sota36 Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Wiem:( Martyna chora :( a zdrowko najwazniejsze. Foty z glogowa na stronie mopomanii, ale wiesz...myslalam ze masz moze cos wiecej.... Quote
panienkabubu Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 sota36 napisał(a):Wiem:( Martyna chora :( a zdrowko najwazniejsze. Foty z glogowa na stronie mopomanii, ale wiesz...myslalam ze masz moze cos wiecej.... Niestety nie. Quote
malawaszka Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Kaśka wielkie GRATULACJE!!!!! :laola: wspaniale :loveu::multi::multi::multi: tak trzymać!!! nie ma to jak sukcesy wychodowanego przez siebie psa!!!! :multi: a Frania jest bardzo ładna - ma fajne kąty z tyłu - widziałam wieeele benków z prostymi łapami - nie wiem jak jest we wzorcu, ale taki ładnie kątowany lepiej wygląda :lol: Quote
panienkabubu Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Monisia dzięki śliczne :loveu::loveu::loveu: Wzorzec mówi jedno, ludzie hodują drugie, takie środowisko....... Niestety jest wiele spionizowanych Bernardynów, a wzorzec mówi, by było umiarkowane... Co to znaczy, niech każdy sobie wytłumaczy :evil_lol: Ale fotka ze wzorca jest taka: Quote
apple Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Buhahahahahaha..... słodziakowe :loveu::loveu::loveu: http://i213.photobucket.com/albums/cc210/benulek/t_IMG_0095.jpg Quote
anetta Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Najlepsza Suczka Szczenię Wystawy Trencin 2008!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mdleje: o kurca!! :o Brawo dziołchy!! :klacz: :multi: :cool2: :cunao::popcorn: Wrażenia po wystawie przeczytałam. A to pani sędzina no :evil_lol: Tylko tulić i tulić http://i213.photobucket.com/albums/cc210/benulek/t_IMG_0109.jpg :loveu: Super foty zamku!! Na Starówce coś mało ludków było. Quote
panienkabubu Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 W ogóle w całym Trencinie jest taka cisza i brak ludzi, że myślałam, że oszaleję :lol: Dzięki jeszcze raz za gratulacje :loveu: Quote
malawaszka Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 panienkabubu napisał(a):W ogóle w całym Trencinie jest taka cisza i brak ludzi, że myślałam, że oszaleję :lol: to aż bym chciała siętam wybrać na wycieczkę :loveu: ile to km? :razz: Quote
panienkabubu Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 malawaszka napisał(a):to aż bym chciała siętam wybrać na wycieczkę :loveu: ile to km? :razz: hmm.... Jakieś 260 ode mnie spod domu na miejsce wystawy :loveu: Quote
eria Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 wykąpana Frania z czyściutkim karkiem -> :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: foty Frani w łóżeczku z Marcinem -> :loveu::loveu::loveu::loveu: teraz czekam już na wystawowe:evil_lol: Quote
malgooska Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Piękne fotki... Zamek zamkiem ale Frania jest preśliczna:loveu::loveu::loveu: Jestem pewna, że kolejne sukcesy przed Wami :loveu: A to zdjęcie... http://1.1.1.4/bmi/i213.photobucket.com/albums/cc210/benulek/t_IMG_0110.jpg Cudo :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
KaRa_ Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Ja tu po cichu oglądam galerie;)aż postanowiłam się ujawnić:evil_lol: Że bardzo ładnie Frania prezentuje się;) A ile w ogóle Halszka dzieciaków urodziła bo pokazujesz Franie bo u Ciebie no i Piratke;) Quote
