Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A tak w ogóle to czekam na nową zabawkę dla Frani :cool3:
Dzisiaj mama po pracy ma wstąpić do zoologicznego i zakupić:loveu: Tzn. podobno już to zrobiła :evil_lol:
W końcu znalazłam to, czego szukałam i po niskiej cenie! :multi:

Posted

Charakter i ruch, no i za mała główka, ale w jego wieku to raczej normalne :cool3:

Tak, one zawsze gonią się wokół tych cegieł, czy co to tam jest :evil_lol: Najlepsze jak Halszka próbuje wbiec pomiędzy i się blokuje :evil_lol:

Posted

Dziewuchy :loveu:

I zapomniałam dodać :loveu:
Dziewczyny pokochały nową zabawkę:loveu:
Halszka się kładzie i ją maltretuje, no nie ten pies, nie ten sam pies :mdleje::loveu::loveu: taka powinna być zawsze :loveu::loveu::loveu:

Posted

panienkabubu napisał(a):
Resztą zajmę się niebawem, dzisiaj zaczynam naukę do egzaminów, poza tym nie odpisałaś mi na jednego maila :eviltong:

Beę trzymać:bigok: za egzaminy:p a na jaki emilek nie odpisałam?:razz: - miałam ostatni tydzień okropnie męczący i mogłam coś przeoczyć:oops:;)
panienkabubu napisał(a):
To dla tych, którzy znają Halszkę jako "śpiącą przez całe życie" :evil_lol:

http://s270.photobucket.com/albums/jj110/mylovelydreamsbecomeareality/?action=view&current=MVI_0249.flv

Ja pierwszy raz widzę biegająco - Hasające bernardynki:crazyeye::loveu::crazyeye:

A to jest poprostu na medal:loveu::loveu::loveu:

Posted

Jestem dziś już padnięta....... malgooska, zrobie Wam banerek a czemu nie :loveu: ale to jutrooooo i jutro tez wpadnę do erii na filmiki i do Doginki na stronkę, SORY, ale padam ze zmęczenia :cool3:

DoBrAnOc :loveu:

Posted

malgooska napisał(a):
:multi: Ale super :loveu::loveu: Dobranoc :sleep2:

Dzisiaj będzie gotowy :loveu:

pokoik1 napisał(a):
Kasiu dziękujemy za zdjęcia :multi:

A my za mile spędzony czas, niestety prędko on nie nastąpi, chyba dopiero po Rzeszowie :evil_lol:, bo Frania w gonitwach z Halszką i Benem kilka razy przeleciała po błotku i syfik gotowy :evil_lol: Wstydby mi było wpaść do Ciebie do domu z takim psiorem :evil_lol:

Doginka napisał(a):
Kasiu ja też padam na nos - DOBRANOC:bye::hand::bye:

:multi:Gratuluję zdania prawka :multi::multi::multi: