Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

madzia20sosnowiec napisał(a):
HA ha ha a ja widziałam jak paskudy zaczynają chodzić!!!Mówie wam!!Jaki widok!!Takie małe kluseczki jeszcze tydzien temu były, trzeba było pomagac przy cyckach bo równowagi nie mogły utrzymać a tutaj juz zaczynają śmigać!!:placz: :placz: :placz: :placz:

sie rozkleiłam normalnie :eviltong:

Noooooo zaczynają chodzić :loveu:
wgram zdjecia jak je sciagne z aparatu :p

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oj już widze jak stado bernardynów biega Kasi po domu i taranuje wszystko co stoi na drodze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: toż to jak dinozaury!! :evil_lol: :evil_lol:

fajnie Halszka zareagowała, fajnie :):)

Posted

No na razie tylko pani piratka spaceruje :) Ale tyłek ma za ciężki i jej się chwieje hihihihi....
Ja dziś zabiegana strasznie jestem, kocham takie dni, przynajmniej się nie nudzę, lecę nakarmić szkraby, jejku to już prawie 2 tygodnie jak dzieciuchy się urodziły :loveu:
Jak ja się z nimi rozstanę :(

Posted

panienkabubu napisał(a):
portfel :(
To portfekoddaj mi i będziesz mogła zostawić je sobie wtedy bez problemu ;) Ja chętnie się takim niedobrym portfelem zajmę :evil_lol::eviltong:

Posted

Witamy Cieplutko u Was :)

Zaglądamy do Was pierwszy raz i chyba sie zakochałam w tych małych szakrabach. Saa cudowne :loveu: Wybacz, ale jest troszke stron by byc w temacie :P hihih czego mi sie naprawe nie chce :D Cudowne te Aniołki :*

Pozdrawiamy Cieplutko

Posted

[quote name='Teklunia']To portfekoddaj mi i będziesz mogła zostawić je sobie wtedy bez problemu ;) Ja chętnie się takim niedobrym portfelem zajmę :evil_lol::eviltong:

Kasia, to może zrobimy inaczej, ja portfel zostawię u siebie, a Ty dasz mi tak z dobrego serca 120 000 zł :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='alive']ale już im się kulfoniki wybarwiły :loveu:

nom :loveu: (nie poznałam Cię przez awatarek :cool3: ) i zaczynają mieć pigment wokół pyska co już mniej mi się podoba :mad: Bo co za dużo to nie zdrowo..

[quote name='goldenka245']
Ale mają noski :mdleje: :loveu:

A jak już gonią!:loveu::loveu::evil_lol:

:loveu: :loveu: :loveu:
dzisiaj zaczęła chodzić druga sunia (ta złota), ale że była brudna bo popuściła siczków :roll: to nie obfociłam, ale już jest czystsza, tylko musi wyschnąć, to później porobię zdjęcia jak chodzi.. :loveu:

[quote name='maartucha']Witamy Cieplutko u Was :)

Zaglądamy do Was pierwszy raz i chyba sie zakochałam w tych małych szakrabach. Saa cudowne :loveu: Wybacz, ale jest troszke stron by byc w temacie :P hihih czego mi sie naprawe nie chce :D Cudowne te Aniołki :*

Pozdrawiamy Cieplutko

Witamy serdecznie :)
Rozumiem, że Ci się nie chce, szczerze? Mnie też by się nie chciało :evil_lol: Znalazłabym tylko posty od dnia 15 czy 16 czerwca kiedy to wstawiłam pierwsze szczeniaczki tzn ich zdjęcia i od tamtej chwili bym je dopiero oglądała :evil_lol:

W ogóle to wiem, że ostatnio pokazuję Wamtylko szczeniaki i Ben i Halszka idą że tak powiem w odstawkę jeżeli chodzi o zdjęcia.. Ale wczoraj nie wytrzymałam, jak zobaczyłam Bena, to myślałam, że padnę na ziemię i zacznę płakać ze śmiechu :evil_lol: Może zdjęcie tego nie wykaże, tak jak wyglądało to w rzeczywistości, bo Ben jak zobaczył, że wyciągam aparat to zaraz próbował wstać (miał problemy:evil_lol: )ale no sami spójrzcie.....

Posted

Aha no i to są nasze koleżanki, obsyfione jak nie wiem, w każdym razie mam już ich serdecznie dosyć!:evil_lol:

No i moje dzieciaczki :loveu:

"My Little"

"My Lovely"

"My Beautiful" (chłopiec)

"My Sweet"

No i wspólne :loveu:

Posted

[quote name='panienkabubu']Kasia, to może zrobimy inaczej, ja portfel zostawię u siebie, a Ty dasz mi tak z dobrego serca 120 000 zł :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

nieee...:shake: ta pierwsza wersja bardziej mis ię podobała ;) :evil_lol:

jakie słodziuchne, różowe łapeński ma :loveu: i tak je pięknie ułożył :loveu::loveu::loveu:

Kasia, powąchaj go ode mnie w taką łapkę, dobrze? ;)

Posted

[quote name='Teklunia']
jakie słodziuchne, różowe łapeński ma :loveu: i tak je pięknie ułożył :loveu::loveu::loveu:

to dziewczynka zwana groszkiem :)

Kasia, powąchaj go ode mnie w taką łapkę, dobrze? ;)

nie błagam :roll: taki smrodek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

panienkabubu napisał(a):
to dziewczynka zwana groszkiem :)

wybacz Groszku:modla: jakże mogłąm się tak pomylić... przecież kobiecość aż z ciebie bije! :evil_lol::loveu:

Posted

panienkabubu napisał(a):

nom :loveu: (nie poznałam Cię przez awatarek :cool3: ) i zaczynają mieć pigment wokół pyska co już mniej mi się podoba :mad: Bo co za dużo to nie zdrowo..

może by tak wybielaczem? :diabloti:

Posted

Zapomnieliście o nas? :mad:

tylko nie pytajcie czyje te łapki :evil_lol:

to na pewno nos chłopca :evil_lol:

to groszek :)

to łapka piratki

to Piratka

tu chyba tez :evil_lol:

groszek:)

chyba tez groszek

no i My Lovely :loveu: