betty_labrador Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 panienkabubu napisał(a):W Warszawie jestem tylko z Franią - w sobotę :loveu: wiec pewnie sie spotkamy :cool3: Quote
anetta Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 zdziwisz się, ale wiele z tych samochodów widuję na codzień na ulicach I pewnie wożą psy w tych samochodach :diabloti::cool1: :kciuki: Quote
betty_labrador Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 anetta napisał(a):I pewnie wożą psy w tych samochodach :diabloti::cool1: :kciuki: Anetta tez wystawiasz w wawie piesy? Quote
panienkabubu Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 bleeeeeeeeee :eviltong: źle trzymaliście kciuki :eviltong: Frania drugaaaaaaaaaaaa :eviltong: drugi raz w jej karierze przegrała z tą samą suką :eviltong: Jutro BRNO :evil_lol: Idę psy przygotowywać psychicznie buehehehe :) Quote
eria Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 gdzie nie wejdę tam wszyscy nic innego nie robią tylko kciuki trzymają:evil_lol: Quote
panienkabubu Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 eria napisał(a):gdzie nie wejdę tam wszyscy nic innego nie robią tylko kciuki trzymają:evil_lol: Hahahahaha ale tutaj nieskutecznie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 panienkabubu napisał(a):Hahahahaha ale tutaj nieskutecznie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: przesadzasz :evil_lol: Mł.ch już ma :cool1: Quote
panienkabubu Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 Tinka:) napisał(a):przesadzasz :evil_lol: Mł.ch już ma :cool1: Ale BIS'a Juniora z Polski jeszcze nie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Może jutro się uda w Czechach:evil_lol: Quote
Unbelievable Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 panienkabubu napisał(a):Ale BIS'a Juniora z Polski jeszcze nie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Może jutro się uda w Czechach:evil_lol: powodzenia w szukaniu BISa Polski w Czechach :evil_lol: jak znajdziesz to odkupuję Franię:razz::diabloti: Quote
panienkabubu Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 Hahahaha o tym BISie polskim to miałam na myśli wystawę w Krakowie :evil_lol: A jutro w Czechach może uda się z pierwszymi lokatami, a nie BISem, buahah :evil_lol: Ale dzisiejsze niepowodzenie to wszystko przez to, że ring był numeru 13 :p :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 wierzysz w przesady? :diabloti: poprostu sedzia sie nie znal i tyle :P Quote
panienkabubu Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 No jasne, że tak :evil_lol: E tam, dla mnie to żadna porażka mając tak dobrego psa :p Spadam lulu, jutro Brno i Warszawa :mdleje: Quote
Anka_ZG Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 to zyczymy powodzenia!!! ja bym o tej godzinie nie zasnela;) Quote
panienkabubu Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 No w końcu mam sekundę, żeby do Was zajrzeć.. Choć jestem przemęczona, wczoraj zrobiłam 900km... Masakra.. Ale. FRANIA - ocena doskonała, w porównaniu z suką również z klasy młodzieży mała wygrała 1 miejsce i wniosek CAJC! Tym samym zdobyłyśmy duży wniosek do Mł.Ch.Czech! Jeszcze jeden mały z krajówki i mała będzie nową Championką:) Halszka - ocena doskonała. W konkurencji miała sukę, która dostała ocenę bardzo dobrą i tym samym Halszka zdobyła CAC - czyli duży wniosek do Championatu Czech. Ma już trzy, potrzebny jeszcze jeden duży CAC ale to dopiero w przyszłym roku, bo musi być odstęp jakiś tam. No i później - w porównaniu z suką z klasy pośredniej - CACIB!!!!! To już trzeci do Intera - no i czwarty, ostatni, dopiero planowany na przyszły rok:) Rasę wygrał pies z klasy młodzieży, bo Halszka trochę się ślizgała na mega śliskiej powierzchni i sędzia powiedział, że na BISie to tak nie może wyglądać, ale mnie tylko o ten CACIB chodziło:) i się udało:multi: Quote
katik Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 to gratuluję sukcesów :multi: Teraz to już bedzie "z górki" :lol: Quote
basia bonnie Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Gratulacje!!! i do zobaczenia w Ustroniu :) Quote
anetta Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 betty_labrador napisał(a):Anetta tez wystawiasz w wawie piesy? Nie :eviltong: Brawo dla dziewczyn :multi::multi: Quote
Matusz Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Gratulacje !! dla dziewuch:multi::multi::multi::) już się nie mogę doczekać spotkania z Franią:loveu::loveu: wy w sobotę jesteście tak? bo ja już nie pamiętam :evil_lol: muszę chyba sobie listę zrobić, kto kiedy jest:diabloti: Quote
Doginka Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi: KASIU, MOŻE W USTRONIU SIĘ ODNAJDZIEMY?:cool3::diabloti::evil_lol: Quote
Recommended Posts