Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 149
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Merrick']W katalogu z tamtego roku pisze że upominki dostawał 1,100,500 i 1000 zgłoszony pies :) uważam że to bardzo miła niespodzianka[/QUOTE]
A, fakt. Pamiętam już.
Nie każdy Oddział robi takie niespodziewajki;)

Pzdr.

Posted

[quote name='diabelkowa']hej wie ktos o ktorej beda maliniaki i wilczaki ? :)[/QUOTE]
To wielka zagadka ( w imieniu wilczaków piszę) - przed nami 20-kilka psów różnych ras, zatem pewnie nie wcześniej niż 11.00 (przy dobrych wiatrach) - sędzia b. sprawny jest zatem powinno pójść szybko. Ring 14 :)

Posted

Nam też poszło całkiem, całkiem ;).

[B]Flash - dosk1, zw.ml, NJwR, finał Bis junior!
[/B]
Handling:
Lofty Brigitte Bardot - wo1, best baby, finałowa 8 BIS!
Copper's It's A Kind of Magic - dosk2
Alotorius Old Glory LITTLE PRINCESS (beagle)- dosk1, CWC, NSwR!
Absolutely Spotless HAWAJKA (beagle) - dosk2/5

Junior Handling:
5/5pkt, lokata 2 z Copper's It's A Kind of Magic!
Flash z Sarą Górka lokata2 w grupie młodszej!

Posted

[IMG]http://i690.photobucket.com/albums/vv266/extremechicky/DOG%20SHOW%20CHORZOW%202010/IMG_0885.jpg[/IMG]
[SIZE=1]photo by: feanutri.deviantart.com[/SIZE]
BLACK&WHITE Milthon Bohemia (Syriusz) - ocena doskonała, I lokata, CWC, Najlepszy pies w rasie, BOB
[SIZE=1]do ukończenia Championatu brakuje mu tylko odstępu czasu...[/SIZE]
Młody Prezenter - 5/5 pkt.

Posted

Ufff padam, ale było fajnie :) Dawno nie zostałam na wystawie do finałów.
Młody Prezenter z Felusią 5/5 dziękuję Asiaczku!
Wystawiane przeze mnie:
Buldożeka francuska Kleo - 1lokata, ocena Wybitnie Obiecująca, Best Puppy, na finałach weszłyśmy do półfinału BIS Puppy
berneńka Pola - 1/2 lokata, Wybitnie obiecująca
Aussie Sandi 1 lok, ocena doskonała
Dumna jestem szczególnie z młodych panienek które debiutowały i obydwie cudnie się pokazały :)
Robiłam oczywiście też zdjęcia prawie 2000! Mam chyba wszystkie psy z finałów oraz na lokatach i troszkę luźnych zdjęć z wystawy.
Na razie ładuje aparat po padł :)

Posted

[quote name='pierozek_monika']Niestety nie wiem komu mam podziękować za dodatkowy puchar, dla Najpiękniejszego Cocker Spaniela Angielskiego Wystawy. Czy mogę prosić kogoś z Was o sprawdzenie w katalogu kto był fundatorem?[/QUOTE]
Monika to jest nagroda memoriałowa im. Tadeusza Jurczoka i co roku funduje ją oddział Chorzów :)

Posted

[quote name='Marchewkowy']Ufff padam, ale było fajnie :) Dawno nie zostałam na wystawie do finałów.
Młody Prezenter z Felusią 5/5 dziękuję Asiaczku!
Wystawiane przeze mnie:
Buldożeka francuska Kleo - 1lokata, ocena Wybitnie Obiecująca, Best Puppy, na finałach weszłyśmy do półfinału BIS Puppy
berneńka Pola - 1/2 lokata, Wybitnie obiecująca
Aussie Sandi 1 lok, ocena doskonała
Dumna jestem szczególnie z młodych panienek które debiutowały i obydwie cudnie się pokazały :)
Robiłam oczywiście też zdjęcia prawie 2000! Mam chyba wszystkie psy z finałów oraz na lokatach i troszkę luźnych zdjęć z wystawy.
Na razie ładuje aparat po padł :)[/QUOTE]
Witaj, cieszę się, że udało nam się spotkać i że również dla Was Chorzów był szczęśliwy:)

[quote name='gidelski******']Ton i my sie pochwalimy
COCO Chanell na drugiej wystawie w życiu w wieku 15 tygodni - Wo naj Baby w rasie oraz II BIS BABY[/QUOTE]
Brawo!!!

