Neris Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Ciotki wrocławskie głosowały na Krakvecie? Jeśli nie, prosimy o głos na MirkęT. Quote
:: FiGa :: Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 A ja będę mieć interes do Ciebie ulv :oops: Quote
ulvhedinn Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Jaki? Może chcesz pieska? :razz: Kotka? Myszkę? Quote
Agnieszka(Visenna) Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Ulv, napisz jak czuje sie maly Ulvik.. lepiej? pojadl troszke?....... Quote
:: FiGa :: Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 [quote name='ulvhedinn']Jaki? Może chcesz pieska? :razz: Kotka? Myszkę?[/QUOTE] Trzeba dom sprawdzić, pomyślałam, że nikt inny lepiej ludzi nie prześwietli :razz: Choć teraz myślę, że lepiej nie, bo nie chcę ich wystraszyć :diabloti: Pogryziesz czy coś :evil_lol: Masz urwanie głowy z psami, ale jesli będziesz miała ochotę na małą wycieczkę poza wrocek na dniach to zapraszam :siara: Quote
pucka69 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Magda? i co? zdążyłaś? odbierz, proooooszęęęęęęęęęęę Quote
ulvhedinn Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Odebrane :oops: sorry, ale szef mi kazał porobić rozliczenia i porządki i za nic nie mogłam zdążyć po pracy :oops: Figa, chętnie, weekend mam wolny, o ile do tego czasu nie zwariuję z nerwów (Luna ma jutro operację amputacji łapki, a Paddy jutro albo pojutrze operację wypadniętego dysku....) :cool1: Quote
justynavege Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 ulv trzymam kciuki mocno zacisniete by jutrzejsza operacja Luny przebiegla dobrze:loveu: Quote
:: FiGa :: Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 [B]ulv[/B] w sob jadę z dwoma psami gdzieś, a dom jadę sprawdzić jutro. A teraz trzymam moooocno kciukasy za maleństwo, jutro będę trzymać ponownie... :calus: Quote
Pesteczka Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Witam, w nawiązaniu do Kropelki chciałem napisać , że Nazywa sie teraz Pestka :) Jest małą psotnicą :) wszystko ją interesuje ;) Dalej siusia w domu bo jeszcze nie ma szczepien ale w nastepnym tygodniu bedzię juz w pelni korzystała z uroków trawki :) Kupilismy jej zabawki dla małych piesków jednak wybrała korek od butelki ktory cały czas jej ucieka i piłeczke dla małych kotków ;d Jak zrzuce zdjecia z telefonu dziewczyny to dołącze je do nowego tematu ;) Pozdrowienia od małej słodkiej łobuziary :diabloti: Pestki :))) Quote
diuna_wro Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Pan Pesteczka i mikroPestka!!!! Witamy:multi::multi::multi: Super, że się odezwałeś. Quote
:: FiGa :: Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Wooowwww, witamy serdecznie właścicieli mikro-psa :loveu: Quote
diuna_wro Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 [B]Ciotki i wujki z Wrocławia[/B] - patrzcie co się utworzyło w strukturach Urzedu Miasta Wrocławia: [URL="http://sites.google.com/site/cenrumprzyjaznychrelacji/"]Centrum Przyjaznych Relacji (Centrum Przyjaznych Relacji "Ludzie-Zwierzęta")[/URL] Poznałam tych ludzi, są bardzo otwarci na pomoc w adopcjach. Nie wiem na jakich zasadach (ogłoszeń na ich stronie?) bo to "przelotna" była znajomość, ale może warto spróbować - nr tel kom.: 601 57 77 54 Quote
BIANKA1 Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 [quote name='diuna_wro'][B]Ciotki i wujki z Wrocławia[/B] - patrzcie co się utworzyło w strukturach Urzedu Miasta Wrocławia: [URL="http://sites.google.com/site/cenrumprzyjaznychrelacji/"]Centrum Przyjaznych Relacji (Centrum Przyjaznych Relacji "Ludzie-Zwierzęta")[/URL] Poznałam tych ludzi, są bardzo otwarci na pomoc w adopcjach. Nie wiem na jakich zasadach (ogłoszeń na ich stronie?) bo to "przelotna" była znajomość, ale może warto spróbować - nr tel kom.: 601 57 77 54[/quote] :crazyeye: a to nowość . Założenia mają ciekawe . Pożyjemy , zobaczymy :cool3: Quote
ulvhedinn Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Koncepcja ciekawa i oby okazała się skuteczna, a jedną z założycieli jest Barbara Borzymowska, psycholog, miłośnikom zwierząt znana chyba głównie z twórczości, to ona napisała m.in. "Modlitwę konia z transportu". "Bożego psa" i "Psie niebo"... ;) Quote
ulvhedinn Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Dobrze ;) On był taki wychudzony, bo złapał do dzioba kawałek plastiku i mu utkwiło, nie mógł jeść- widziałaś miał pod dziobem spuchnięte i czerwone- zaczęła się już infekcja. Po wyciągnięciu, oczyszczeniu i podaniu antybiotyku poprawiło sie od razu, zaczął jeść, dziś już nie było śladu infekcji, a młody doszedł do siebie- wrócił więc na wolność :p Quote
Agnieszka(Visenna) Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Dziękujemy serdecznie za pomoc!!!!!!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
ulvhedinn Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Nie ma mnie na dogo, bo mi ZNÓW padł komp... i nie wiem kiedy i czy wogóle wrócę. Nawet po odzyskaniu komputera. Po prostu mam dość. Quote
Evelin Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Ulv, uszy do góry .... Jak się Kra miewa? Grzeczna jak zwykle? Quote
ulvhedinn Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Ev, tu nie chodzi o uszy. Za dobre chęci, pragnienie pomocy i miłość do psa zostałam oszukana, wykorzystana, opluta, oszkalowana w lecznicy, co skutkuje zepsuciem stosunków z lekarzami... Po prostu więcej nie mam ochoty na więcej. Wypisuję się. 26.09 do domu jedzie Itek, pozostaje mi znaleźć dom dla Deksa. Oraz dla kociąt i mysząt. I na tym koniec. O tymczas dla następnego psa/kota/gołębia/pustułke/mysz/szczura/..... w skrajnej potrzebie można prosić Lacrimę. A Kra jak to KrA. KrAdnie :evil_lol: Nauczyła się obierać parówki z folii..... Quote
Korenia Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Ta Madga :evil_lol: Nie wierze, że jak zadzwoni zdesperowana Renia, nie zgodzisz się na wzięcie pustułki, która siedzi u mnie na balkonie na tymczas :diabloti:Kłamiesz :diabloti::loveu: Quote
jadwiga Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 nie wolno ulegać złym i nieżyczliwym,to ich tylko rozbestwia,robisz tyle dobrego dla zwierząt, nie poradzą sobie bez Ciebie i takich wspaniałych ludzi.jak Ty :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts