panienkabubu Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 Wrzucam kolejne fotki z Łodzi Heezedoorn's Phyleine Halszka Dar Świętego Bernarda FCI Ucieszona ze zwyciestwa :) Quote
panienkabubu Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 Sznupek :cool3: Frania w więzieniu :cool3: I takie cos :cool3: Quote
panienkabubu Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 psy kl otwarta Heezedoorn's PrudHomme suki to chyba mlodziez o ile sie nie myle Quote
marymek Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Halszka się pięknie prezentuje :loveu: Urodzona zwyciężczyni :cool3: Quote
panienkabubu Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 Oj duuuuużo czasu trzeba było, żeby była w takiej formie. Czasu, pracy, spacerów i powrotu do kondycji. Przed szczeniakami wolę nie wspominać co było, ale po nich to dopiero suczysko :loveu: Walki z nadwagą zostały okiełznane, teraz tylko utrzymać tą wagę, trochę podszpicować mięśniami i będzie cacko :loveu: Quote
katik Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Gratulacje :multi: Super sie dziewczyny spisały. :loveu: Quote
panienkabubu Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 katik napisał(a):Gratulacje :multi: Super sie dziewczyny spisały. :loveu: Dziękujemy!!:loveu: A Wam jak poszło w Łodzi?:loveu: W Bytomiu rzecz jasna będziecie? :) Quote
katik Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 nam troche gorzej 2/2. :lol: przegrana mnie nie zmartwiła, ale uzasadnienie sędziny - mam suke bez temperamentu. :evil_lol: Oczywiście będziemy w Bytomiu. :) Quote
panienkabubu Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 e tam nie przejmuj się :evil_lol: A startujecie jeszcze w szczeniaczkach czy już młodzież? Quote
katik Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 jeszcze jeden raz w szczeniakach i od czerwca zaczynamy młodzież. Quote
eria Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 http://i281.photobucket.com/albums/kk228/mylovelyd/812021c4.jpg od razu widac ze sznup 'z tartaku' ,tylko oni takie cuda maja :loveu::loveu::loveu: Quote
infers Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Nie chcą mi się zdjęcia Halszki załadować:placz::placz::shake: Quote
panienkabubu Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 katik napisał(a):jeszcze jeden raz w szczeniakach i od czerwca zaczynamy młodzież. Czyli gdzie debiutujecie w młodzieży? :loveu: eria - wybacz, ale nie spojrzalam na numerek i nie wiem :cool3: Quote
katik Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Kraków albo Racibórz (nie pamiętam która wystawa jest wcześniej). Oczywiście jak dostanę wolne w pracy. ;) Quote
panienkabubu Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 [quote name='Matusz']ja jestem :multi::loveu::multi: mmm jakiś taki ucieszony, rozkochany :razz::razz: :diabloti: Quote
Matusz Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 panienkabubu napisał(a):mmm jakiś taki ucieszony, rozkochany :razz::razz: :diabloti: chciałbym być rozkochany, ale widocznie to nie dla mnie :diabloti::razz::p Quote
KaRa_ Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 panienkabubu napisał(a): W ogóle to KaRa_ zrobiła nam piękne zdjęcia! Zaraz wrzucę, tylko ukradnę z topicu o Łodzi :evil_lol: O tej kradzieży to mi nie mówiłaś:mad:;) Quote
Tepes Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 No cuż dogo nie działało to nie mielismy jak wpaść:D Quote
panienkabubu Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 [quote name='Matusz']chciałbym być rozkochany, ale widocznie to nie dla mnie :diabloti::razz::p :nono: a MY? :evil_lol: [quote name='KaRa_']O tej kradzieży to mi nie mówiłaś:mad:;) Dlatego to kradzież :p [quote name='Acctiually']No cuż dogo nie działało to nie mielismy jak wpaść:D Dogo? Nie działało? Kiedy? Quote
panienkabubu Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 Pamiętacie te dzieciaki? :loveu::loveu::loveu::loveu: Niebawem będą mieć ROK :mdleje: Quote
panienkabubu Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 Golden To nei wiem co to :hmmmm: To tymbardziej :cool3: Quote
Recommended Posts