panienkabubu Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 Czesc Wam:) Justine, dzieki za odwiedzinki, napisze cos dluzszego jak juz wroce do kraju, bo tutaj czas mnie nagli, godzina internetu kosztuje 16 zl :crazyeye: :crazyeye: wybaczcie ale jednak da sie bez niego zyc :eviltong: odbije sobie jak wroce, chociaz pierwsze co zrobie to pojade do moich malych skarbow :loveu: :loveu: podobno u nich wszystko super, juz nie moge sie doczekac az je zobacze, moje dwie male ksiezniczki :loveu: ciekawe czy urosly :hmmmm: a ulice sa superowe, np. jest ulica jednokierunkowa, ale nikt tego nie przestrzega :D panowie z pomocy drogowej czy jak ich nazwac, lubia sobie robic poscigi za samochodami ktore staja na zakazach i w ciagu 1,5 minuty docieraja do samochodu i zbieraja go z drogi i wrecz UCIEKAJA z nim do Varny :evil_lol: dlugo by opowiadac :evil_lol: istne szalenstwo:evil_lol: lece daleeeeeeeeeeeeeejjjjjjjj!!!!!!!!! pozdrawiam, wracam we wrzesniu :eviltong: Quote
marymek Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 No to Kasia wakacjuj się póki możesz :D Twoje księżniczki rosna pewnie jak na drożdżach :loveu: Jak wrócisz to ich nie poznasz :cool3: Quote
panienkabubu Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 [quote name='marymek']No to Kasia wakacjuj się póki możesz :D Twoje księżniczki rosna pewnie jak na drożdżach :loveu: Jak wrócisz to ich nie poznasz :cool3:[/quote] i tego sie wlasnie boje :cool3: Quote
zuzolandia Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 echhhhhhhhhh wrocic na wakacje ......... Quote
alive Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Nie spłonęłaś nam Kasiu w dalekiej Bułgarii? :cool3: Quote
panienkabubu Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 Nie spłonęłam :cool3: wróciłam :cool3: JAKIE MOJE PSY SPASIONE :loveu::loveu::loveu: normalnie kluuuuuuuuuuski :loveu: szczeniaki podobno 5 kg przytyły :loveu: o jesu już nie mogę się doczekać aż je zobaczę :cool3: lecę się rozpakować, wieczorem pokażę Wam BUŁGARIĘ :cool3: Quote
marymek Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Kasiaaaa :loveu: A ja jestem ciekawa jednego - jak Czara przyjęła maluchy? Z otwartymi łapkami, czy z dystansem? :p Czekam na fotki maluchów i Bułgarii :multi: Quote
panienkabubu Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 Marysiu, Czara ku mojemu zaskoczeniu zachowała się cudownie :loveu: Opiekuńcza, śledziła szczeniaki krok po kroku :) Napisze pozniej:) Quote
malawaszka Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 oo witaj powakacyjnie Bubu :cool1: w Varnie byłaś???? mmmmhmmmmm lubię takie winko co się Varna nazywa :cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Kasiu, witamy z powrotem! :multi: Czekamy na fotki z wypoczynku i w ogole na fotki benków :loveu: Quote
zuzolandia Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 no i kaj te bulgarskie fotyyyyyyyyyyyy??????????????????????????? witanko !!!!!!!! Quote
furciaczek Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Witamy w kaczogrodzie:loveu: Niemoge sie juz tych fot doczekac:cool3: Quote
marymek Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 ee, dajcie spokój :p Kasia napewno chce sie nacieszyć psiunkami :loveu: ;-) Quote
panienkabubu Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 To tak na zachętę [IMG]http://i201.photobucket.com/albums/aa302/dreamsbecomeareality/t_07-09-0222-19-28_0110.jpg[/IMG] :diabloti: Mam tak zagonione dni ostatnio, że się w głowie nie mieści, jeszcze jutro muszę wykąpać Piratkę, bo jedzie do nowego domu, zająć się Franią i moimi dorosłymi psami, po prostu nie mam czasu na NIC. Zdjęć za dużo na aparacie, nie mieszczą mi się na dysku, muszę zrobić porządek z tym wszystkim. Proszę o cierpliwość, a zostanie nagrodzona :cool3: Quote
furciaczek Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 rozkoszne:loveu: czekam cierpliwie na kolejne foty:) Quote
olcha Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Aaaaa Frania jest piękna :loveu: :loveu: :loveu: i ten wystający golaskowy brzuszek franiowy też :loveu: :loveu: :loveu: Quote
panienkabubu Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 wow! :loveu: cześć Olcha :) ależ ja Cię dawno nie widziałam :cool3: co tam u Was? :) Nie umiem poruszać się po psiakości i rzadko tam bywam :( Uciekam teraz zaktualizować sobie stronę, później zrobię ostatnie zdjęcia Piratce i Halszce wspólnie, później muszę ją wykąpać i jadę do stolicy z nią:) Także mieszkańcy stolicy oraz miast za Wawerem będą mieli okazje ją spotykać, mam nadzieję :loveu::loveu: Och ale mi ich będzie brakowało.. Najbardziej mi smutno, bo Frania zostanie sama:( A Ben nie lubi się z nią bawić :p Bo on się boi :lol: A wczoraj jak Halszka się z nimi bawiła :loveu: normalnie łapami przednimi do przodu heheheh po prostu cudownie :) Będę pisać później, mam nadizeję, że jeszcze dzisiaj zdążę, a jak nie to dopiero jutro :cool3: ciekawi pewnie jesteście Frani i Piratki co :cool3: Quote
marymek Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Piratka jedzie do nowego domu :multi: chociaż smutno bez niej będzie :( Ale mam nadzieje, że właściciele będą regularnie focić małego uparciucha :loveu: Kasiu, a czy piratka bedzie wystawiana? :cool3: Czekam na fotki Piratki, Frani, Halszki, Bena i Bułagarii :p Quote
panienkabubu Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Tego jeszcze nie wiem, czy będzie wystawiana, ale dowiem się dziś :loveu: lece ja kąpać :cool3: Quote
marymek Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Oki, powodzenia (chyba Ci sie przyda :evil_lol:) przy kapaniu Piratki :loveu: :-) Quote
alive Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 O rany ale olbrzymy!!! Nie podmienili Ci ich czasem w trakcie Twojej nieobecnośći? :cool3: [URL]http://i201.photobucket.com/albums/aa302/dreamsbecomeareality/t_07-09-0222-19-28_0110.jpg[/URL] Quote
eria Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 o ja pier**** :crazyeye: :crazyeye: jakie one są WIELKIE!!!!! Quote
olcha Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='panienkabubu']Tego jeszcze nie wiem, czy będzie wystawiana, ale dowiem się dziś :loveu: lece ja kąpać :cool3:[/quote] No to nie wypytałaś??? Quote
Recommended Posts