panienkabubu Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 BOB Junior u Pana Kota, do którego BARDZO się przekonałam!!! :multi: PRZEMIŁY człowiek, fakt - zwraca uwagę na grzbiet (związany czy nie), ale tak to jestem PRZEMILE zaskoczona!!!!!! Na pewno nie raz jeszcze do niego pojadę :-) Cudowny weekend w Bukowinie i w Zakopanem - świetne ekipa, świetny humor, po prostu jeden z lepszym wypadów :) Najlepsze były pioruny, ale o tym później, teraz mam dużo pracy :cool3: Frania była ROZRYWANA w Zakopanem :loveu: W końcu zobaczyli prawdziwego bernardyna, a nie jakieś podlotki pod Gubałówką:p Quote
aleb Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Gratulacje! A tak wątpiłaś, że coś zdobędziecie ;) Najlepsze były pioruny, ale o tym później, Właśnie, a jaka była pogoda? Quote
Iza. Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [quote name='panienkabubu']BOB Junior Gratuluje :loveu::loveu::loveu: [quote name='panienkabubu'] Frania była ROZRYWANA w Zakopanem :loveu: W końcu zobaczyli prawdziwego bernardyna, a nie jakieś podlotki pod Gubałówką:p A do Białegostoku sie wybieracie może ? :cool3: Tez bym chciała zobaczyć takie prawdziwego bernardyna :loveu::loveu:;) Quote
panienkabubu Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 Dziękuję wszystkim za gratulacje :) Opis sędziego powalił mnie na kolana i jestem BARDZO zadowolona :multi: Pogoda była.. Hm. Pojechaliśmy wczoraj w południe :cool3: Wieczorem w Bukowinie rozszalała się burza, a my, wracając z knajpki.... Poczuliśmy się jak na filmach :evil_lol: Centralnie nad nami połączyły się dwa przepiękne pioruny :evil_lol::evil_lol: Jak gruchnęło to wszyscy się zastanawiali w którą stronę się odbije :evil_lol::evil_lol: Dziewczyny z parasolem zastanawiały się jaki mają jego koniec (metalowy?), ja z Franką myślałam że umrę ze stresu (taki huk, że szok) i kuzyn w ogóle w stresie, bo centralnie nad nim strzeliło :evil_lol::evil_lol: Ubaw po pas. A dzisiaj na wystawie PRZEPIĘKNA pogoda - słońce PARZYŁO!!! :multi::multi: Quote
panienkabubu Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 Frania pod Gubałówką :loveu: A teraz idziemy lulu......... (Frania zaproponowała dzisiaj spacer o 5 rano buahahahahaha i ponownie o 7) Dobranoc :loveu: Quote
Jupi Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Gratuluje:multi: http://i201.photobucket.com/albums/aa302/dreamsbecomeareality/abbe07b9.jpg sama słodycz:loveu:słodkich snów:lol: [SIZE="1"]aprpo snów przypomniało mi się co mi się przed wczoraj sniło ale to juz jutro napisze Quote
Unbelievable Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [quote name='Iza13']A do Białegostoku sie wybieracie może ? :cool3: Tez bym chciała zobaczyć takie prawdziwego bernardyna :loveu::loveu:;) nie jadą :placz: http://i201.photobucket.com/albums/aa302/dreamsbecomeareality/abbe07b9.jpg :loveu::loveu::loveu: Quote
Iza. Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 http://i201.photobucket.com/albums/aa302/dreamsbecomeareality/d7bcec2c.jpg Ależ ona wielka :loveu::loveu: [quote name='Tinka:)']nie jadą :placz: Może ja ich troszkę pomęczymy to jeszcze zmienia zdanie :cool3::diabloti: Quote
Unbelievable Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Iza13 napisał(a): Może ja ich troszkę pomęczymy to jeszcze zmienia zdanie :cool3::diabloti: ale oni w sobotę, a ja nie wiem czy w sobotę będę:razz: Quote
Iza. Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Tinka:) napisał(a):ale oni w sobotę, a ja nie wiem czy w sobotę będę:razz: A czemu miałby Cię nie być ? :cool3: W sumie to ja bedę na pewno w sobotę :eviltong: Quote
Unbelievable Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Iza13 napisał(a):A czemu miałby Cię nie być ? :cool3: W sumie to ja bedę na pewno w sobotę :eviltong: bo my jesteśmy w niedzielę, a nie wiem czy by mnie w oba dni puścili:razz: ja będę w niedzielę:diabloti: Quote
