panienkabubu Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 madzia20sosnowiec napisał(a):HA ha ha a ja widziałam jak paskudy zaczynają chodzić!!!Mówie wam!!Jaki widok!!Takie małe kluseczki jeszcze tydzien temu były, trzeba było pomagac przy cyckach bo równowagi nie mogły utrzymać a tutaj juz zaczynają śmigać!!:placz: :placz: :placz: :placz: sie rozkleiłam normalnie :eviltong: Noooooo zaczynają chodzić :loveu: wgram zdjecia jak je sciagne z aparatu :p Quote
olcha Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 panienkabubu napisał(a):jak to? :evil_lol: No ta z niby okiem :loveu: Quote
malawaszka Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 jejkuuu :mdleje: dopiero się urodziły a już próbują wstawać???? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: niedługo zaczną ci dom roznosić :evil_lol: cudne są :loveu::loveu::loveu: Quote
eria Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 oj już widze jak stado bernardynów biega Kasi po domu i taranuje wszystko co stoi na drodze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: toż to jak dinozaury!! :evil_lol: :evil_lol: fajnie Halszka zareagowała, fajnie :):) Quote
g_o_n_i_a Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Ale misiacki :loveu: Ale bedzie ubaw jak zaczną dreptać :evil_lol: Quote
olcha Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [quote name='panienkabubu'] :) chodzą..................... TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :klacz: Quote
Teklunia Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [quote name='panienkabubu'] :) chodzą.....................o kurcze!!! :multi: ale zdolniachy :loveu::loveu::loveu: Quote
panienkabubu Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 No na razie tylko pani piratka spaceruje :) Ale tyłek ma za ciężki i jej się chwieje hihihihi.... Ja dziś zabiegana strasznie jestem, kocham takie dni, przynajmniej się nie nudzę, lecę nakarmić szkraby, jejku to już prawie 2 tygodnie jak dzieciuchy się urodziły :loveu: Jak ja się z nimi rozstanę :( Quote
eria Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 a kto Ci broni zostawić wszystkie 4 u siebie ?? :evil_lol: :evil_lol: ale one urocze są :loveu: :loveu: Quote
panienkabubu Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 eria napisał(a):a kto Ci broni zostawić wszystkie 4 u siebie ?? :evil_lol: :evil_lol: ale one urocze są :loveu: :loveu: portfel :( Quote
Teklunia Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 panienkabubu napisał(a):portfel :(To portfekoddaj mi i będziesz mogła zostawić je sobie wtedy bez problemu ;) Ja chętnie się takim niedobrym portfelem zajmę :evil_lol::eviltong: Quote
alive Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 [quote name='g_o_n_i_a'] ale już im się kulfoniki wybarwiły :loveu: Quote
goldenka245 Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Ale mają noski :mdleje: :loveu: A jak już gonią!:loveu::loveu::evil_lol: Quote
maartucha Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Witamy Cieplutko u Was :) Zaglądamy do Was pierwszy raz i chyba sie zakochałam w tych małych szakrabach. Saa cudowne :loveu: Wybacz, ale jest troszke stron by byc w temacie :P hihih czego mi sie naprawe nie chce :D Cudowne te Aniołki :* Pozdrawiamy Cieplutko Quote
