Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja to chyba zacznę chodzić z aparatem wszędzie :lol: puściłam dzisiaj szczeniaki do Bena na chwil kilka, oczywiście tyłki myślałam, że im odlecą jak zobaczyły Bena, tak merdały ogonami, że się w głowie nie mieści. Ben oczywiście się bał, ale chłopiec był najlepszy, uwiesił się na faflu Bena i wisiał :lol::lol: myślałam, że padnę ze śmiechu :lol:
Ale Ben później jak już się rozbrykał, to stało się niebezpiecznie, bo Groszek dostała po głowie z łapska Bena no i musieliśmy zaprzestać imprezy :lol:

No i moje brudaski kochane razem z mamusią na niektórych zdjęciach :cool3:

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rybka_39 napisał(a):
Witam Benka Bernardynka:multi:

hehe jak bym była Halszką, Franią,Chłopcem, Groszkiem,Piratką to bym się obraziła :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Rybka_39 napisał(a):
Witam Benka Bernardynka:multi:

o witamy :loveu: koleżanka widzę z okolic :loveu:

Swoja droga chyba musze zmienic tytuł galerii :cool3:

eria, no nie gadaj???? poważnie???? o mamo :mdleje: jutro będzie oficjalne ważenie i niestety jutro Groszek jedzie do nowego domu :(:(:(:(:(:(

malawaszka, wyrosły maluchy coooo???? :loveu::loveu:
będziesz wyprowadzać, jak urosną jeszcze? :evil_lol:

marymek, hmmmmm :hmmmm: przecież to bernardyny one ZAWSZE rosną :evil_lol: jak nie w górę to na boki :loveu:

Posted

ja to bym sobie Groszka zostawiła,gdybym miała wybierać :loveu:

Kasiu poważnie,Foxi waży 13 kg :p ma wysokie łapki ale jest szczupła:lol:

Posted

O mizi mizi :loveu:
Ale kluchasy :loveu::loveu::loveu:

marymek, hmmmmm :hmmmm: przecież to bernardyny one ZAWSZE rosną :evil_lol: jak nie w górę to na boki :loveu:

ano racja, nawet mój jeszcze sobie rośnie :evil_lol:

Posted

Rybka_39 napisał(a):
:multi::multi:Jakie maluszki:loveu:
A swoją drogą z jakiej dzielnicy jestescie?:cool3:

a z Modrzejowa, a Ty? :cool3:

hej goldenka:loveu:

Ja dziś z Halszką i szczeniakami w mini depresji :( Groszek pojechała do nowych właścicieli :( To znaczy cieszę się, że ma domek (a to najważniejsze) i że będzie miała towarzystwo dziewczynki 3,5 letniej :) I ma przeuroczych właścicieli, Panią, która będzie wystawiać :loveu::loveu:
ale jakoś tak mi smutno, żal, w końcu nie spało się po nocach dla nich, ona pierwsza się urodziła, najmniejsza taka była cudowna kochaniutka... Ulubienica chłopca, chłopiec teraz sam siedzi, nie ma się z kim bawić (Frania gryzie go po uszach, a Piratka za gruba dla niego:evil_lol:)..... I tak sobie tutaj tkwimy sami w piąteczke teraz.... Ben też jakiś przybity..... A jutro kolejnego szczeniaczka przyjdzie mi żegnać, echhh..... ciężki los Hodowcy :(

A zdjęcia będą dopiero we wtorek, bo jutro cały dzień spędzam z Panią od Chłopca:loveu:

Posted

Grosio będzie wystawiany? :loveu:
A można wiedzieć czy właścicielka ze śląska bądź okolic? :cool3:

Pomiziaj tam chłopca, od jutra (dobrze kumam?) będzie miał towarzystwo do zabaw chyba niezłe :evil_lol:
No i wyściskaj ode mnie Piratke, Franie, Halszke i Bena :loveu::loveu::loveu:

Posted

eria - a no smutne, niestety :( ale cóż poradzić, takie życie, wszystkich zatrzymać nie mogę..

Rybka, no to nie koniec świata:cool3: u mnie duuuuuży las, więc zapraszam, jak wyjdzie słońce:cool3:

marymek, tak, Groszek będzie wystawiana:) no ;) Przynajmniej raz:) Tak powiedziała nowa właścicielka:) Zobaczymy, na razie dziewczynka ma 8 tygodni i musi się zaklimatyzować w nowym domku :) a Państwo mieszkają w góóóórach podkarpacie się kłania :)

A chłopiec od wtorku będzie miał nowe towarzystwo, bo jutro jeszcze cały dzień są u mnie :loveu:

Groszek dająca buziaka swojemu ukochanemu braciszkowi :(:(:(