panienkabubu Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 Aaa i cioteczki - bardzo prosimy o głosowanie na Franciszkę: http://galeria.animalia.pl/galeria.php?id=40447 Trzeba się zalogować i kliknąć po prawej na głosik :loveu: Dziękujemy :cool3: Quote
Rinuś Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='panienkabubu']Podobnie jak u mnie :razz: Frania to na przykład lubi bawić się w konia i pije z pojemników dla nich właśnie przeznaczonych :razz: Suki baaaaaardzo dużo piją (Ben sporadycznie), więc zaopatrzyłam się w większe pojemniczki niż miski, no i takich pojemników to w takie upały conajmniej 6 schodzi :crazyeye: ale potem muszą duuużo sikać :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 A cóż to za pytanie :evil_lol: Taki kaprys:cool3: Quote
betty_labrador Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 czesc nadrobilam galeryjke, sliczne foteczki :loveu: przygoda z jeżem niezła :) i gratuluje nowego nabytku! Quote
Tepes Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Oooo fryzura jest super!!! Bardzo ładnie w niej wyglądasz!:) Quote
panienkabubu Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 [quote name='betty_labrador']czesc nadrobilam galeryjke, sliczne foteczki :loveu: przygoda z jeżem niezła :) i gratuluje nowego nabytku! dziękuję :loveu: [quote name='Acctiually']Oooo fryzura jest super!!! Bardzo ładnie w niej wyglądasz!:) Noooo dzięki :evil_lol: Quote
Matusz Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 gratuluję ja również!! :multi::multi::loveu::loveu::multi::multi: Quote
infers Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Ale ładnie Ci w nowej fryzurze:razz::loveu:. Ben bardzo subtelny chłopak:loveu::evil_lol: Quote
Iza. Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 panienkabubu napisał(a): Odpieranie glutów nigdy nie wychodzi :) Spodnie wystawowe mam na jeden sezon, bo pod koniec roku już zamiast czerni są białe od śliny :) Nic nie działa, a nie daj bóg białe spodnie założyć albo jasną spódnicę, to kaszana jak nie wiem :diabloti: To są toksyczne gluty i koniec kropka :diabloti: (ps. jakiego masz psa, bo chyba przegapiłam?) Uff a już myślałam, że jestem sama w problemach z glutami :evil_lol: Jasne ciuchy to mam zawsze w smugach od łap, dawanie łapy to ulubiona komenda luny :evil_lol: Duże, czarne kundlisko, co niufem miało być, ale nie wyszło :evil_lol: Ślicznie Ci w nowej fryzurze :loveu: Choć ja bym się tak nie ścięła:cool3:, namiętnie od półtora roku próbuje odhodować włosy, żeby takie do pasa były i jakoś nie wychodzi :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 [quote name='Matusz']gratuluję ja również!! :multi::loveu::multi::multi: Pogratulujesz jak zamieszka z nami :loveu: [quote name='infers1995']Ale ładnie Ci w nowej fryzurze:razz::loveu:. Ben bardzo subtelny chłopak:loveu::evil_lol: ślicznie dziękuję :loveu: Ben bardzo subtelny? :crazyeye: Dzisiaj dając im jeść dostalam mini-zawału. Ben jęzor do podłogi, przednie łapy łącznie z podgardlem i faflami CZARNE, ziemia na łapach, wszędzie, nawet na uszach i czubku głowy :crazyeye: Ja nie wiem co on robił :crazyeye: I co zrobił mój najukochańszy pies pod słońcem? Przyszedł i... PRZYTULIŁ SIĘ DO MNIE Z IMPETEM! :crazyeye::crazyeye: Byłam w sukience i moje nogi stały się kolorem... Czarnym:mdleje: Och jak ja kocham mojego Bena :loveu: [quote name='Iza13']Uff a już myślałam, że jestem sama w problemach z glutami :evil_lol: Jasne ciuchy to mam zawsze w smugach od łap, dawanie łapy to ulubiona komenda luny :evil_lol: Duże, czarne kundlisko, co niufem miało być, ale nie wyszło :evil_lol: Ślicznie Ci w nowej fryzurze :loveu: Choć ja bym się tak nie ścięła:cool3:, namiętnie od półtora roku próbuje odhodować włosy, żeby takie do pasa były i jakoś nie wychodzi :evil_lol: Daj spokój! Gluty są nie do ogarnięcia :) Ale jakoś daję radę, już nauczyłam się unikać glutów jak jestem "czysto" ubrana :) I dziwnym trafem moje psy też uwielbiają dawać łapę wtedy kiedy nie potrzeba:mdleje: NAWET Halszka!!! A macie swoją galerię?:) To chętnie obejrzę :loveu: Ja uwielbiam krótkie włosy, właśnie z wanny wyszłam i ich mycie polegało na przejechaniu dłonią po głowie i już jest ok :evil_lol: Jak mi schudnie twarz to zetnę jeszcze krócej :eviltong: Quote