panienkabubu Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 eria napisał(a):wykąpana Frania z czyściutkim karkiem -> :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: foty Frani w łóżeczku z Marcinem -> :loveu::loveu::loveu::loveu: teraz czekam już na wystawowe:evil_lol: Będą niebawem :evil_lol: malgooska napisał(a):Piękne fotki... Zamek zamkiem ale Frania jest preśliczna:loveu::loveu::loveu: Jestem pewna, że kolejne sukcesy przed Wami :loveu: A to zdjęcie... http://1.1.1.4/bmi/i213.photobucket.com/albums/cc210/benulek/t_IMG_0110.jpg Cudo :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Czy kolejne sukcesy przed nami, to się okaze :loveu: Mimo wszystko jest najpiękniejsza :loveu: KaRa_ napisał(a):Ja tu po cichu oglądam galerie;)aż postanowiłam się ujawnić:evil_lol: Że bardzo ładnie Frania prezentuje się;) A ile w ogóle Halszka dzieciaków urodziła bo pokazujesz Franie bo u Ciebie no i Piratke;) Witamy :multi: Halszka urodziła 4rkę dzieciaków, 3 suczki, 1 pieska. Piesek mieszka w Finlandii, ze mną została Frania, Piratka była na 3 tygodniowych wakacjach, a foty ostatniej suczki, czyli Groszka, pojawiają się co jakiś czas :loveu: Quote
panienkabubu Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Na razie ostatnia tura :cool3: Quote
eria Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 ah te niufy i sznupy :loveu::loveu::loveu: Quote
Rybka_39 Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 http://i213.photobucket.com/albums/cc210/benulek/t_IMG_0112.jpg mmm rozpływam się!:loveu: A i gratuluje sukcesu!!!:razz: Quote
Doginka Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 jeszcze raz gratuluję Frani sukcesu:loveu::loveu::loveu: Kasiu robisz naprawdę śliczne foty:crazyeye: Czekam na dalszy ciąg - mówis, że na II miejscu sznupek cz-s:multi::multi::multi: - ciekawa jestem z jakiej hodowli:razz: Ps. Czy na moją stronę dodamy miejsce na szczeniaczki??? - co prawda nie mam suczki, ale Gordon już kilka razy był tatusiem, a jutro Rapcio traci prawictwo:multi::loveu::diabloti: Quote
ariss Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 a czy oprócz czarnych olbrzymków znajdą się też średniaczki czarne:eviltong:?? Quote
malgooska Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Szkoda, że to ostatnia tura :placz: Ale u Ciebie i tak długo nie czeka się na zdjęcia wiec jestem spokojna :lol: Nie zaniedbujesz Nas :loveu: Quote
panienkabubu Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Rybka_39 napisał(a):http://i213.photobucket.com/albums/cc210/benulek/t_IMG_0112.jpg mmm rozpływam się!:loveu: A i gratuluje sukcesu!!!:razz: Dzięki:loveu: Doginka napisał(a):jeszcze raz gratuluję Frani sukcesu:loveu::loveu::loveu: Kasiu robisz naprawdę śliczne foty:crazyeye: Czekam na dalszy ciąg - mówis, że na II miejscu sznupek cz-s:multi::multi::multi: - ciekawa jestem z jakiej hodowli:razz: Ps. Czy na moją stronę dodamy miejsce na szczeniaczki??? - co prawda nie mam suczki, ale Gordon już kilka razy był tatusiem, a jutro Rapcio traci prawictwo:multi::loveu::diabloti: Tak, zrobimy taki dział :loveu: A właścicielka tego sznupka to taka chuda Pani blondynka krotko ścięta, a nazywa się chyba Sindelarova Michala gassira napisał(a):a czy oprócz czarnych olbrzymków znajdą się też średniaczki czarne:eviltong:?? niestety nie :shake: Quote
panienkabubu Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 malgooska napisał(a):Szkoda, że to ostatnia tura :placz: Ale u Ciebie i tak długo nie czeka się na zdjęcia wiec jestem spokojna :lol: Nie zaniedbujesz Nas :loveu: ostatnia tura na dzis :loveu::cool3: Quote
panienkabubu Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 i zaraz będą fotki z oceny bernardynów :cool3: Teraz tylko częśc i jak wstanę rano to wrzucę resztę :) Bo w ogóle to byłam dziś z Franią na socjalizacji z pinczerami, bostonem, pomerianami i boksiem :loveu: Fotki potem :cool3: Quote
Recommended Posts