majqa Posted May 7, 2012 Author Posted May 7, 2012 To był gratis do karmy, a że Mania by się umordowała na amen, a reszta z kolei rozparcelowałaby nogę w trymiga i połykałaby nie gryząc (już ja je znam) to Mania pociumkała ciutkę i noga musiała zniknąć. ;-) Quote
Isadora7 Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 [quote name='majqa']To był gratis do karmy, a że Mania by się umordowała na amen, a reszta z kolei rozparcelowałaby nogę w trymiga i połykałaby nie gryząc (już ja je znam) to Mania pociumkała ciutkę i noga musiała zniknąć. ;-)[/QUOTE] Rozumiem że podstępnie oszukano Manię :) Quote
majqa Posted May 7, 2012 Author Posted May 7, 2012 [quote name='Isadora7']Rozumiem że podstępnie oszukano Manię :)[/QUOTE] No wręcz przeciwnie... nie dała się oszukać więc trzeba było zdobyć się na odwagę, zaryzykować spotkanie z zębami małej piranii :cool1: i... ot tak... po prostu odebrać. Zawód w jej oczkach był straszny. :roll: Pocieszałam ją bezpieczną kosteczką ale marnie mi to szło. Noga to jednak noga. Quote
agaga21 Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 [url]http://img535.imageshack.us/img535/4123/p1140159q.jpg[/url] przecież ta mina mówi: [I]NO CHYBA MI NIE ZABIERZESZ!!!??? [/I]a jednak zabrałaś :( okrutna tyyyy!:diabloti: Quote
majqa Posted May 7, 2012 Author Posted May 7, 2012 Mania nie ma umiaru, niestety. Przynajmniej to, co wtrynia udaje mi się kontrolować. Marzę o przejęciu kontroli nad jej szczekiem. Ostatnio znów ma niezłą fazę. Nieboszczyka by i obudziła i wyprowadziła z równowagi. Najgorzej jest, jak mnie poniesie i jej pogrożę palcem... matko... wtedy to dopiero jest pyskowanie. :shake: A propos szczekania... dziś mama dzwoni do mnie z dołu od siebie, że chyba się jakiś obcy pies do nas dostał, bo coś tubalnie szczeka na dworze i to na pewno żaden z naszych stworów. Aaa to był Cacuś. :evil_lol: Ma skubany wygarnięcie. Mikre ciałko ale głos szokująco donośny. Quote
Smyku Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Łooo , moja ulubiona księżniczka jak ładnie śpiunia z tatuniem . Dobrego dnia Izuś . Macie słońce ? Quote
majqa Posted May 8, 2012 Author Posted May 8, 2012 Dziś się uprzejmie, wreszcie pokazało. :-) Co prawda jest dość chłodno ale już tak optymistycznie, jasno. Hurra! Quote
Smyku Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Mysiek chyba chce buziaka Tobie przesłać bo bardzo mi zagląda przez ramię . Quote
majqa Posted May 8, 2012 Author Posted May 8, 2012 [quote name='Smyku']Mysiek chyba chce buziaka Tobie przesłać bo bardzo mi zagląda przez ramię .[/QUOTE] Oj, to przyjmuję!!!!!!!!! :-) Na pewno o to mu chodzi!!! :-) Quote
Marycha35 Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Izuś, ona jest obłędna!!!!!:crazyeye: ŚLICZNOŚCI! A ogonek ma taki chudzieńki? [IMG]http://img24.imageshack.us/img24/5451/p1140161.jpg[/IMG] Quote
majqa Posted May 9, 2012 Author Posted May 9, 2012 Chiiiba (a może nie :roll:) pisałam o tym, że ten ogonek opitoliłam na max Marysiu i to niestety moje dzieło. Cały był w trudnym do wyobrażenia sobie łupieżu, rankach, pozlepiany brudem ale to jeszcze pikuś... Polcia na niego na okrągło sikała, zwłaszcza wtedy, gdy jedno nie takie w jej mniemaniu słowo wystarczyło, jeden gest itp., by go podwijać i sikać lękowo. W krótkim czasie to nie był ogon tylko śmierdzący, pozlepiany syf. Przecieranie go na mokro nic nie dawało skoro i tak był zraszany cuchnącym (polekowym) moczem. Quote
Marycha35 Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 Hi, Izuś, mus to mus;) Polcia do schrupania i tak!!!! I już nie posikuje ze strachu:):):) Quote