[quote name='pierozek_monika']Gratuluję Wam!
Elio BOG VIII lokata 3
[/QUOTE]
Gratulacje!!!

Pzdr.

Posted

A teraz oficjalne wieści z Chorzowa:
[COLOR=Red][B]Serek - dosk.1, CAJC, Best Junior. BOB, BOG4, nowy Mł.CH.PL!!!

Dżez - dosk.1, CAC, BOS.[/B][B]

KIka - dosk.1, CWC.[/B][B]

Erka - dosk.1, CWC, BOS.[/B][B]

Felka - dosk.1, Best Weteran.[/B][/COLOR]

[COLOR=Purple]MateUsz z Erką[/COLOR] - w konkurencji MP - 3 miejsce.
[COLOR=Purple]Marchewkowy z Felką[/COLOR] - 5/5 i jeszcze [COLOR=Purple]młoda prezenterka z Dżezikiem[/COLOR] (odważna[IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/icon_lol.gif[/IMG], wzięła Dżeza bez jakichs specjalnych wstępnych ćwiczeń...)

Pzdr.

Posted

A ja mam taką informację i jednocześnie pytanie dla czytających ten wątek.
[COLOR=Magenta][B]Czy ktoś zwrócił uwagę, kto prowadził spikerkę podczas trwania wystawy i podczas finałów...?[/B][/COLOR]

Ja zwróciłam i dlatego oficjalnie informuję, że spikerem podczas wystawy i konkurencji finałowych była.....[COLOR=Red][B] Panienkabubu!!!!! [/B][/COLOR]Voila!!!!!
Należą Jej się duuuuuuże brawa za tak udany debiut:)
Pzdr.

Posted

Nasz Lilo - BOB i BOG IV,
jest mi bardzo przykro za to co dziala sie na grupie, bo pies niestety nie chcial sie pokazac jak suka przed nim odchylala ogon...
Coz, bywa i tak, cieszymy sie ze trafilismy chociaz na pudlo ;) A i oczywiscie przepraszam, za biegajacego psa podczas finalow :( Suczka z grupy otepila mu umysl...
A spikerke oczywiscie zauwazylismy :D Brawo! Świetnie prowadzone finały :)

Posted

[quote name='Talagia']Nasz Lilo - BOB i BOG IV,
jest mi bardzo przykro za to co dziala sie na grupie, bo pies niestety nie chcial sie pokazac jak suka przed nim odchylala ogon...
Coz, bywa i tak, cieszymy sie ze trafilismy chociaz na pudlo ;) A i oczywiscie przepraszam, za biegajacego psa podczas finalow :( Suczka z grupy otepila mu umysl...
A spikerke oczywiscie zauwazylismy :D Brawo! Świetnie prowadzone finały :)[/QUOTE]

Gratki Kasia my powtórzylismy Presow:( a co to za sunia byla ??

Posted

[quote name='Talagia']Nasz Lilo - BOB i BOG IV,
A spikerke oczywiscie zauwazylismy :D Brawo! Świetnie prowadzone finały :)[/QUOTE]
Wiesz, takich sytuacji na pewno będzie jeszcze dużo i to w różnych rasach. Bo, suczki w cieczce - wiesz to tak samo jak i ja - moga byc prezentowane...
Właściciele repro musza się z tym liczyć, chociaz to trudna dla nas sytuacja. A co mówić o psach...
Gratulacja za BOG4. Tutaj Serek i Lilo moga sobie podac łapki:)

Pzdr.

Posted

Nie chce tu publicznie na nikogo narzekac, bo suka podobno nie miala cieczki i zawsze odchyla ogon psom :D A kryta byla 10 dni temu.
Coz moj pies nie byl na swojej pierwszej wystawie w zyciu i nie reaguje tak na suki... Nigdy w zyciu nie wyrwal mi sie i nie biegal jak glupi po calej wystawie ;/
A wam gratuluje, BARDZO i w Chorzowie juz chcialam porwac tego malego rudzielca :D Piekny!