panienkabubu Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 Mam jeszcze kilka zdjęć z Będzina Quote
panienkabubu Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 Ben sierot łobaz z mojego domu :cool3: I inne:cool3: I niespodzianka na wejściu :evil_lol: A tak wyglądałam jeszcze rano :p Quote
Iza. Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='panienkabubu'] Daj spokój! Gluty są nie do ogarnięcia :) Ale jakoś daję radę, już nauczyłam się unikać glutów jak jestem "czysto" ubrana :) I dziwnym trafem moje psy też uwielbiają dawać łapę wtedy kiedy nie potrzeba:mdleje: NAWET Halszka!!! A macie swoją galerię?:) To chętnie obejrzę :loveu: Ja uwielbiam krótkie włosy, właśnie z wanny wyszłam i ich mycie polegało na przejechaniu dłonią po głowie i już jest ok :evil_lol: Jak mi schudnie twarz to zetnę jeszcze krócej :eviltong: Mnie jakoś nie zawsze udaje się uniknąć:evil_lol: Ja wczoraj, jechałam do miasta, i nałożyłam jasną bluzę, oczywiście jak już na podwórko wyszłam to mnie psica poprosiła o rzucenie. Rzuciłam. No i to był mój błąd :evil_lol: Musiałam się isc przebierać, bo taka ładna czarna smuga mi na środku bluzy została:diabloti: Mamy ; ) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=87836&page=250 Krótkie włosy to na pewno wygoda, ale j jednak uwielbiam dłuuuugie :loveu: http://i201.photobucket.com/albums/aa302/dreamsbecomeareality/8a24163d.jpg O takie benki to ja własnie znam ; ) Nigdy krótkowłosego nie widziałam:roll: A jak to u bernardynów jest, którko i długowłose moga się urodzić w jedneym miocie ? Quote
panienkabubu Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 Tak :-) Przy połączeniu dwóch długich, rodzą się same długie, przy połączeniu dwóch krótkich, zazwyczaj same krótkie, przy połąćzeniu długiego i krótkeigo rodzą się i takie i takie, choć to nei jest regułą, bo wiadomo, dlugie są dominujące i może się zdarzyć tak, że na 4 szczeniaki rodzi się jedna krótkowłosa franca, a reszta długa po tatusiu :) Quote
panienkabubu Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :loveu::loveu::loveu: Odwiedziły mnie dzisiaj KONIE :loveu::loveu::loveu: I moja dawna Alba :loveu::loveu::loveu: Mam dużo zdjęć :loveu::loveu: Aż się łezka zakręciła w oku... Szkoda, żę przez kolano nie mogłam nawet sobie usiąść w siodle :shake: Quote
marymek Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 panienkabubu napisał(a):Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :loveu::loveu::loveu: Odwiedziły mnie dzisiaj KONIE :loveu::loveu::loveu: I moja dawna Alba :loveu::loveu::loveu: Mam dużo zdjęć :loveu::loveu: Aż się łezka zakręciła w oku... Szkoda, żę przez kolano nie mogłam nawet sobie usiąść w siodle :shake: Ja Cięęę :loveu: Alba to ta której zdjęcia już tu kiedyś w galerii były? :loveu: Pokaż fotki :multi: Co do fryzurki - krócej już nie mogłaś? :evil_lol: Nie no żartuję, Tobie krótkie włoski pasują :) A co do mieszkania psioków w domu to faktycznie, u Ciebie 3/4 domu to schody :evil_lol: Quote
Tepes Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Jaki sierot przystojny:loveu::D NO no fajne obrazy ale najbardziej podoba mi się pistolecik:D MIałam podobną fryze do Twojej;d Quote
jamnicze Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Fajnie kolorystycznie się dobrali ;) http://i201.photobucket.com/albums/aa302/dreamsbecomeareality/a2d48726.jpg Quote
Recommended Posts