Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

panienkabubu napisał(a):
Nowy sposób wystawiania :evil_lol::evil_lol:

ty się nie śmiej bo ja ze swoim też tak ostatnio latałam :cool1: tyle, że efekt mniej powalający bo i pies ze 20 razy mniejszy : P

Posted

Tinka:) napisał(a):
ty się nie śmiej bo ja ze swoim też tak ostatnio latałam :cool1: tyle, że efekt mniej powalający bo i pies ze 20 razy mniejszy : P

Oj zdarza się no :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: Współczuję panu :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

Hej:)
jeszcze raz gratulacje sukcesu!!!:)
Piekne zdjęcia;) tyle slicznych bernardynków:) Ale chyba trezba się napracować, aby takiego pieska wykąpać, wyczesać, co:)

Posted

Najwięcej pracy jest z długowłosym. Poza tym od kąpieli i suszenia bardzo bolą plecy. Ale to i tak nic w porównaniu z przygotowaniem do wystawy pudla :p

Posted

Hm.. ale w sumie jak ktoś ma do przygotowania 3 czy 4 bernardyny a ktoś tylko jednego pudla, to chyba ten z bombasami ma więcej pracy :p

Kasiu, wysłałam Ci PW, jak będziesz miała troszkę czasu to odpisz ;-)

Posted

Anka_ZG napisał(a):
Hej:)
jeszcze raz gratulacje sukcesu!!!:)
Piekne zdjęcia;) tyle slicznych bernardynków:) Ale chyba trezba się napracować, aby takiego pieska wykąpać, wyczesać, co:)

Niestety niektóre bernardyny nie znają wanny przed wystawą :placz:

marymek napisał(a):
Najwięcej pracy jest z długowłosym. Poza tym od kąpieli i suszenia bardzo bolą plecy. Ale to i tak nic w porównaniu z przygotowaniem do wystawy pudla :p

Zwłaszcza mnie! :diabloti:

marymek napisał(a):
Hm.. ale w sumie jak ktoś ma do przygotowania 3 czy 4 bernardyny a ktoś tylko jednego pudla, to chyba ten z bombasami ma więcej pracy :p

Kasiu, wysłałam Ci PW, jak będziesz miała troszkę czasu to odpisz ;-)

Zaraz odpiszę i wstawię parę zdjęć z łodzi:)