majqa Posted May 10, 2012 Author Posted May 10, 2012 Sprostowanie Marysiu, hihihi... ;-) posikuje ale na dworze (w domu luz no chyba, że wyczai, że coś się kroi do robienia wokół niej ale tu z kolei wpadki są już tylko na stojąco), kiedy biegnie żeby ją zabrać do domu (robi pałączka i...). Dopiero przed nami jest nauka wchodzenia po schodach, bo ona na razie nie bólowo a psychicznie nie ma odwagi wejść. Oswajam ją, póki co, z obróżką. A że do schrupania, bez dwóch zdań. :-) Quote
majqa Posted May 12, 2012 Author Posted May 12, 2012 [CENTER][COLOR=#0000cd][I][B]Marysiu, pięknie Ci dziękuję, że pomyślałaś o moich psiakach... Dziękuję za pomoc im!!! [/B][/I][/COLOR] [IMG]http://img804.imageshack.us/img804/209/marysial.jpg[/IMG] [/CENTER] Quote
Iljova Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 [quote name='Marycha35']Izuś, ona jest obłędna!!!!!:crazyeye: ŚLICZNOŚCI! A ogonek ma taki chudzieńki? [IMG]http://img24.imageshack.us/img24/5451/p1140161.jpg[/IMG][ /QUOTE] Te jej oczy spojrzenie obłędne, niesamowite... Quote
majqa Posted May 12, 2012 Author Posted May 12, 2012 Nom... a jakie wielkie oczęta ma jak wietrzy podstęp lub sobie coś ubzdura do bania się... To są wtedy właściwie nie oczy a oczyska, które podejrzliwie błyskają białkami. :-) Quote
Marycha35 Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 [quote name='majqa'][CENTER][COLOR=#0000cd][I][B]Marysiu, pięknie Ci dziękuję, że pomyślałaś o moich psiakach... Dziękuję za pomoc im!!! [/B][/I][/COLOR] [IMG]http://img804.imageshack.us/img804/209/marysial.jpg[/IMG] [/CENTER] [/QUOTE] Izuś Gałganie Kochany, to ja dziękuję za piękną różę:):):) I nie ma oczywiście o czym mówić!!! A Polcię proszę ukochaj, to taka śliczna szczęściara, wiedziała na kogo poczekać na tej przeklętej drodze....Mocno Cię ściskam i caaałe stadko:) Quote
majqa Posted May 12, 2012 Author Posted May 12, 2012 [quote name='Marycha35'](...) I nie ma oczywiście o czym mówić!!! A Polcię proszę ukochaj (...)[/QUOTE] Wręcz przeciwnie Marysiu, jest, jest o czym... Jestem przeszczęśliwa. :-) Polcia, ma się rozumieć, zostanie od Ciebie ukochana po wielokroć. :-) Jak się kładę obok niej (bo jeszcze "podłoguję") to nim padniemy jeszcze ją kiziam i miziam, tak zasypia. Nie mogę się doczekać, kiedy jej sierść wyrównam i wykąpię (zwłaszcza to ostanie jej ulży, zmyjemy skorupę łupieżu i zabiedzenia, skóra odetchnie). Quote
majqa Posted May 12, 2012 Author Posted May 12, 2012 Aaaa jak już obgadujemy... z nie psiej beczki... ;-) Marysiu, masz fryzurę (ścięcie i uczesanie) moich marzeń. To jest TO w czym jest Ci niesamowicie do twarzy. Tak 3maj i nic nie zmieniaj. Naprawdę mi szczęka opadła. Strzał w 10tkę! :-) Quote
Marycha35 Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 Wtedy to będzie OCZAROWUJĄCA ŚLICZNOŚĆ;) Izuś, tak się cieszę, że jesteś przy niej, stawiasz ją na nogi, pokazujesz, że człek to nie tylko podłość i debilizm w jednym! Dziś w Panoramie mówili o szpadlu, który powiesiła psa za oknem na smyczy, a potem puścił, to było 10 piętro...:( Psiak nie przeżył, ale sąsiedzi nie zostali obojętni, ćwoka Policja zgarnęła, będzie miał sprawę. Quote
Marycha35 Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 [quote name='majqa']Aaaa jak już obgadujemy... z nie psiej beczki... ;-) Marysiu, masz fryzurę (ścięcie i uczesanie) moich marzeń. To jest TO w czym jest Ci niesamowicie do twarzy. Tak 3maj i nic nie zmieniaj. Naprawdę mi szczęka opadła. Strzał w 10tkę! :-)[/QUOTE] Hi, Izuś, bardzo mi miło, dziękuję:) Tak właśnie sobie pomyślałam, że nie ma to jak Rybka, dobre słowo powie, sprawi przyjemność innym, skomplementuje. Dobrze z nami mają;) Quote
Recommended Posts