panienkabubu Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 Taka byłam kiedyś malutka - mówi Frania :loveu: I siostra chyba była ode mnie większa :hmmmm: Niech no się zastanowię nad tym :hmmmm: I chyba zawsze darzyłam ją szacunkiem, bo pozwalałam jej pić z miski :cool3: MOJEJ miski :cool3: Quote
panienkabubu Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 Ona tak piła jadła piła jadła, a ja leżałam brzuchem do góry :loveu: Albo bokiem z ciocią :cool3: No, ale nie ukrywam, że ona też była ładna :loveu: Quote
panienkabubu Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 Posiłek: :evil_lol: Zawsze byłam wygodna :evil_lol: Do przesady wygodna :evil_lol: A ona zawsze zgapiała :watpliwy: A potem spałyśmy i odpoczywałyśmy :loveu: Quote
eria Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 ale rozkoszne szczeniorki były:loveu::loveu::loveu: ciekawe jakie będą następne maluchy Hani ;):loveu: Quote
panienkabubu Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 eria napisał(a):ale rozkoszne szczeniorki były:loveu::loveu::loveu: ciekawe jakie będą następne maluchy Hani ;):loveu: SPACZONE :evil_lol::turn-l::turn-l: Quote
sota36 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Kasiu - bardzo mi sie ta " cicata" siostra podoba!!!!! No i Frani piegowaty brzuszek! Quote
panienkabubu Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 sota36 napisał(a):Kasiu - bardzo mi sie ta " cicata" siostra podoba!!!!! No i Frani piegowaty brzuszek! Dzięki, ale nie zmieniaj tematu :cool3: :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Zcesc Lo matko jakie tu fotencje, rozplywam sie, jakie szkraby Quote
marymek Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 http://i213.photobucket.com/albums/cc210/benulek/t_nikon0570.jpg Jaka puchata owieczka :loveu: Więcej, więcej :multi: Quote
panienkabubu Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 stopniowo, stopniowo :cool3: Jutro dam resztę, a po weekendzie będzie nowy powód do wrzucania zdjęć :cool3: Quote
malgooska Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 panienkabubu napisał(a):Tak w ogóle, to Halszka zwariowała :evil_lol: Jest żywa i to do tego stopnia, że codziennie LEŻĘ, bo nie umie na mnie wyhamować :razz: Chyba szczeniaki (tzn. Piratka i Frania) dobrze jej zrobiły na psychikę :evil_lol: W końcu jest znormalniała :evil_lol: A jak mi wczoraj podała łapę to umarłam z wrażenia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I w ogóle to w niedzielę proszę o kciuczki :oops: oczywiście kciuki będę trzymać ;) Jeżeli chodzi o leżenie na ziemi to bardzo dobrze to znam :roll: Przede wszystkim z nauki komendy "DO MNIE"... Jak już bernardyn się rozpędzi to może być ostro:eviltong: No i oczywiście braki w odwiedzinach będę nadrabiać:loveu: Quote
panienkabubu Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 Halszka ostatnio powariowała i na "do mnie" biegnie z takim pędem, że strach się bać :lol: Frania jest uczona od kiedy zaczęła chodzić, także z nią mam najmniej problemów, chociaż dzisiaj wystartowała do sąsiadki, która wskoczyła na płot, jak zobaczyła Franię :diabloti: Za nią wyleciała Halszka i znowu draka :diabloti: Ale udało mi się ją cudem odwołać :evil_lol: Sąsiedzi to mają prze*s*rane ze mną :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nowa stronka to i kilka nowych fotek :cool3: W ogóle, tworzę listę rzeczy, które muszę zabrać na weekend.... i już się boję :roll::evil_lol: One piły nawet z kubka :evil_lol: Quote
anetta Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 To, to, super zdjęcie...aaaaaaaaaaaaa http://i213.photobucket.com/albums/cc210/benulek/t_nikon0763.jpg :mdleje: :klacz: :iloveyou::iloveyou: Kciuki trzymam :lol: Quote
Doginka Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='panienkabubu']I w ogóle to w niedzielę proszę o kciuczki :oops: Nie wiem, co ma być w niedzielę - domyślam się, że wystawa i będę moooocno zaciskać pazury, żeby się Wam powiodło:bigok::bigok: A mała psinka jest wspaniała, a to jest przesłodkie:crazyeye::loveu::loveu::loveu: http://i213.photobucket.com/albums/cc210/benulek/t_nikon0809.jpg Quote
panienkabubu Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 [quote name='anetta']To, to, super zdjęcie...aaaaaaaaaaaaa http://i213.photobucket.com/albums/cc210/benulek/t_nikon0763.jpg :mdleje: :klacz: :iloveyou::iloveyou: Kciuki trzymam :lol: Nie dziekuje :lol: [quote name='Doginka']Nie wiem, co ma być w niedzielę - domyślam się, że wystawa i będę moooocno zaciskać pazury, żeby się Wam powiodło:bigok::bigok: A mała psinka jest wspaniała, a to jest przesłodkie:crazyeye::loveu::loveu::loveu: http://i213.photobucket.com/albums/cc210/benulek/t_nikon0809.jpg Ano wystawa, wystawa :loveu: Szkoda, że Frania nie jest już taka mała :razz: Quote
zuzolandia Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 http://i213.photobucket.com/albums/cc210/benulek/t_nikon0652.jpg hihhiihhi potffforki w stylu drakulito bernardito hihihihihih pozdro Quote
Izabela124. Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Witanko U nas na kciukasy tez mozesz liczyc Quote
sota36 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 No ok! Tez paznikcie z nerw bedziemy gryzc! Quote
panienkabubu Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 Ostatnio z trzech wystaw wróciłysmy na tarczy to pewnie teraz czas na porażkę :evil_lol: Więc na wiele nie liczymy :cool3: plan minimum i tyle :cool3: Fotki chcecie? :cool3: Quote
panienkabubu Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 Czy ja już mówiłam dlaczego Franca ma na imię tak a nie inaczej? :evil_lol: Nie? To może pokażę :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 WALKA I .... tak wyszło na jej :evil_lol: Quote
malgooska Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Co za waleczność :evil_lol: Prawdziwa z niej wojowniczka :eviltong: Ale przez to jest jeszcze wspanialsza :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts