panienkabubu Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Nowy sposób wystawiania :evil_lol::evil_lol: hahaha Quote
Unbelievable Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 panienkabubu napisał(a):Nowy sposób wystawiania :evil_lol::evil_lol: ty się nie śmiej bo ja ze swoim też tak ostatnio latałam :cool1: tyle, że efekt mniej powalający bo i pies ze 20 razy mniejszy : P Quote
panienkabubu Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Tinka:) napisał(a):ty się nie śmiej bo ja ze swoim też tak ostatnio latałam :cool1: tyle, że efekt mniej powalający bo i pies ze 20 razy mniejszy : P Oj zdarza się no :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: Współczuję panu :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Unbelievable Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 panienkabubu napisał(a):Oj zdarza się no :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: Współczuję panu :eviltong::eviltong::eviltong: ale czemu mnie musi się zdarzać:cool1: :placz::placz: : P Quote
panienkabubu Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Bo nie nauczyłaś psa:eviltong: reszta fotek: pies kl. otwarta i oba psy (ten po lewej zw.rasy) Quote
Unbelievable Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 panienkabubu napisał(a):Bo nie nauczyłaś psa:eviltong: wiec ciekawe, czemu na dwóch wcześniejszych wystawach aniołkiem był :cool1: ja akurat wiem czemu :evil_lol::evil_lol: http://i281.photobucket.com/albums/kk228/mylovelyd/e67be092.jpg jakie one mają nierówne ogony:roll: a z tą panią nawet rozmawiałam kiedyś:razz: Quote
panienkabubu Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Co to znaczy nierówne ogony? :mdleje: Quote
Unbelievable Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 http://i281.photobucket.com/albums/kk228/mylovelyd/e67be092.jpg ten z lewej ma ogon do ziemi, drugi krótszy. Chyba, że się temu drugiemu zawinął. Quote
Tepes Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Ile cudnych benków:loveu: Ten na samej górze ma śmiesznie umaszzcenie na pysku:D Quote
panienkabubu Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Aaaa o to Ci chodzi :) generalnie ogon powinien kończyć się na stawie skokowym :) to długowłose, więc dochodzi jeszcze włos ;) Quote
marymek Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Uff... wreszcie udało mi się wejść na dogo :mdleje: Jeszcze raz GRATULACJE :multi: No to masz na podwórku dwie championki :loveu: http://i281.photobucket.com/albums/kk228/mylovelyd/93f1d4c2.jpg To jest Prudhome z Holandii czy się mylę? :hmmmm: Quote
Anka_ZG Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Hej:) jeszcze raz gratulacje sukcesu!!!:) Piekne zdjęcia;) tyle slicznych bernardynków:) Ale chyba trezba się napracować, aby takiego pieska wykąpać, wyczesać, co:) Quote
marymek Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Najwięcej pracy jest z długowłosym. Poza tym od kąpieli i suszenia bardzo bolą plecy. Ale to i tak nic w porównaniu z przygotowaniem do wystawy pudla :p Quote
Dorkaa Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 marymek napisał(a):Ale to i tak nic w porównaniu z przygotowaniem do wystawy pudla :p Sie zgodzę :evil_lol: Quote
marymek Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Hm.. ale w sumie jak ktoś ma do przygotowania 3 czy 4 bernardyny a ktoś tylko jednego pudla, to chyba ten z bombasami ma więcej pracy :p Kasiu, wysłałam Ci PW, jak będziesz miała troszkę czasu to odpisz ;-) Quote
panienkabubu Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Anka_ZG napisał(a):Hej:) jeszcze raz gratulacje sukcesu!!!:) Piekne zdjęcia;) tyle slicznych bernardynków:) Ale chyba trezba się napracować, aby takiego pieska wykąpać, wyczesać, co:) Niestety niektóre bernardyny nie znają wanny przed wystawą :placz: marymek napisał(a):Najwięcej pracy jest z długowłosym. Poza tym od kąpieli i suszenia bardzo bolą plecy. Ale to i tak nic w porównaniu z przygotowaniem do wystawy pudla :p Zwłaszcza mnie! :diabloti: marymek napisał(a):Hm.. ale w sumie jak ktoś ma do przygotowania 3 czy 4 bernardyny a ktoś tylko jednego pudla, to chyba ten z bombasami ma więcej pracy :p Kasiu, wysłałam Ci PW, jak będziesz miała troszkę czasu to odpisz ;-) Zaraz odpiszę i wstawię parę zdjęć z łodzi:) Quote
panienkabubu Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Fotencje Ta suczka była pierwsyz raz w życiu na wystawie i jak zobaczyła aparat, to uciekła hehe, ale udało się cyknąć parę zdjęć :cool3: Ktoś coś mówił o pudlach? :cool3: Quote
Recommended Posts