Unbelievable Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 panienkabubu napisał(a): Tinka - bo krycie się nie powiodło, to z czego mają być?:evil_lol: łe, bojfrend jakiś niewprawiony pewnie:cool1: Quote
alive Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Może plemieńki za mało ruchliwe? :cool3: Kasiu jesteś moją miss dogomanii :loveu: Quote
panienkabubu Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 alive napisał(a):Może plemieńki za mało ruchliwe? :cool3: Kasiu jesteś moją miss dogomanii :loveu: :roflt::sweetCyb::oops: Quote
moon_light Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 odgrażam się !! że jak nie przestaniesz wstawiać tych pięknych wodnych fot, to Ci przywiozę do tej kałuży figara :diabloti: Quote
panienkabubu Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 :multi: będzie więc ich jeszcze więcej!!!:multi: Quote
moon_light Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 panienkabubu napisał(a)::multi: będzie więc ich jeszcze więcej!!!:multi: Frania, Halaszka, Ben, i Figaro w wodzie= powódź okolicy :evil_lol: ps. coś Ci benio schudł, i jakiś taki smutny :P Quote
panienkabubu Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Zrozum faceta, dwie baby mu cieczkują od 2 tygodni :evil_lol: Dziś zjadł pierwszy posiłek od 1,5 tygodnia :multi: Chyba męka się kończy, oj biedny ten Ben.... Myślicie, że jak go wykastruję, to ten instynkt zniknie? Quote
moon_light Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 panienkabubu napisał(a):Zrozum faceta, dwie baby mu cieczkują od 2 tygodni :evil_lol: Dziś zjadł pierwszy posiłek od 1,5 tygodnia :multi: Chyba męka się kończy, oj biedny ten Ben.... Myślicie, że jak go wykastruję, to ten instynkt zniknie? tak wlasnie myslalam :) hmm..nie wiem czy mu instynkt zniknie, ale Ty będziesz mogła chyba spokojniej spać (bez obawy o dzieci z lewego źrodła;)). No a mi...mi to by było chyba troszkę szkoda obcinać to co najcenniejsze w zyciu kazdego mezciznii :) Quote
panienkabubu Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 moon_light napisał(a):tak wlasnie myslalam :) hmm..nie wiem czy mu instynkt zniknie, ale Ty będziesz mogła chyba spokojniej spać (bez obawy o dzieci z lewego źrodła;)). No a mi...mi to by było chyba troszkę szkoda obcinać to co najcenniejsze w zyciu kazdego mezciznii :) No jak ma mi wyć bez jajek to wolę go z jajkami, przynajmniej to nie chudnie i jest po czym pomiziać :evil_lol::evil_lol: Teraz wygląda jak Johny Bravo - wielki łeb, wielka klata, malutki brzuszek i tylne łapcie :evil_lol: O dzieci z lewego źródła jestem spokojna, suki są izolowane :cool3: A Ben na cieczkę robi :crazyeye: i ucieka :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 Jeszcze wodne fotki, bo muszę je w końcu skończyć dodawać :evil_lol: i zacząć wrzucać nowe, aktualne. Np. z wystaw :cool3: Quote
Tepes Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 No i to się nazywa kompan do wody:D lata za kijamy pływa a nie szpic który nie chce pływać:D Fajnie Frnacy fafle latają:D Quote
Doginka Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Kasiu, poradź mi co mam robić? Nie dostałam potwierdzenia na Beskidzką wystawę i nie wiem co mam robić:shake: Czy jak pojadę bez potwierdzenia, to będzie OK.?Dadzą mi numerki?:razz: Quote
panienkabubu Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 Doginka napisał(a):Kasiu, poradź mi co mam robić? Nie dostałam potwierdzenia na Beskidzką wystawę i nie wiem co mam robić:shake: Czy jak pojadę bez potwierdzenia, to będzie OK.?Dadzą mi numerki?:razz: Jeżeli jesteś w Katalogu zamieszczonym na stronie i masz potwierdzenie zapłaty, to możesz jechać nawet bez potwierdzenia :cool3: Quote
Doginka Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 panienkabubu napisał(a):Jeżeli jesteś w Katalogu zamieszczonym na stronie i masz potwierdzenie zapłaty, to możesz jechać nawet bez potwierdzenia :cool3: JESTEM W KATALOGU:multi: Pierwszy raz nie dostałam potwierdzenia i dlatego nie miałam pojęcia co robić:oops::razz: Quote
Anka_ZG Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 hej:) ale swietne foteczki:) super sobie pieski plywaja:) Quote
infers Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Cześć!!!:loveu: Ale sobie pieski popływały:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts