Jump to content
Dogomania

Pilne!Straszna KrAksa, watek wsparcia dla Ulv - POMOCY - dług u weta prawie 4 tysiące

Recommended Posts

Posted

Halo? Czy dysponuje Ktoś Autkiem w Poniedziałek ok 16.30? Aksa jedzie do weta na PosiewHallo, może Ktoś? Prosimy bardzo.Ponawiam prośbę o pomoc w opiece na zmiane nad Aksą!!!

Posted

Właśnie wróciłyśmy od weta, jest w miarę dobrze- infekcja ustępuje, psica czuje się świetnie:multi: Jutro zadzwonię i umówię sie na operację... ma być we środę albo w czwartek- usunięcie implantu i nowa stabilizacja... mam nadzieję, że tym razem to już się uda!!!
W związku z tym będzie potrzebna klatka (koszt ok.250 zł), a poza tym ciągle zbieramy resztę pieniążków na operację, dlatego

BARDZO PROSIMY O DALSZĄ POMOC FINANSOWĄ!!!!
Magdalena Przybylska BZWBK 25 1090 2398 0000 0001 0031 3428

:modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla:

Posted

Uffffffffff, jak dobrze, że Aksa ma się lepiej .Tak czekałam na takie wieści.
Dziewczynki kochane czy paczuszka z opatrunkami przydałaby się jeszcze?Wysyłać?
Jesli tak, to proszę raz jeszcze o adres , bo Tz przez przypadek skasował mi wszystkie privy :mad: :mad:

Posted

Jeszcze raz poprosze o adres do wysłania paczuszki z mat.opatrunkowym.
Jesli jest potrzebny.Tak mogę pomóc.
Aksunia jest śliczna a na zdjeciach wyglada na taką spojną , spryciulka mała;)

Posted

No , wyobrażam sobie ten CUD :evil_lol: po tych wszystkich relacjach i opisach charakterku Aksuni te zdjęcia i tak superowo wyszły.
Aksa jest taka , nooo taka do myziania, taka do dawania miłości....

Kurczę , ten implant i odlezyna rzeczywiście nie wygladają najlepiej :shake:

Posted

no ja podalam wymiary klatki i dziewczyny mowia ze moze byc za krotka, bo ona lezy w takiej pozycji ze moze byc ciezka ja tam ulokowac, ale ja podjade z moja to zobacze czy pasuje bo moja musze miec na zawody, wiec jak mozesz im pozyczyc to by bylo wygodniej, ale dam jeszcze znac, aha no i mowilam ze wielkosc bc, ale niestety nigdy nie widzialam jej jak stala wiec sie moge mylic

Posted

JA sobie poradzę z materiałową na zawodach, wiec moja metalowa jest do dyspozycji. Klatke można polożyc na boczku, wtedy bedzie do suni dostep z góry, lub z boku. Wymierz bok klatki