Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bleeeeeeeeee :eviltong:
źle trzymaliście kciuki :eviltong:
Frania drugaaaaaaaaaaaa :eviltong:
drugi raz w jej karierze przegrała z tą samą suką :eviltong:
Jutro BRNO :evil_lol:
Idę psy przygotowywać psychicznie buehehehe :)

Posted

panienkabubu napisał(a):
Ale BIS'a Juniora z Polski jeszcze nie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Może jutro się uda w Czechach:evil_lol:

powodzenia w szukaniu BISa Polski w Czechach :evil_lol:
jak znajdziesz to odkupuję Franię:razz::diabloti:

Posted

Hahahaha o tym BISie polskim to miałam na myśli wystawę w Krakowie :evil_lol:
A jutro w Czechach może uda się z pierwszymi lokatami, a nie BISem, buahah :evil_lol:

Ale dzisiejsze niepowodzenie to wszystko przez to, że ring był numeru 13 :p :evil_lol:

Posted

No w końcu mam sekundę, żeby do Was zajrzeć.. Choć jestem przemęczona, wczoraj zrobiłam 900km... Masakra..
Ale.

FRANIA - ocena doskonała, w porównaniu z suką również z klasy młodzieży mała wygrała 1 miejsce i wniosek CAJC! Tym samym zdobyłyśmy duży wniosek do Mł.Ch.Czech! Jeszcze jeden mały z krajówki i mała będzie nową Championką:)

Halszka - ocena doskonała. W konkurencji miała sukę, która dostała ocenę bardzo dobrą i tym samym Halszka zdobyła CAC - czyli duży wniosek do Championatu Czech. Ma już trzy, potrzebny jeszcze jeden duży CAC ale to dopiero w przyszłym roku, bo musi być odstęp jakiś tam.
No i później - w porównaniu z suką z klasy pośredniej - CACIB!!!!!
To już trzeci do Intera - no i czwarty, ostatni, dopiero planowany na przyszły rok:)
Rasę wygrał pies z klasy młodzieży, bo Halszka trochę się ślizgała na mega śliskiej powierzchni i sędzia powiedział, że na BISie to tak nie może wyglądać, ale mnie tylko o ten CACIB chodziło:) i się udało:multi:

Posted

Gratulacje !! dla dziewuch:multi::multi::multi::) już się nie mogę doczekać spotkania z Franią:loveu::loveu:

wy w sobotę jesteście tak? bo ja już nie pamiętam :evil_lol: muszę chyba sobie listę zrobić, kto kiedy jest:diabloti: