Jump to content
Dogomania

Pilne!Straszna KrAksa, watek wsparcia dla Ulv - POMOCY - dług u weta prawie 4 tysiące

Recommended Posts

Posted

[quote name='ulvhedinn']Jaki? Może chcesz pieska? :razz: Kotka? Myszkę?[/QUOTE]
Trzeba dom sprawdzić, pomyślałam, że nikt inny lepiej ludzi nie prześwietli :razz: Choć teraz myślę, że lepiej nie, bo nie chcę ich wystraszyć :diabloti: Pogryziesz czy coś :evil_lol:
Masz urwanie głowy z psami, ale jesli będziesz miała ochotę na małą wycieczkę poza wrocek na dniach to zapraszam :siara:

Posted

Odebrane :oops: sorry, ale szef mi kazał porobić rozliczenia i porządki i za nic nie mogłam zdążyć po pracy :oops:

Figa, chętnie, weekend mam wolny, o ile do tego czasu nie zwariuję z nerwów (Luna ma jutro operację amputacji łapki, a Paddy jutro albo pojutrze operację wypadniętego dysku....) :cool1:

Posted

Witam, w nawiązaniu do Kropelki chciałem napisać , że Nazywa sie teraz Pestka :)
Jest małą psotnicą :) wszystko ją interesuje ;)
Dalej siusia w domu bo jeszcze nie ma szczepien ale w nastepnym tygodniu bedzię juz w pelni korzystała z uroków trawki :)
Kupilismy jej zabawki dla małych piesków jednak wybrała korek od butelki ktory cały czas jej ucieka i piłeczke dla małych kotków ;d
Jak zrzuce zdjecia z telefonu dziewczyny to dołącze je do nowego tematu ;)
Pozdrowienia od małej słodkiej łobuziary :diabloti: Pestki :)))

Posted

[B]Ciotki i wujki z Wrocławia[/B] - patrzcie co się utworzyło w strukturach Urzedu Miasta Wrocławia:

[URL="http://sites.google.com/site/cenrumprzyjaznychrelacji/"]Centrum Przyjaznych Relacji (Centrum Przyjaznych Relacji "Ludzie-Zwierzęta")[/URL]

Poznałam tych ludzi, są bardzo otwarci na pomoc w adopcjach. Nie wiem na jakich zasadach (ogłoszeń na ich stronie?) bo to "przelotna" była znajomość, ale może warto spróbować - nr tel kom.: 601 57 77 54

Posted

[quote name='diuna_wro'][B]Ciotki i wujki z Wrocławia[/B] - patrzcie co się utworzyło w strukturach Urzedu Miasta Wrocławia:

[URL="http://sites.google.com/site/cenrumprzyjaznychrelacji/"]Centrum Przyjaznych Relacji (Centrum Przyjaznych Relacji "Ludzie-Zwierzęta")[/URL]

Poznałam tych ludzi, są bardzo otwarci na pomoc w adopcjach. Nie wiem na jakich zasadach (ogłoszeń na ich stronie?) bo to "przelotna" była znajomość, ale może warto spróbować - nr tel kom.: 601 57 77 54[/quote]
:crazyeye: a to nowość . Założenia mają ciekawe . Pożyjemy , zobaczymy :cool3:

Posted

Koncepcja ciekawa i oby okazała się skuteczna, a jedną z założycieli jest Barbara Borzymowska, psycholog, miłośnikom zwierząt znana chyba głównie z twórczości, to ona napisała m.in. "Modlitwę konia z transportu". "Bożego psa" i "Psie niebo"... ;)

Posted

Dobrze ;) On był taki wychudzony, bo złapał do dzioba kawałek plastiku i mu utkwiło, nie mógł jeść- widziałaś miał pod dziobem spuchnięte i czerwone- zaczęła się już infekcja. Po wyciągnięciu, oczyszczeniu i podaniu antybiotyku poprawiło sie od razu, zaczął jeść, dziś już nie było śladu infekcji, a młody doszedł do siebie- wrócił więc na wolność :p

• 2 weeks later...
Posted

Ev, tu nie chodzi o uszy. Za dobre chęci, pragnienie pomocy i miłość do psa zostałam oszukana, wykorzystana, opluta, oszkalowana w lecznicy, co skutkuje zepsuciem stosunków z lekarzami...
Po prostu więcej nie mam ochoty na więcej. Wypisuję się. 26.09 do domu jedzie Itek, pozostaje mi znaleźć dom dla Deksa. Oraz dla kociąt i mysząt. I na tym koniec. O tymczas dla następnego psa/kota/gołębia/pustułke/mysz/szczura/..... w skrajnej potrzebie można prosić Lacrimę.

A Kra jak to KrA. KrAdnie :evil_lol: Nauczyła się obierać parówki z folii.....

Posted

Ta Madga :evil_lol: Nie wierze, że jak zadzwoni zdesperowana Renia, nie zgodzisz się na wzięcie pustułki, która siedzi u mnie na balkonie na tymczas :diabloti:Kłamiesz :diabloti::loveu:

Posted

nie wolno ulegać złym i nieżyczliwym,to ich tylko rozbestwia,robisz tyle dobrego dla zwierząt, nie poradzą sobie bez Ciebie i takich wspaniałych ludzi.jak Ty :loveu::loveu::loveu: