majqa Posted May 3, 2012 Author Posted May 3, 2012 [quote name='Smyku'](...) Ostatnio to się gardłowała pewnie piątka a nie jedna malutka księżniczka . Zamawiam sobie murmurando na nast. audiencje .[/QUOTE] A tu byś się zdziwiła mocno, bo te zakapiorne dźwięki były Firkowe. :-) Oczywiście, murmurando dla Ciebie rozlegnie się w każdej chwili. :-) [quote name='Smyku'](...) Izuś wypłać Polci dużego buziaka na odwagę jutro .[/QUOTE] Jasne, Kochana i o kciuki proszę też.:-) Quote
Smyku Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Dobrze , że już jesteś , nic głupiego nie zrobiłaś ? Kciuki jutro od 13 zacisnięte . Napisz proszę sms-a jak poszło , jutro wracam po 22 . Zwierzyniec śpi ? Wam też dobrej nocy życzę . Przytulanki . Quote
agaga21 Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 a co ma być o 13 z polcią? jakiś zabieg ma zaplanowany? Quote
majqa Posted May 3, 2012 Author Posted May 3, 2012 Zwierzyniec jeszcze w trakcie odsiku. Światło włączono ale akcja trwa dalej (palił się niedaleko nas dom, stąd te krótkie na szczęście, egipskie ciemności). Quote
Isadora7 Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 [quote name='majqa']Zwierzyniec jeszcze w trakcie odsiku. Światło włączono ale akcja trwa dalej (palił się niedaleko nas dom, stąd te krótkie na szczęście, egipskie ciemności).[/QUOTE] I co jeszcze sikają ??? :lol: Quote
majqa Posted May 3, 2012 Author Posted May 3, 2012 Nie, godzinkę po..., licząc od poprzedniego wpisu było już po sprawie. :-) Teraz słodko kimają. Quote
Isadora7 Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Aaa to tak jak moje tez kimają. To Dobrej Nocy im i Tobie życzę. Quote
majqa Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 To ja się przywitam i rzeknę, że qrczę... leje jak diabli. Quote
Smyku Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 A u nas wyszło słońce . Zaczynam zaciskać łapki , powodzenia . Quote
agaga21 Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 [quote name='agaga21']a co ma być o 13 z polcią? jakiś zabieg ma zaplanowany?[/QUOTE]a ja gdzieś nie doczytałam i nadal nie wiem za co kciuki zaciskać :( ale zaciskam na wszelki wypadek ;) Quote
majqa Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 13.30 - wyjęcie gwoździa i za jednym zamachem, skoro wyniki są dobre (morfo. i biochem.), sterylka (by uniknąć i kolejnego stresowania suni i kolejnego ładowania jej wątroby narkozą do zmetabolizowania). Quote
agaga21 Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 [quote name='majqa']13.30 - wyjęcie gwoździa i za jednym zamachem, skoro wyniki są dobre (morfo. i biochem.), sterylka (by uniknąć i kolejnego stresowania suni i kolejnego ładowania jej wątroby narkozą do zmetabolizowania).[/QUOTE] to jest faktycznie za co trzymać kciuki. będzie dobrze :) :kciuki: Quote
Iljova Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-UkpPwocWESI/T6OwtkJwXtI/AAAAAAAAJT8/SnWz6Vp2US4/s800/129089339-Pi-tek.gif[/IMG] Quote
majqa Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 Uff... Jesteśmy w domku. Wsio poszło zgodnie z planem. Sterylka TAK, zrost JEST (świeżutki, bo świeżutki ale jest, trzeba tylko dalej uważać). Quote
agaga21 Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 [quote name='majqa']Uff... Jesteśmy w domku. Wsio poszło zgodnie z planem. Sterylka TAK, zrost JEST (świeżutki, bo świeżutki ale jest, trzeba tylko dalej uważać).[/QUOTE] to oby się dalej dobrze zrastało i goiło :) Quote
Smyku Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Polunia grzeczna dziewczynka , buziaczki w czółko i uważaj na nóżkę . Quote
majqa Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 Uważamy... i drżymy od ładnych paru tygodni... no i jeszcze to potrwa. Teraz serce mi się kraje, bo Pola głodna jak diabli ale do jutra rana ma zakaz jedzenia. Aktualnie leży (choć już zdrowo urzędowała, piorunem po niej "spłynęła" narkoza) i przebiera łapinkami, Generalnie już ją nosi. :roll: Jak mi Maćka zabraknie od niedzieli dostanę za swoje. No nic, muszę podołać. Dziś w ogóle mamy jakiś Meksyk z pobudzeniem psiarni. Wszystkie zaiwaniają jak nakręcone, raban, tumult i szczekanie, o polowaniu na wyimaginowanych wrogów nie wspomnę. :cool1: Quote
Iljova Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Ciężko Izuniu martwię się o Ciebie szkoda że nie mam jak Ci pomóc :( trochę za daleko .... :( Quote
majqa Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 Dziękuję Kochana za dobre słowo i troskę... :loveu: :loveu: :loveu: Jak mi tu ku radości oka wrzucisz jakiś swój śliczny pomysł przetworzony na obraz, uwierz, od razu się uśmiechnę i będzie mi lepiej. :lol: Quote
Iljova Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Z komórki to niemożliwe ale jak będę mogła usiąść do kompa to coś wymyśle i jak już nie dzisiaj to rano będziesz miała niespodziankę :-) Quote
Iljova Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-fad4AWML0YA/T6R-kcHIS0I/AAAAAAAAJVc/TwuvnJFfYpU/s800/129098042-pOWITANIE-DNIA.gif[/IMG] Quote
sylwiaso Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 To i my życzymy spokojnego weekendu Majciu!!mocno przytulamy wszystkich:iloveyou::buzi: Quote
Smyku Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 (edited) Izuś jak nocka , znowu czuwana ? Polunia bądź grzeczną dziewczynką , nie kombinuj . Edited May 5, 2012 by Smyku Quote
Recommended Posts