Iza. Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Tinka:) napisał(a):bo my jesteśmy w niedzielę, a nie wiem czy by mnie w oba dni puścili:razz: ja będę w niedzielę:diabloti: Wiem, że jesteście w niedziele, pamiętam:cool3: Sama będziesz? Znaczy się z Gramem na pewno, ale czy z ludziami jakimiś :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Iza13 napisał(a):Wiem, że jesteście w niedziele, pamiętam:cool3: Sama będziesz? Znaczy się z Gramem na pewno, ale czy z ludziami jakimiś :evil_lol: nie mam zielonego pojęcia, wolałabym jechać sama, ale nie wiem czy będą autobusy, no i zależy o której ocena będzie, więc pewnie z tatą i siostrą:razz: Quote
Dozia_13 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Hejj...:* Witamy po długiej przewie... mam nadzieję, że jeszcze nas pamietacie...? :P co u was słychac? Psiaczki zdrowe... jak zawsze piękne... :loveu: :loveu: Quote
panienkabubu Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 [quote name='Jupi']Gratuluje:multi: http://i201.photobucket.com/albums/aa302/dreamsbecomeareality/abbe07b9.jpg sama słodycz:loveu:słodkich snów:lol: aprpo snów przypomniało mi się co mi się przed wczoraj sniło ale to juz jutro napisze Dziękuję Jupi :loveu::multi: Już jutro :loveu: - co Ci się więc śniło?:razz: [quote name='Iza13']http://i201.photobucket.com/albums/aa302/dreamsbecomeareality/d7bcec2c.jpg Ależ ona wielka :loveu::loveu: Może ja ich troszkę pomęczymy to jeszcze zmienia zdanie :cool3::diabloti: Maleństwo takie :loveu: Nie zmienią zdania :) [quote name='Dozia_13']Hejj...:* Witamy po długiej przewie... mam nadzieję, że jeszcze nas pamietacie...? :P co u was słychac? Psiaczki zdrowe... jak zawsze piękne... :loveu: :loveu: Witaj :loveu::loveu: Jasne, że pamietamy :loveu: Psiaki zdrowe, ale cierpią z powodu upałów :shake: Quote
aleb Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Psiaki zdrowe, ale cierpią z powodu upałów :shake: No dokładnie, ale za to dziś pogoda jest w sam raz :) Będziesz w Radomiu? :cool3: Quote
Iza. Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 panienkabubu napisał(a): Maleństwo takie :loveu: Nie zmienią zdania :) Tia:cool3: A tak z ciekawości ile te Twoje wielkopsy ważą ?:p A szkoda : ( Quote
panienkabubu Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 Nieeee :cool3: W sobotę kończę sezon wystawowy lato 2008 :evil_lol: Potem dopiero jesień, czyli połowa września ..... W końcu odpoczynek. Szczerze powiedziawszy już jestem zmęczona tymi wystawami. Od Brna czyli od 28 czerwca co tydzień wystawa... Może zmęczyć troszkę hehe Quote
panienkabubu Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 [quote name='Iza13']Tia:cool3: A tak z ciekawości ile te Twoje wielkopsy ważą ?:p A szkoda : ( Nie znam odpowiedzi na to pytanie :eviltong: Halszka (nareszcie!) 69kg, Frania zapewne ok 61, Ben jak był u weta z tą kulejącą łapą (a to już jakiś czas temu bylo) to ważył 75 kg, ale miał za sobą mega odchudzenie z racji nie jedzenia i cieczek, więc pewnie teraz, jak już przytył, waży ok 78-79kg. Bukowińska Frania W Zakopanem trzeba sie napić, bo upał niesamowity Quote
panienkabubu Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 Góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóry! Jak pies nie ma poduszki, to musi sobie ją zorganizować sam! Quote
panienkabubu Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 Frania w naszym pokoiku :cool3: Wstająca:cool3: LUZARA:evil_lol: Z Kesią na wystawie :) Kesia - Zw. Rasy :klacz: - gratulacje!!!:multi: (to mamusia Nufki, to ona, to ona!!!:multi:) - a Frania BOB Junior :multi: Nowe kolejki na Gubałówce:cool3: Quote
panienkabubu Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 Widok na Zakopane z Gubałówki Kościól na Krupówkach Mówicie, że Frania jest dużym psem? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Się mylicie:cool3: Kościół w Kościelisku (Sanktuarium znaczy się) I domek po drodze do domu :) Ale to jeszcze nei wszystkie zdjecia :) Quote
marymek Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Hej Kasiu :) Gratulacje za Zakopane :multi: Szalejecie :loveu: http://i201.photobucket.com/albums/aa302/dreamsbecomeareality/2ee6f1a9.jpg Moja mała ukochana Franciszka :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts