panienkabubu Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Ja to chyba zacznę chodzić z aparatem wszędzie :lol: puściłam dzisiaj szczeniaki do Bena na chwil kilka, oczywiście tyłki myślałam, że im odlecą jak zobaczyły Bena, tak merdały ogonami, że się w głowie nie mieści. Ben oczywiście się bał, ale chłopiec był najlepszy, uwiesił się na faflu Bena i wisiał :lol::lol: myślałam, że padnę ze śmiechu :lol: Ale Ben później jak już się rozbrykał, to stało się niebezpiecznie, bo Groszek dostała po głowie z łapska Bena no i musieliśmy zaprzestać imprezy :lol: No i moje brudaski kochane razem z mamusią na niektórych zdjęciach :cool3: Quote
goldenka245 Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 http://i201.photobucket.com/albums/aa302/dreamsbecomeareality/t_07-08-1010-51-19_0070.jpg Kaśka!:mad: :mdleje::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
panienkabubu Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Chłopiec z mamusią gryzą patyka :evil_lol: Frania :loveu: I pamiątka po rozbrykanych szczeniakach i Halszce:evil_lol: Quote
panienkabubu Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 [quote name='goldenka245']http://i201.photobucket.com/albums/aa302/dreamsbecomeareality/t_07-08-1010-51-19_0070.jpg Kaśka!:mad: :mdleje::loveu::loveu::loveu::loveu: no co? :hmmmm: hmmmmmmmmm? :hmmmm: Quote
panienkabubu Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 No i znowu Was nie ma :obrazic: Quote
marymek Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 panienkabubu napisał(a):No i znowu Was nie ma :obrazic: Jesteśmy :cool3: Szczeniory tak wyrosły, że o mamo ... :mdleje: Piękne są :loveu::loveu::loveu: Quote
eria Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Rybka_39 napisał(a):Witam Benka Bernardynka:multi: hehe jak bym była Halszką, Franią,Chłopcem, Groszkiem,Piratką to bym się obraziła :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 heloooo fajowe foteczki :loveu: buziole dla malych :mdleje: bąbli :loveu: :loveu: :loveu: Quote
panienkabubu Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Rybka_39 napisał(a):Witam Benka Bernardynka:multi: o witamy :loveu: koleżanka widzę z okolic :loveu: Swoja droga chyba musze zmienic tytuł galerii :cool3: eria, no nie gadaj???? poważnie???? o mamo :mdleje: jutro będzie oficjalne ważenie i niestety jutro Groszek jedzie do nowego domu :(:(:(:(:(:( malawaszka, wyrosły maluchy coooo???? :loveu::loveu: będziesz wyprowadzać, jak urosną jeszcze? :evil_lol: marymek, hmmmmm :hmmmm: przecież to bernardyny one ZAWSZE rosną :evil_lol: jak nie w górę to na boki :loveu: Quote
panienkabubu Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Wampiry :lol: Moja Frania :loveu: czyż nie jest urocza? :loveu: Quote
goldenka245 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 panienkabubu napisał(a):no co? :hmmmm: hmmmmmmmmm? :hmmmm: Jakie co?:mad: Takie śliczności mi tu pokazujesz:loveu: Quote
eria Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 ja to bym sobie Groszka zostawiła,gdybym miała wybierać :loveu: Kasiu poważnie,Foxi waży 13 kg :p ma wysokie łapki ale jest szczupła:lol: Quote
marymek Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 O mizi mizi :loveu: Ale kluchasy :loveu::loveu::loveu: marymek, hmmmmm :hmmmm: przecież to bernardyny one ZAWSZE rosną :evil_lol: jak nie w górę to na boki :loveu: ano racja, nawet mój jeszcze sobie rośnie :evil_lol: Quote
Rybka_39 Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 :multi::multi:Jakie maluszki:loveu: A swoją drogą z jakiej dzielnicy jestescie?:cool3: Quote
panienkabubu Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 Rybka_39 napisał(a)::multi::multi:Jakie maluszki:loveu: A swoją drogą z jakiej dzielnicy jestescie?:cool3: a z Modrzejowa, a Ty? :cool3: hej goldenka:loveu: Ja dziś z Halszką i szczeniakami w mini depresji :( Groszek pojechała do nowych właścicieli :( To znaczy cieszę się, że ma domek (a to najważniejsze) i że będzie miała towarzystwo dziewczynki 3,5 letniej :) I ma przeuroczych właścicieli, Panią, która będzie wystawiać :loveu::loveu: ale jakoś tak mi smutno, żal, w końcu nie spało się po nocach dla nich, ona pierwsza się urodziła, najmniejsza taka była cudowna kochaniutka... Ulubienica chłopca, chłopiec teraz sam siedzi, nie ma się z kim bawić (Frania gryzie go po uszach, a Piratka za gruba dla niego:evil_lol:)..... I tak sobie tutaj tkwimy sami w piąteczke teraz.... Ben też jakiś przybity..... A jutro kolejnego szczeniaczka przyjdzie mi żegnać, echhh..... ciężki los Hodowcy :( A zdjęcia będą dopiero we wtorek, bo jutro cały dzień spędzam z Panią od Chłopca:loveu: Quote
marymek Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Grosio będzie wystawiany? :loveu: A można wiedzieć czy właścicielka ze śląska bądź okolic? :cool3: Pomiziaj tam chłopca, od jutra (dobrze kumam?) będzie miał towarzystwo do zabaw chyba niezłe :evil_lol: No i wyściskaj ode mnie Piratke, Franie, Halszke i Bena :loveu::loveu::loveu: Quote
panienkabubu Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 eria - a no smutne, niestety :( ale cóż poradzić, takie życie, wszystkich zatrzymać nie mogę.. Rybka, no to nie koniec świata:cool3: u mnie duuuuuży las, więc zapraszam, jak wyjdzie słońce:cool3: marymek, tak, Groszek będzie wystawiana:) no ;) Przynajmniej raz:) Tak powiedziała nowa właścicielka:) Zobaczymy, na razie dziewczynka ma 8 tygodni i musi się zaklimatyzować w nowym domku :) a Państwo mieszkają w góóóórach podkarpacie się kłania :) A chłopiec od wtorku będzie miał nowe towarzystwo, bo jutro jeszcze cały dzień są u mnie :loveu: Groszek dająca buziaka swojemu ukochanemu braciszkowi :(:(:( Quote
marymek Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 http://i201.photobucket.com/albums/aa302/dreamsbecomeareality/t_07-08-1010-58-34_0121.jpg Ale słodkie pożegnanie :-( :loveu: Quote
Recommended Posts