Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pozwole sobie na offa...

Po pierwsze zbieramy na kastracje, mamy w tej chwili 80 zł i brakuje jeszcze mniej wiecej drugie tyle. No i marzymy o DS...
http://www.dogomania.pl/threads/174814-CZARNY-WCIAE-A-CZEKA-ProszAE-o-pomoc-finans-na-kastracjAE-Szukamy-DS-LuA-ka-i-Rubi-w-DS

Druga sytuacja troche trudniejsza. Szukamy chociaz DT i prosimy o deklaracje na utrzymanie malenkiej suczki z parkingu lesnego...

http://www.dogomania.pl/threads/179382-MITZI-maA-a-sunia-z-parkingu-szukamy-DT-i-marzymy-o-DS/page2

• Replies 101
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='andzia69']Evelka - porób suni jeszcze jakieś fajne zdjecia to doklei się do tych, które już były w ogłoszeniach albo popodmienia:)[/QUOTE]

Dobry pomysł:) Jutro je wrzucę (dziś już nie dam rady niestety:/).

Tak w ogóle to byliśmy wczoraj na pierwszym porządnym spacerze!:multi: I wyobraźcie sobie, że Zaria naprawdę genialnie chodzi na smyczy! I nawet się raz wysikała!:D Ale z kupką wolała poczekać do powrotu do domu:diabloti:

Posted

[quote name='Evelka']Dobry pomysł:) Jutro je wrzucę (dziś już nie dam rady niestety:/).

Tak w ogóle to byliśmy wczoraj na pierwszym porządnym spacerze!:multi: I wyobraźcie sobie, że Zaria naprawdę genialnie chodzi na smyczy! I nawet się raz wysikała!:D Ale z kupką wolała poczekać do powrotu do domu:diabloti:[/QUOTE]
W ciepełku lepiej wychodzi;)

Posted

Zatem wrzucam obiecane fotki:)
Zaria z zabawką:D
A tutaj już pierwszy porządny spacer w życiu naszej pięknej i dzielnej panienki!

"Tak skaczę po pańci, żeby dać buziaka:evil_lol:"
Każdy gdzie indziej;)

Posted

"Widzicie cioteczki jak pięknie chodzę na smyczy?!":lol:
"A w ogóle to cała jestem niezwykle piękna:cool1:"
:loveu:
"Tak sypiam pańci na głowie, a co - moja wygoda i ciepełko przede wszystkim:evil_lol:"

Posted

Dziękuję:)

Ale niestety ciągle nikt się nie odzywa w sprawie Zarii...:-(
A ona jest już u nas 3 tyg...:shake:

A tak w ogóle to co z karmą? My możemy kupić, ale czy Ktoś nam zwróci pieniądze? Bo tak jak pisałam od początku sami nie damy rady ze względów finansowych...

Posted

Evelko, ewab nie może teraz wejść na dogo, prosiła żebys kupiła karme na fakturę na ŚTOZ. Pieniądze przeleje Ci na konto, albo może zostawic jutro u Maady, bo jedzie do niej ze szczeniaczkami.
Dane do faktury:
Świętokrzyskie Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami „Zwierzak”
ul. Św. Leonarda 1/4
25-311 Kielce

NIP 657 28 34 666

Posted

erka napisał(a):
Evelko, ewab nie może teraz wejść na dogo, prosiła żebys kupiła karme na fakturę na ŚTOZ. Pieniądze przeleje Ci na konto, albo może zostawic jutro u Maady, bo jedzie do niej ze szczeniaczkami.
Dane do faktury:
Świętokrzyskie Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami „Zwierzak”
ul. Św. Leonarda 1/4
25-311 Kielce

NIP 657 28 34 666

Bardzo dziękuję! Zatem kupimy coś dobrego dla małej piękności:)

A co do martwego sezonu na adopcje to niestety chyba to faktycznie prawda...:shake: Ale mam nadzieję, że niebawem ktoś wypatrzy Zarię i zrozumie, że jest ona wyjątkowa i że zasłużyła na szczęście...

A tak btw to ona jest niesamowita! Choćbyśmy na czas naszej nieobecności nie wiem jak nie zastawili wejścia na wersalkę (zostawiamy ją otwartą i blokujemy boki;p) to ta mała psotnica znajdzie sposób i za każdym razie wchodzi jakoś na nią... Oczywiście w celu załatwienia potrzeb fizjologicznych:mad: Ja nie wiem co jej się tak w głowie poprzewracało:diabloti: Dobrze, że sypiamy w drugim pokoju;)
Dziś razem z Iskrą (naszą drugą tymczasowiczką) zostały na próbę w kuchni.. Zobaczymy co z tego wyjdzie:cool3:

Posted

A o Iskierkę też nikt nie dzwoni????:(

Co do Zarii - fajna reklama:diabloti: - mała sunia robi na wersalkę:):) Wiesz co...spróbuj podłożyć tam ceratę i spryskaj czymś śmierdzącym dla psa oczywiście - moze jakimiś niechcianymi perfumami czy cuś...może ją to odstraszy tam włazić i sie załatwiać...:mad:

musimy uzbroić się w cierpliwosć....

Posted

Evelko, jak będziesz kupowała karme, to może weź tez taki preparat odstraszający psy i koty od zanieczyszczania, gdzie nie trzeba. Ja stosowałam "repelex" dr Seidla na mojego kocura z dobrym skutkiem.:)

Posted

erka - dziękujemy za rady:) Preparat faktycznie działa całkiem nieźle!:multi:

Ale kochane cioteczki ja mam lepsze wieści!
Bo kurka coś w tym jest, że jak jest cisza to zupełna, ale jak już się Ktoś danym psiakiem zainteresuje to od razu jest lawina telefonów;)
Bo moje drogie cioteczki wczoraj mieliśmy baaaardzo obiecujący telefon w sprawie Zarii:multi:, a dziś zobaczyłam też maila od innej Pani i jeszcze przed chwilą dzwoniła kolejna dziewczyna... Szaleństwo;)
No ale będzie dobrze mam nadzieję, trzymajcie kciuki proszę:)
Teraz to już sama nie wiem co mam robić?! I który domek wybrać? Jak rozstrzygnąć tą sprawę? Każdy z domków w Zarii zakochany...

Posted

[quote name='Evelka']erka - dziękujemy za rady:) Preparat faktycznie działa całkiem nieźle!:multi:

Ale kochane cioteczki ja mam lepsze wieści!
Bo kurka coś w tym jest, że jak jest cisza to zupełna, ale jak już się Ktoś danym psiakiem zainteresuje to od razu jest lawina telefonów;)
Bo moje drogie cioteczki wczoraj mieliśmy baaaardzo obiecujący telefon w sprawie Zarii:multi:, a dziś zobaczyłam też maila od innej Pani i jeszcze przed chwilą dzwoniła kolejna dziewczyna... Szaleństwo;)
No ale będzie dobrze mam nadzieję, trzymajcie kciuki proszę:)
Teraz to już sama nie wiem co mam robić?! I który domek wybrać? Jak rozstrzygnąć tą sprawę? Każdy z domków w Zarii zakochany...

Evelka - mi się podobala ta p. z N.S;) i ja bym na tą obstawiała a innym wyślij zdjęcia Koni :p

Posted

Jakie cudne wieści!!!
Wczoraj przez przypadek natknęlam się na allegro na ogłoszenia Zarusi i tak sobie troszkę poczarowałam nad nimi...a dziś taka niespodziewanka!!!

Trzymam bardzo mocno kciuki i za dobry domek i za... nie siusianie na wersalkę :D ;)