panienkabubu Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 [quote name='Teklunia']To portfekoddaj mi i będziesz mogła zostawić je sobie wtedy bez problemu ;) Ja chętnie się takim niedobrym portfelem zajmę :evil_lol::eviltong: Kasia, to może zrobimy inaczej, ja portfel zostawię u siebie, a Ty dasz mi tak z dobrego serca 120 000 zł :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='alive']ale już im się kulfoniki wybarwiły :loveu: nom :loveu: (nie poznałam Cię przez awatarek :cool3: ) i zaczynają mieć pigment wokół pyska co już mniej mi się podoba :mad: Bo co za dużo to nie zdrowo.. [quote name='goldenka245'] Ale mają noski :mdleje: :loveu: A jak już gonią!:loveu::loveu::evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: dzisiaj zaczęła chodzić druga sunia (ta złota), ale że była brudna bo popuściła siczków :roll: to nie obfociłam, ale już jest czystsza, tylko musi wyschnąć, to później porobię zdjęcia jak chodzi.. :loveu: [quote name='maartucha']Witamy Cieplutko u Was :) Zaglądamy do Was pierwszy raz i chyba sie zakochałam w tych małych szakrabach. Saa cudowne :loveu: Wybacz, ale jest troszke stron by byc w temacie :P hihih czego mi sie naprawe nie chce :D Cudowne te Aniołki :* Pozdrawiamy Cieplutko Witamy serdecznie :) Rozumiem, że Ci się nie chce, szczerze? Mnie też by się nie chciało :evil_lol: Znalazłabym tylko posty od dnia 15 czy 16 czerwca kiedy to wstawiłam pierwsze szczeniaczki tzn ich zdjęcia i od tamtej chwili bym je dopiero oglądała :evil_lol: W ogóle to wiem, że ostatnio pokazuję Wamtylko szczeniaki i Ben i Halszka idą że tak powiem w odstawkę jeżeli chodzi o zdjęcia.. Ale wczoraj nie wytrzymałam, jak zobaczyłam Bena, to myślałam, że padnę na ziemię i zacznę płakać ze śmiechu :evil_lol: Może zdjęcie tego nie wykaże, tak jak wyglądało to w rzeczywistości, bo Ben jak zobaczył, że wyciągam aparat to zaraz próbował wstać (miał problemy:evil_lol: )ale no sami spójrzcie..... Quote
panienkabubu Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 Aha no i to są nasze koleżanki, obsyfione jak nie wiem, w każdym razie mam już ich serdecznie dosyć!:evil_lol: No i moje dzieciaczki :loveu: "My Little" "My Lovely" "My Beautiful" (chłopiec) "My Sweet" No i wspólne :loveu: Quote
Teklunia Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 [quote name='panienkabubu']Kasia, to może zrobimy inaczej, ja portfel zostawię u siebie, a Ty dasz mi tak z dobrego serca 120 000 zł :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nieee...:shake: ta pierwsza wersja bardziej mis ię podobała ;) :evil_lol: jakie słodziuchne, różowe łapeński ma :loveu: i tak je pięknie ułożył :loveu::loveu::loveu: Kasia, powąchaj go ode mnie w taką łapkę, dobrze? ;) Quote
panienkabubu Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 [quote name='Teklunia'] jakie słodziuchne, różowe łapeński ma :loveu: i tak je pięknie ułożył :loveu::loveu::loveu: to dziewczynka zwana groszkiem :) Kasia, powąchaj go ode mnie w taką łapkę, dobrze? ;) nie błagam :roll: taki smrodek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Teklunia Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 panienkabubu napisał(a):to dziewczynka zwana groszkiem :) wybacz Groszku:modla: jakże mogłąm się tak pomylić... przecież kobiecość aż z ciebie bije! :evil_lol::loveu: Quote
alive Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 panienkabubu napisał(a): nom :loveu: (nie poznałam Cię przez awatarek :cool3: ) i zaczynają mieć pigment wokół pyska co już mniej mi się podoba :mad: Bo co za dużo to nie zdrowo.. może by tak wybielaczem? :diabloti: Quote
kalina. Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Slooooooodkie kluchy:loveu: . Podoba mi sie najbardziej ta sunia z jedna latka na oku i z brazowa obwodka na drugim:). Quote
panienkabubu Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 Zapomnieliście o nas? :mad: tylko nie pytajcie czyje te łapki :evil_lol: to na pewno nos chłopca :evil_lol: to groszek :) to łapka piratki to Piratka tu chyba tez :evil_lol: groszek:) chyba tez groszek no i My Lovely :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Nowe dostawa fot :evil_lol: Łaa :loveu: :loveu: Jakie nosecki I łaputka w kropecki Śliczne zdjęcia! Quote
Recommended Posts