panienkabubu Posted October 5, 2006 Author Posted October 5, 2006 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: macie na zachętę ;D mały nieśliniący się piesuniek :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted October 5, 2006 Author Posted October 5, 2006 Taniec brzucha :loveu: :loveu: :loveu: Ziewamy...... wiec trzeba uciekac :eviltong: *DOBRANOC* :) No i jeszcze nochalek na dobranoc :) Quote
Teklunia Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 taniec brzusza bardzo namiętny :cool3: głaskać duże śliniące psy lubię, ale mam już jeden pełen etat u Tenka ;) [quote name='panienkabubu'] a ten nonio :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 [quote name='panienkabubu']Taniec brzucha :loveu: :loveu: :loveu: KASIA TY LENIUCHU PASKUDNY!NAWET CI SIE PSA POPIESCIC NIE CHCE :p a co ja mam powiedzieć :cool3: a taniec brzucha masakra :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
panienkabubu Posted October 6, 2006 Author Posted October 6, 2006 Madzia zobacz nawet Ben Cie ładnie prosi, zebys przyszla Go wymiziac (pada Ci do stop:evil_lol: ) i na miły początek dnia Benosławska rozwalająca mina :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: (ciut zamazane;P) Zaraz na uczelnie zmykam, więc paaaaaaaapaaaaaaaaa :) Quote
panienkabubu Posted October 6, 2006 Author Posted October 6, 2006 cos mi sie tu zduplikowało ;D Quote
Teklunia Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 oj, Kasia, odkąd zaczęły się studia Ciebie, Dagi i Madgy w ogóle nie ma... czy Wy nie wiecie że studia to czas największego obcyndalania się w życiu ;) Quote
sota36 Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Czesc Kasiu i Benusiu - pozdrawiamy najbardzoej łobslinionego psa i Jego Pancie!!!! Zagladamy, zagladamy i widzimy fazy psiego przewrotu! Quote
panienkabubu Posted October 7, 2006 Author Posted October 7, 2006 Jolu, ależ to co mówisz, to prawda!:) W piatek byłam na 40 minutowym wykładzie i koniec;) tylko, że dostałam "fuchę" (strona www) i trochę mi to zajęło :) jednak mam mnóstwo zdjęćdo wgrania tu do was, ale ciagle sie cos dzieje..... ;) pozdrawiamy weekendowo! Quote
Teklunia Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 sota36 napisał(a):Kasia - fucha fucha! Ale dawaj foty!!!!a no właśnie! foty!!!:mad: Quote
panienkabubu Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 No juz są, są ;) Cykl: leżymy i się opierdzielamy ;) czasem nam fafle uciekaja;D Quote
Teklunia Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Kacha, masz 100 stronkę :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
panienkabubu Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 Eeeeee, no to trzeba to oblać ;) :drinking::drinking: Quote
anushka Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 odpowiadam na apel: BIORE :lilangel: :lilangel:GO DO SIEBIE :siara: :siara: :eviltong: Quote
anushka Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 no i pękła cfaniara hhahaa...:eviltong: Kasia dawaj go do Szwecji :multi: weź go w środę,pobawimy sie z nim :loveu: :loveu: Quote
alive Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='panienkabubu'] Ben ma powalające fafle!!! :crazyeye: Quote
anushka Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 alive napisał(a):Ben ma powalające fafle!!! :crazyeye: bo Kasia mu na noc ciężarki na fafelki nakłada,coby było bardziej MAXI :lol: :lol: Quote
panienkabubu Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 [quote name='Ania-k']odpowiadam na apel: BIORE :lilangel: :lilangel:GO DO SIEBIE :siara: :siara: :eviltong: Ale jak z nim przyjade, to juz zostaje u Ciebie, ANNO :diabloti: Quote
panienkabubu Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 Mam jeszcze troche zdjec dla was :loveu: :loveu: :loveu: co byscie nie narzekali, ze nie ma :loveu: :loveu: Zdjecie robilam troche nie z tej pozycji co trzeba, ale z mojego punktu widzenia tak wlasnie wyglada pupcia Bena jak siada mi na kolankach :loveu: :loveu: I teraz seria głupich min ;) I z bliska moja mordka kochana :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: I nochalek :loveu: :loveu: Quote
panienkabubu Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 UWAGA KOCHANI!!! Galeria Bena ma już *1*0*0*0* postów :drinking::drinking::multi: :multi: :drinking::drinking: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='Ania-k']odpowiadam na apel: BIORE :lilangel: :lilangel:GO DO SIEBIE :siara: :siara: :eviltong: hhahahahah ania nie jestes swiadoma tego co mowisz :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 mam jeszcze zdjecia :multi: :multi: fafel specjal for Ania-k ;) Lezacy Bernardyn:diabloti: Z łapami jak panienka;D Nie no nic sie nie dzieje.. O ! O ! O! cos sie dzieje! co to? Co to za.. zapaszek? Hmmmmm? Nie no coz to za.. smrodzik? O fu! to czuc wszedzie! O cholewcia, to chyba moje stopy! Dobra, udajmy, ze nic sie nie dzieje! Nuda;) Quote
Teklunia Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 [quote name='panienkabubu'] cześć Kasiu :) na mnie też działa taki fafelek :evil_lol::loveu: Quote
Recommended Posts