś interesowny/ wykorzystujący Ich mój cel, a tak, miło mi będzie z nimi pobyć, ot tak, po prostu.[/QUOTE]
Majqa i jej Mąż to także cudeńka
a ja zaraz mojemu powiem, ze ktoś się o nim per cudeńko wyraża, to on się Iza zapakuje w autko od razu i pojedzie do Was:D

Posted

Magduś, jak Ci pisałam i na gg, w każdej chwili... Dla mnie nie jesteście, wybacz uproszczenie, gośćmi (gość mi się zawsze z kimś stresującym kojarzy), tylko kimś na kształt bardzo bliskich mi, nie absorbujących sobą domowników. Przy Was czas zwalnia, a rzeczywistość i pięknieje i uśmiecha się. :-)

A propos schodków myśl mi plizzz, kiedy mogę z: Fira, Remiś (te mogą razem), osobno Cacol, osobno wieeelki mój Bork (z nim wolałabym dowolny dzień po 16tej, żeby był przy tym mój Maciek), czyli 4 wyjazdy.

Posted

[quote name='majqa']Magduś, jak Ci pisałam i na gg, w każdej chwili... Dla mnie nie jesteście, wybacz uproszczenie, gośćmi (gość mi się zawsze z kimś stresującym kojarzy), tylko kimś na kształt bardzo bliskich mi, nie absorbujących sobą domowników. Przy Was czas zwalnia, a rzeczywistość i pięknieje i uśmiecha się. :-)

A propos schodków myśl mi plizzz, kiedy mogę z: Fira, Remiś (te mogą razem), osobno Cacol, osobno wieeelki mój Bork (z nim wolałabym dowolny dzień po 16tej, żeby był przy tym mój Maciek), czyli 4 wyjazdy.[/QUOTE]

po 8 mym maja jak Ci wygodniej
ja widzę 3 wyjazdy

normalnie poznam Cacola :multi:

Posted

No widzisz, po wpisie już się jorgnęłam, że i z liczeniem u mnie krucho. Co za tuman ze mnie. :shake:

OK, Magduś, zaklepuj mnie dwukrotnie, dzień po dniu w grafiku na po 8 maja, najlepiej do południa, a kolejno, ten trzeci raz, na po 16tej, byle nie poniedziałek (te Maciek ma najcięższe), dowolny dzień.

Od jutra, ja z kolei, zaczynam znów rżnąć etapami Misię, jeśli mi na to pozwoli. :roll:
Kolejno znów przepatrzę ją a konto łupieżyku, przetłuszczenia i jeśli... znów wtargam na kąpiel na górę do kabiny (ależ, wiecie, jestem szczęśliwa, że w sumie miałam tę awarię łazienkową i pomysł z kabiną zakończył się nie kabiną, a kabińskiem na ze 3 psy naraz).

Posted

Magija żle się wyraziłam .
Boję się tylko irkoeza a zazdroszczę Izie , że ma okazje się z Tobą spotykać ( wyraża się o Tobie w takich super pozytywach , że aż jestem zazdrosna )

Posted

Smyku :loveu:, spoko, spoko, prostować nic nie tsha, bo Magija to Aparatka Pierwszej Wody i dopszsze wiedziałach ło co Ci biega. :eviltong: Termin Irokeza 9.05! :lol: Będzie dobrze, a bida znów odetchnie, bo ma na sobie nie sierść, a pancerz sierści i znów weszła w fazę podkołdernej, przegrzanej nieszczęśliwości.

Posted

[quote name='Jasza']A Cacol też będzie wypiękniony przez magiczną Magija?[/QUOTE]
Jasne! Zaraz dzień później! :-) Trójki nie zabiorę naraz, bo Cacuś poluje na Remka ze wzajemnością więc miałabym siwy dym w aucie, a potem kierunek nie Magija a wet chirurg.

Posted

[quote name='Jasza']Cecek chyba pierwszy raz bedzie miał fryzurę robioną, co nie?[/QUOTE]
To raczej więcej niż pewne. Ja tylko się martwię żeby jakieś szopki nie odstawił. ;-)

Posted

Ludkowie podpiszcie się tu bardzo proszę:
[B][URL="http://www.petycje.pl/petycja/6663/petycja_w_sprawie_orzeczenia_bezwzglednej_kary_pozbawienia_wolnozci_.html"][B]http://www.petycje.pl/petycja/6663/petycja_w_sprawie_orzeczenia_bezwzglednej_kary_poz bawienia_wolnozci_.html[/B][/URL][/B]

Posted

[quote name='Isadora7']Jakie one fajne, grzeczne, spokojniutkie i tłuściutkie....[/QUOTE]
Oj tłuściutkie :), ale ja się nie powinnam odzywać, bo Balbinka też pączuszek!

Posted

Dobry wieczór droga amico jak widzę ten bazarek na dług Muszki to aż się na sercu ciepło robi!A ciocine potforrry dobry wieczór i dobrej nocy od "lasku brzozowego"

Posted

[quote name='sylwiaso']Dobry wieczór droga amico jak widzę ten bazarek na dług Muszki to aż się na sercu ciepło robi! (...) [/QUOTE]
Masz na myśli ten z podpisu Amici?

[url]http://www.dogomania.pl/threads/206646-Chcesz-%C5%82adny-tekst-do-og%C5%82oszenia-za-jedyn%C4%99-5z%C5%82-Tylko-do-30.04!!!-Na-d%C5%82ug-Muchy[/url]

Zrobiła go Borówka, do kupna są teksty ogłoszeniowe. Odzew, póki co, a szkoda, żaden.