panienkabubu Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 Właśnie Magda dzwoniła, trochę się martwimy, (ja tutaj bardziej) bo nie wiemy jak sprawdzić mu temperaturę bez termometra:hmmmm: Na dworze jest taki upał w Warszawie, że Magda wyjść z nim nie może, ale Magda mówi, że ma ciepłe łapki i nosek i śpi z otwartymi oczami :hmmmm: Ciągle przy wiatraczku... No już oddycha lepiej, ale dalej nie jest tym Majorem co zawsze. I w każdej chwili może się pogorszyć, także czekamy, no wieczorem mają iść na kontrolę do weta, bo ma wenflonik jeszcze w łapce, którego już podobno próbował zdemontować:cool3: Quote
eria Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 cholera ! wcięło mi Waszą subskrybcję !!! dziwne mi było że tak tu cicho w tym wątku, nie wyskakują mi nowe powiadomienia,a okazuje się że wątek mi się stracił w tajemniczych okolicznościach z subskrybcji !!:angryy: :loveu::loveu:to chyba Krysia: http://i201.photobucket.com/albums/aa302/dreamsbecomeareality/1be14fb6.jpg miód i orzeszki ! tak samo jak Filip :loveu: Quote
panienkabubu Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 to ABSOLUT EXPERT Licence to Win czy jakoś tak :evil_lol: A ja już się martwiłam czemu nas nie odwiedzasz:hmmmm: Idę pofocić trójcę :) Quote
eria Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 panienkabubu napisał(a):to ABSOLUT EXPERT Licence to Win czy jakoś tak :evil_lol: A ja już się martwiłam czemu nas nie odwiedzasz:hmmmm: Idę pofocić trójcę :) tak to właśnie Krysia :loveu::loveu: jesuu teraz poczytałam o Majorze .... nie wychodze już z psami w taką hicę :shake: mimo że Kreon marudzi, ale to sie może źle skończyć :shake: Quote
Unbelievable Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 eria napisał(a): jesuu teraz poczytałam o Majorze .... nie wychodze już z psami w taką hicę :shake: mimo że Kreon marudzi, ale to sie może źle skończyć :shake: buldogi francuskie szybciej się przegrzewają bo mają krótkie pyszczki i inaczej im sie wszystko wentyluje, słabiej... Quote
marymek Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Cześć Kasiu :) Cieszę się że z Majorem już lepiej, oby szybko wrócił do dawnej formy! Te fotki to robione przez Marcina tym pożyczonym nikosiem? :cool3: Ależ cudny Filip :loveu: i Alek, i Pipi :loveu: No i Franca :loveu: Ja zaraz pozmniejszam Wasze zdjęcia i wstawie :) PS: Moge sobie na n-k wrzucić fotkę z Franciszką? Quote
panienkabubu Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 Nie wiem co to jest n-k? Zdjęcia robiłam ja :loveu: Tylko te z finałów i z oceny robił Marcin. eria - ja właśnie puściłam psy na plac, siedzą w cieniu (co zaraz zobaczycie na zdjęciach:cool3:) i na koniec oblałam ze szlaufa a co tam, niech im chłodniej będzie :) W domu jest im jeszcze gorzej :/ Quote
panienkabubu Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 Sierota PAŃCIA COŚ MI WPADŁO DO UCHA!!!!! No zobacz jak wyglądam.... OSZALEJĘ! Quote
panienkabubu Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 drapu drapu drap Benio z Franką I sam Benio :loveu: I cała trójca, od lewej: Ben, Halszka, Frania Quote
Tepes Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Ratować psa coś mu do ucha wlazło:D Ja nie moge Ben te fafle ma boskie:loveu: Quote
marymek Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 http://i201.photobucket.com/albums/aa302/dreamsbecomeareality/e445a3e0.jpg Miodzio :loveu::loveu: http://i201.photobucket.com/albums/aa302/dreamsbecomeareality/a4747fd5.jpg Moja sierotka :loveu: N-k to nasza klasa :eviltong: Quote
Matusz Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 to zdjęcie, zaraz oszaleję boskie !! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :loveu::loveu::loveu: Quote
panienkabubu Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 [quote name='Acctiually']Ratować psa coś mu do ucha wlazło:D Ja nie moge Ben te fafle ma boskie:loveu: Nic jej nie będzie:cool3: [quote name='marymek']http://i201.photobucket.com/albums/aa302/dreamsbecomeareality/e445a3e0.jpg Miodzio :loveu::loveu: http://i201.photobucket.com/albums/aa302/dreamsbecomeareality/a4747fd5.jpg Moja sierotka :loveu: N-k to nasza klasa :eviltong: Aaaaaaaaa:loveu: Jasne - wrzucaj :) [quote name='Matusz']to zdjęcie, zaraz oszaleję boskie !! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: Czystość, która jeszcze była na jej sierści wczoraj, dziś jest już szarą rzeczywistością..... :evil_lol::evil_lol: I znowu w piątek będzie kąpanko :evil_lol: Quote
marymek Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Dzięki :) To teraz moja kolej :loveu: Ringowe wygibasy :evil_lol: Quote
Matusz Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 panienkabubu napisał(a): :loveu::loveu::loveu: Czystość, która jeszcze była na jej sierści wczoraj, dziś jest już szarą rzeczywistością..... :evil_lol::evil_lol: I znowu w piątek będzie kąpanko :evil_lol: takie uroki białego psa:diabloti::eviltong: Quote
marymek Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Ringowych wygibasów ciąg dalszy :cool3: :loveu::loveu::loveu: CDN. Quote
marymek Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 I ostatnia fotka z ringu: :loveu::loveu::loveu: Quote
panienkabubu Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 http://img68.imageshack.us/img68/4800/bedzin5so8.jpg buahahahahah Frania uduszona :evil_lol: Aż jej język wyleciał :evil_lol: Marysiu wyślesz mi oryginały do domowej kolekcji?:) Quote
aleb Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Kasia wielkie gratulacje!!! Nie widziałam was wczoraj... :shake: Quote
malawaszka Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 panienkabubu napisał(a): Przyjdziesz pofocić i na socjalizację? :cool3: noooo :loveu: ale na socjalizację ze mną, nie z moimi psami bo one się nie nadają :roll: GRATULUJE sukcesów w Będzinie :laola: idziecie jak burza :loveu::multi: a jak przeczytałam o Majorze to mało nie zemdlałam - trzymam kciuki za chłopakaQ!!!!!! Quote
panienkabubu Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 aleb - a ja się kręciłam wokół ringu Labradorów :hmmmm: Ale Was nie widziałam :( malawaszka - ja wczoraj pół nocy nie przespałam, łącznie z siostrą, która dziś urlop na żądanie wzięła. Biedny ciągle przy wiatraczku, ale jest lepiej. Tylko siku nie może iść zrobić, bo za ciepło :( Quote
eria Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 a ja nadal nie mam Was w subskrybcji :crazyeye: myślałam że jak coś tu napiszę to automatycznie się wątek doda a tu guzik :crazyeye: Quote
aleb Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Kasia ja byłam w biegu między ringiem labków a ringiem Beagle. Quote
Recommended Posts