Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='panienkabubu']Podobnie jak u mnie :razz:

Frania to na przykład lubi bawić się w konia i pije z pojemników dla nich właśnie przeznaczonych :razz: Suki baaaaaardzo dużo piją (Ben sporadycznie), więc zaopatrzyłam się w większe pojemniczki niż miski, no i takich pojemników to w takie upały conajmniej 6 schodzi :crazyeye:

ale potem muszą duuużo sikać :evil_lol:

Posted

[quote name='betty_labrador']czesc

nadrobilam galeryjke, sliczne foteczki :loveu: przygoda z jeżem niezła :) i gratuluje nowego nabytku!

dziękuję :loveu:

[quote name='Acctiually']Oooo fryzura jest super!!!
Bardzo ładnie w niej wyglądasz!:)

Noooo dzięki :evil_lol:

Posted

panienkabubu napisał(a):

Odpieranie glutów nigdy nie wychodzi :) Spodnie wystawowe mam na jeden sezon, bo pod koniec roku już zamiast czerni są białe od śliny :) Nic nie działa, a nie daj bóg białe spodnie założyć albo jasną spódnicę, to kaszana jak nie wiem :diabloti: To są toksyczne gluty i koniec kropka :diabloti:
(ps. jakiego masz psa, bo chyba przegapiłam?)

Uff a już myślałam, że jestem sama w problemach z glutami :evil_lol:
Jasne ciuchy to mam zawsze w smugach od łap, dawanie łapy to ulubiona komenda luny :evil_lol:
Duże, czarne kundlisko, co niufem miało być, ale nie wyszło :evil_lol:

Ślicznie Ci w nowej fryzurze :loveu:
Choć ja bym się tak nie ścięła:cool3:, namiętnie od półtora roku próbuje odhodować włosy, żeby takie do pasa były i jakoś nie wychodzi :evil_lol:

Posted

[quote name='Matusz']gratuluję ja również!! :multi::loveu::multi::multi:

Pogratulujesz jak zamieszka z nami :loveu:

[quote name='infers1995']Ale ładnie Ci w nowej fryzurze:razz::loveu:.
Ben bardzo subtelny chłopak:loveu::evil_lol:

ślicznie dziękuję :loveu:
Ben bardzo subtelny? :crazyeye:
Dzisiaj dając im jeść dostalam mini-zawału. Ben jęzor do podłogi, przednie łapy łącznie z podgardlem i faflami CZARNE, ziemia na łapach, wszędzie, nawet na uszach i czubku głowy :crazyeye: Ja nie wiem co on robił :crazyeye:
I co zrobił mój najukochańszy pies pod słońcem?
Przyszedł i... PRZYTULIŁ SIĘ DO MNIE Z IMPETEM! :crazyeye::crazyeye:
Byłam w sukience i moje nogi stały się kolorem... Czarnym:mdleje:
Och jak ja kocham mojego Bena :loveu:

[quote name='Iza13']Uff a już myślałam, że jestem sama w problemach z glutami :evil_lol:
Jasne ciuchy to mam zawsze w smugach od łap, dawanie łapy to ulubiona komenda luny :evil_lol:
Duże, czarne kundlisko, co niufem miało być, ale nie wyszło :evil_lol:

Ślicznie Ci w nowej fryzurze :loveu:
Choć ja bym się tak nie ścięła:cool3:, namiętnie od półtora roku próbuje odhodować włosy, żeby takie do pasa były i jakoś nie wychodzi :evil_lol:

Daj spokój! Gluty są nie do ogarnięcia :) Ale jakoś daję radę, już nauczyłam się unikać glutów jak jestem "czysto" ubrana :)
I dziwnym trafem moje psy też uwielbiają dawać łapę wtedy kiedy nie potrzeba:mdleje: NAWET Halszka!!!

A macie swoją galerię?:) To chętnie obejrzę :loveu:

Ja uwielbiam krótkie włosy, właśnie z wanny wyszłam i ich mycie polegało na przejechaniu dłonią po głowie i już jest ok :evil_lol:
Jak mi schudnie twarz to zetnę jeszcze krócej :eviltong:

Posted

[quote name='panienkabubu']
Daj spokój! Gluty są nie do ogarnięcia :) Ale jakoś daję radę, już nauczyłam się unikać glutów jak jestem "czysto" ubrana :)
I dziwnym trafem moje psy też uwielbiają dawać łapę wtedy kiedy nie potrzeba:mdleje: NAWET Halszka!!!

A macie swoją galerię?:) To chętnie obejrzę :loveu:

Ja uwielbiam krótkie włosy, właśnie z wanny wyszłam i ich mycie polegało na przejechaniu dłonią po głowie i już jest ok :evil_lol:
Jak mi schudnie twarz to zetnę jeszcze krócej :eviltong:

Mnie jakoś nie zawsze udaje się uniknąć:evil_lol:
Ja wczoraj, jechałam do miasta, i nałożyłam jasną bluzę, oczywiście jak już na podwórko wyszłam to mnie psica poprosiła o rzucenie. Rzuciłam. No i to był mój błąd :evil_lol: Musiałam się isc przebierać, bo taka ładna czarna smuga mi na środku bluzy została:diabloti:

Mamy ; )
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=87836&page=250

Krótkie włosy to na pewno wygoda, ale j jednak uwielbiam dłuuuugie :loveu:

http://i201.photobucket.com/albums/aa302/dreamsbecomeareality/8a24163d.jpg
O takie benki to ja własnie znam ; )
Nigdy krótkowłosego nie widziałam:roll:
A jak to u bernardynów jest, którko i długowłose moga się urodzić w jedneym miocie ?

Posted

Tak :-)
Przy połączeniu dwóch długich, rodzą się same długie, przy połączeniu dwóch krótkich, zazwyczaj same krótkie, przy połąćzeniu długiego i krótkeigo rodzą się i takie i takie, choć to nei jest regułą, bo wiadomo, dlugie są dominujące i może się zdarzyć tak, że na 4 szczeniaki rodzi się jedna krótkowłosa franca, a reszta długa po tatusiu :)

Posted

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :loveu::loveu::loveu:

Odwiedziły mnie dzisiaj KONIE :loveu::loveu::loveu: I moja dawna Alba :loveu::loveu::loveu:
Mam dużo zdjęć :loveu::loveu:
Aż się łezka zakręciła w oku... Szkoda, żę przez kolano nie mogłam nawet sobie usiąść w siodle :shake:

Posted

panienkabubu napisał(a):
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :loveu::loveu::loveu:

Odwiedziły mnie dzisiaj KONIE :loveu::loveu::loveu: I moja dawna Alba :loveu::loveu::loveu:
Mam dużo zdjęć :loveu::loveu:
Aż się łezka zakręciła w oku... Szkoda, żę przez kolano nie mogłam nawet sobie usiąść w siodle :shake:

Ja Cięęę :loveu: Alba to ta której zdjęcia już tu kiedyś w galerii były? :loveu:
Pokaż fotki :multi:

Co do fryzurki - krócej już nie mogłaś? :evil_lol: Nie no żartuję, Tobie krótkie włoski pasują :)
A co do mieszkania psioków w domu to faktycznie, u Ciebie 3/4 domu to schody :evil_lol: